Черешката на тортата - сезон 8

• 96 357
  • 974
  •   1
Отговори
# 675
Не се прави, простодушна си е...

# 676
Нито Деси Слава, нито Лияна се правят на лигави - такива са си.  Laughing  Хващала съм ги и по други предавания - антипатични са ми. Лияна ми е страшно дразнеща, Десито я понасям.
Тъй като не съм се включвала до сега в темата - от миналата седмица най-много ми хареса наистина на Тереза Маринова вечерята.
Тази седмица се впечатлих от вечерята на Тачо, което въобще не очаквах. За на Деси и Лияна не мога да кажа, че съм учудена... С излишна префърцуненост ми се струват отрупани техните вечери.
Само не разбирам защо тази седмица всички си водят я половинките, я роднините... Thinking

# 677
Ооо, Лияна баш си се прави! Като разказваше за "черната нинджа" и превземки забрави, и лигня, и всичката сласт от гласа ѝ изчезна!  Mr. Green

# 678
И според мен не се прави Деси. Такава си е- флегматична. Хеле пък докато я гледах да реже зеленчуците. Ок, с нокти е, разбирам, обачее, егати моткането.

# 679
  • ГО
Добре, де, аз ли не съм в час, ама от кога в дискотеките има кухня? Или готви на едно място, а сервира на друго?
Деси си е такава.
Лияна се преструва, обаче. По едно време, докато готвеше, после на масата, сякаш забрави, че има камери и се държеше по-отпуснато - ми не мечеше така.

# 680
А, да! Сега се сетих за историята с нинджата. Да, това беше единственият момент, в които ми е била даже малко симпатична.  Mr. Green
Абе, не е невъзможно и да орязват с камерата конкретно моментите, в които се държи нормално, но пък във всички предавания ли да го правят? Laughing

# 681
  • ГО
Че то колко е едно гостуване в някое предаване - 30-40 мин. За обиграна сърничка, като нея - нищо време за преструвки. То не бе хапане на устни, въртене на очи, пърхане с мигли.... Stop

# 682
А пък кършенето на пръсти накрая за благодарност, че не са ѝ се присмели на готвенето, даже няма да го обсъждаме.

# 683
А постоянното "притеснение" на Деси Слава, че все нещо не било както трябва?
Че не е било, не е било. Ама защо си поставяш гостите в глупавата позиция да трябва да ти обясняват кооооолко прекрасно е всичко?

# 684
Е, те този номер и двете го направиха. Накрая Ники се обясняваше като ученичка колко било ок всичко. Имат си комплекси.

# 685
В началото на предаването вършех домакинска работа и само слушах гласа на Лияна. За момент си помислих, че някой я оправя изотзаде, докато тя обяснява кое как ще сготви. С гостите - същото. Тя не говори, а пъшка, мърка, лигави се... Направо е мъка да я слушаш. Crazy А накрая като се запревзема, че е очаквала да ѝ се присмеят за храната и "доволни ли сте, ама хареса ли ви, ама наистина ли ви хареса? О, толкова се радвам, че ви е харесало". Sick

# 686
И все пак ако някъде ми поставят условие да избера непременно една от двете за компания - едно кафе, примерно - бих избрала Деси. Поне ще ми пее, ако няма к'во да ми каже.

И какво постоянно повтарят колко е красива Лияна? Едни големи очи и до тук.  Stop Деси е по- хубава. Или поне на мен поне ми е по - хубава от сърничката.

# 687
Деси си е такава-простовата, глуповата, наивна и добродушна. А Лили е от типа жени, на които винаги ми се е искало да им шибна два шамара.  Joy

# 688
В началото на предаването вършех домакинска работа и само слушах гласа на Лияна. За момент си помислих, че някой я оправя изотзаде, докато тя обяснява кое как ще сготви. С гостите - същото. Тя не говори, а пъшка, мърка, лигави се... Направо е мъка да я слушаш. Crazy А накрая като се запревзема, че е очаквала да ѝ се присмеят за храната и "доволни ли сте, ама хареса ли ви, ама наистина ли ви хареса? О, толкова се радвам, че ви е харесало". Sick

Точно това не харесвам в Лияна и подобните и жени. Все търсят някакво одобрение, все да ги похвалят. Много несигурност лъха от нея. Подкрепям мненията, че няма никакъв стил на обличане и изобщо вкус за визията си. Похабява си хубавото тяло със стил модерен преди 10 г, а за косата си пък да се беше доверила на по-кадърен фризьор. Тази мини рокля вчера не беше подходяща. Или пък беше, предвид къде ги събра... newsm78

Десито също с опашката, големите халки на ушите и 13 см токове на пазар не ми се вписваше. Naughty

Ретро са ми и двете.

# 689
Деси си е такава-простовата, глуповата, наивна и добродушна. А Лили е от типа жени, на които винаги ми се е искало да им шибна два шамара.  Joy

Недей че съм имала колежка като Лияна и едвам със се сдържала. Няма такава лигня и мяукане. Все едно всеки момент ще получи оргазъм.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт