Звездни компромати- 311 част

• 84 511
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Красиви крака определено.
По нова даваха клетвата на Тръмп , преводача на нова беше покъртително зле.. толкова грешки , запъвания и неграмотност..

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много е хубав синият тоалет на Мелания. Иначе нека съм тетка и/или глиган, но жена с такива малки очички посмъртно не мога да нарека красива.

# 152
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мелания за мен е пример как от нищото,от мизерията стигаш до Белия Дом, с късмет,мотивация,с пъргав ум...
и с други неща де  Laughing

Да,но Тръмп е милионер,заобиколен с всякакви мадами,и по-хубави и по-умни от Мелания.За да се ожени за нея,и да са вече толкова години заедно,значи с нещо е изпъкнала пред хилядите други.
Запознават се през 1996,а се женят чак през 2005,след раздели и събирания.Значи са заедно от има,няма 21г.Браво.

# 153
# 154
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момент да се коригирам,не бил милионер,а милиардер.

# 155
Аз пък се чудя тази прекрасна Иванка, с тази майка и този баща как пък се извъди такава невероятна красавица?! Thinking И тя откакто се направи на сексбомба с тия топки отпред не е самата изисканост, ама на... Иначе краката са безупречни и определено ги е наследила от майка си, която, не ще и дума, също е много стилна. Mr. Green

# 156
Мелания за мен е пример как от нищото,от мизерията стигаш до Белия Дом, с късмет,мотивация,с пъргав ум...
и с други неща де  Laughing

Да,но Тръмп е милионер,заобиколен с всякакви мадами,и по-хубави и по-умни от Мелания.За да се ожени за нея,и да са вече толкова години заедно,значи с нещо е изпъкнала пред хилядите други.
Запознават се през 1996,а се женят чак през 2005,след раздели и събирания.Значи са заедно от има,няма 21г.Браво.
Вярно е, от колко години са заедно и ми прави впечатление, че Доналд много държи на нея. Как само я представяше по време на предизборната му кампания, как я гледаше...  Laughing обича си я

# 157
  • София
Аз пък се чудя тази прекрасна Иванка, с тази майка и този баща как пък се извъди такава невероятна красавица?! Thinking И тя откакто се направи на сексбомба с тия топки отпред не е самата изисканост, ама на... Иначе краката са безупречни и определено ги е наследила от майка си, която, не ще и дума, също е много стилна. Mr. Green
Оправеният нос доста я е подобрил Wink
А с бомбите е в бременен период-на скорошни снимки не е толкова фрапантно.

# 158
Няма база за сравнение между двете... Иванка е класа!

# 159
На Мелания и личи, че не е расла сред милиони/ като Иванка/. Очичките и са много малки
По какво си личи?

# 160
Абе не е само в бременен период, но може би се е коригирала. Но се чудя чии очи са по-малки?! И не е само носът, не е само... Crazy

# 161
Цитат

Колко години са заедно казваш newsm78

# 162
21 г. са заедно.

# 163
# 164

Тенкс(албански реотан:)

Общи условия

Активация на акаунт