Черешката на тортата - сезон 8

• 96 346
  • 974
  •   1
Отговори
# 705
Бижу, пропуснала съм твоят коментар. Съгласна съм, че Лияна се държи като разгонена, но аз лично смятам, че мъжете трябва да имат глава на раменете си. Около всяка от нас в някакъв период е имало мъж, който се е държал като разгонен котарак, но сигурно не много от вас са се държали фриволно, забравяйки кой ги чака вкъщи.

# 706
Около всяка от нас в някакъв период е имало мъж, който се е държал като разгонен котарак, но сигурно не много от вас са се държали фриволно, забравяйки кой ги чака вкъщи.
Достатъчно много са, въпреки че до този, който ги чака вкъщи, изглеждат най-смирените и верни жени на света. Whistling Но това е друга тема.

# 707
Хахаха, да, това е друга тема. Но аз винаги смятам, че виновен е този, който предава семейството си, а не този, който е свободен в този момент. Все пак свободният може да си прави, каквото поиска. А мъже/жени, които искат да изневеряват, ще си намеря с кого, ако ще всички около тях да се държат като скунксове.

# 708
Не съдете негативните черти на хората точно по биг брадъра. Там едно, че са поставени в абсолютно необичайна и въображаема среда, а отделно сценаристите могат да изманипулират значението на всеки жест или дума.

# 709
Хахаха, да, това е друга тема. Но аз винаги смятам, че виновен е този, който предава семейството си, а не този, който е свободен в този момент. Все пак свободният може да си прави, каквото поиска....

Не съм съгласна! Нито, че е виновен този, който предава семейството, че е невинен свободният.
За да преде някой семейството си, значи нещо в това семейство не му достига, не го удовлетворява и пр. А такива свободни електрони като Лияна не могат да си правят каквото си поискат.
И тя се държи точно така защото заради това си поведение е сама. На 36 г. родила дете от някакъв турски богаташ, избЕгал след това с 300 км. Това държание на лека жена е от психологическа травма.
Мъжете си лягат с нея е за една нощ. Вервайте ми.

ПП Пиша това като такава, дето съм"предала" семейството си.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 13:28 от Билян@

# 710
Не съдете негативните черти на хората точно по биг брадъра. Там едно, че са поставени в абсолютно необичайна и въображаема среда, а отделно сценаристите могат да изманипулират значението на всеки жест или дума.
Е сцената между Лиана и Тервел не беше изманипулирана, просто си беше ясно всичко.

# 711
Лияна не е родила на 36, защото дъщеря й е на 15.  Simple Smile

# 712
  • Пловдив
Точно за тази сцена се сетих, когато снощи обясняваше, че домът ѝ бил най-милото ѝ и затова не искала да пуска никого там. Та си спомних, че в тогавашната тема за ВБ, така наричахме мястото, в което ѝ бъркаше Тервел. Mr. Green Абе, смешно си беше.

# 713
Не бих си позволила да съдя толкова крайно нрава на човек и то от ТВ шоу.

# 714
Вечерята на Деси не беше лоша. Храната беше лека и необилна, като за преди лягане. Simple Smile Но мъжете май наистина останаха гладни и според мен това се случи, защото Деси трябва да е на постоянна диета и не искаше да се изкушава с по-калорична храна. Mr. Green Беше купила и тиквички, но после не видях да ги сервира. Thinking А за рибата, за която отнесе толкова комплименти от Кънчев, май нямаше никаква заслуга. Накрая видях кадри, които ме наведоха на мисълта, че готвачът е свършил цялата работа. Crossing Arms

Вечерта на Лияна я гледах малко разсеяно, но ми хареса менюто ѝ. Всичко бих яла, особено интересна ми се видя салатата-попара. Трябва да я изнамеря, защото за разлика от другите салати, престояла трябва да е по-хубава и това е много удобно в някои случаи. Simple Smile Основното с големия кокал в средата също изглеждаше вкусно. За десерта не съм съвсем сигурна, но и той изглеждаше апетитно. Grinning
Лияна продължава да ми е най-симпатична. Аз я харесвам още от Брадъра, където я видях за първи път.
Мила, деликатна и абсолютно неконфликтна ми изглежда, изобщо не отрази директните и доста невъзпитани нападки на Калканджиева от първата вечер. Харесва ми как правилно говори и се изразява с точните думи, без да ги търси със задължителното "ъъъ". Това и във ВБ го забелязах навремето. Много се смях с нейните детски спомени. Сега изглежда доста флегматична, та ми е трудно да си я представя като малка черна нинджа, висяща на клон. Laughing

# 715
  • До морето
Е не в тв шоу, а баш в реалния живот се залюби с мъж, чиято жена е бременна! Изяснихме вече, че мъжът е по-виновен в случая, но и ти трябва да имаш акъл и морал на невестулка, за да го направиш.

Тя просто си е такава! Цял живот флиртува и проси внимание и любов. Мисли си, че тя върти мъжете, а всъщност те използват нея - ползват я набързо и я захвърлят, щото и те усещат евтинджоса.

# 716
Лияна не е родила на 36, защото дъщеря й е на 15.  Simple Smile
Не съм се изразила правилно - сега е на 36.

# 717
Лияна продължава да ми е най-симпатична. Аз я харесвам още от Брадъра, където я видях за първи път.
Мила, деликатна и абсолютно неконфликтна ми изглежда, изобщо не отрази директните и доста невъзпитани нападки на Калканджиева от първата вечер. Харесва ми как правилно говори и се изразява с точните думи, без да ги търси със задължителното "ъъъ". Това и във ВБ го забелязах навремето. Много се смях с нейните детски спомени. Сега изглежда доста флегматична, та ми е трудно да си я представя като малка черна нинджа, висяща на клон. Laughing
Joy Много се забавлявам! Разбира се, имаш пълното право да си я харесваш, но аз наистина се учудвам как може да се заблуждават хората от миловидния вид на някого, който всъщност е прозрачен като от стъкло.

# 718
Вечерята на Деси не беше лоша. Храната беше лека и необилна, като за преди лягане. Simple Smile Но мъжете май наистина останаха гладни и според мен това се случи, защото Деси трябва да е на постоянна диета и не искаше да се изкушава с по-калорична храна. Mr. Green Беше купила и тиквички, но после не видях да ги сервира. Thinking А за рибата, за която отнесе толкова комплименти от Кънчев, май нямаше никаква заслуга. Накрая видях кадри, които ме наведоха на мисълта, че готвачът е свършил цялата работа. Crossing Arms

Вечерта на Лияна я гледах малко разсеяно, но ми хареса менюто ѝ. Всичко бих яла, особено интересна ми се видя салатата-попара. Трябва да я изнамеря, защото за разлика от другите салати, престояла трябва да е по-хубава и това е много удобно в някои случаи. Simple Smile Основното с големия кокал в средата също изглеждаше вкусно. За десерта не съм съвсем сигурна, но и той изглеждаше апетитно. Grinning
Според мен целия образ, който представа пред екрана на мила, глуповата, нежна душичка, е измислен. Просто добре се прикрива, тънка сметкаджийка е.

# 719
До тук втората вечер ми беше най-забавна и непрефърцунена. Да видим нататък.
Някой знае ли как точно е рецептата на рибата? 

Общи условия

Активация на акаунт