Черешката на тортата - сезон 8

• 96 350
  • 974
  •   1
Отговори
# 690
Завистници такива  Whistling

# 691
Деси е голям сладур, изглежда много добър и сърдечен човек. Говори винаги със самоирония, ама най-вече пее невероятно.
Лияна е мила, но някак пресметлива.
Ники странно заядлив и сякаш се смята за по-умен от останалите.
Тачо изобщо не би трябвало да ни го показват.
Мариана не мога да я преценя, не показва нещо характерно. Сигурно като и дойде реда да е домакиня ще си покажа повече.

# 692

Joy hahaha Разкри ме, пфууу, а така се опитах да се прикрия!!!  newsm62

# 693
Десито също с опашката, големите халки на ушите и 13 см токове на пазар не ми се вписваше. Naughty
Недей, че такова гюле е станала Деси, че ако слезе от токовете.....съвсем на табуретка ще заприлича Tired
Интересно като какъв домакин ще се представи Пънчев тази вечер. Видях в промото, че си е сложил голям портрет на видно място в хола. bowuu

# 694
Деси е голям сладур, изглежда много добър и сърдечен човек. Говори винаги със самоирония, ама най-вече пее невероятно.
Лияна е мила, но някак пресметлива.
Ники странно заядлив и сякаш се смята за по-умен от останалите.
Тачо изобщо не би трябвало да ни го показват.
Мариана не мога да я преценя, не показва нещо характерно. Сигурно като и дойде реда да е домакиня ще си покажа повече.

Мариана , колкото Тачо заслужава да го гледаме, толкова и тя. Все са известни, че са съпруг/а на съпругата/-а си.  Peace

# 695
Лилиту е онзи тип жени, на които мъжете винаги им "асистират", то пазаруване-магазинче на проятел, то готвене-готвач, то избор на място-на Коцето кръчмата... Laughing Laughing Laughing
Тя с какво се занимава, изобщо работи ли нещо, щото видях, че не пее, или и там някой й "асистира финансово" Laughing Laughing Laughing

# 696
Тази Лиа/я/на, ако не беше участвала в Черешката, нямаше и да знам, че съществува.

# 697
Футболистчето Благой Георгиев си изостави бременната приятелка Христина и се залюби с Лияна. Тогава тя нашумя, но след като се разделиха, отново потъна в забрава.

# 698
Футболистчето Благой Георгиев си изостави бременната приятелка Христина и се залюби с Лияна. Тогава тя нашумя, но след като се разделиха, отново потъна в забрава.

Когато се появи първата вечер и аз изразих недоумение коя е тая, ММ ми каза, че май имала нещо общо с Благо Джизъса. Но и той не се сети за някакви подробности. Абе, с две думи - ВИП е, колкото и аз съм кралица.  Laughing

# 699
  • София
Малко шаврантийка си пада.  Laughing Помня във Vip Brother как се сваляше на Тервел Пулев, не че и той беше много твърд де.  Laughing

# 700
Точно щях да напиша, че имаше ВИП участие в Брадъра и там също блесна. Не одобрявах поведението на Тервел, но и Лияна доста си позволи, знаейки, че той има жена и дете.

# 701
Ама смятате ли, че нещо би могло да спре такава жена, ако е пожелала някой мъж?! Не. Категорично не, освен, ако самият той откаже да я изконсумира. Тогава вече няма какво да направи. Тя затова така се спихна във Випа, защото Тервел на всеослушание каза, че си имал жена и си я обича, като затри с едно изречение среднощното им приключение с бъркане по дупките, и всичкото мяукане, и умилкване преди това. Лияна се държи като разгонена котка точно.

# 702
Точно щях да напиша, че имаше ВИП участие в Брадъра и там също блесна. Не одобрявах поведението на Тервел, но и Лияна доста си позволи, знаейки, че той има жена и дете.

Е, то това видимо не й е пречело и преди. Laughing

# 703
Тервел е трябвало а знае, че има жена и дете, Лияна е свободна и като такава, може да си прави каквото поиска, на който му е слаб ангела, никой не му е крив.

# 704
Тервел е трябвало а знае, че има жена и дете, Лияна е свободна и като такава, може да си прави каквото поиска, на който му е слаб ангела, никой не му е крив.
Така е. Написах горното за да обясня, че има тип жени, които са без никакви скрупули - поискат ли нещо, посягат към него без значение какво е, чийо е, морално ли е, каквото и да е. А мъжете са податливи... мнооого податливи!

Общи условия

Активация на акаунт