Звездни компромати- 311 част

• 84 528
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много, много харесвам Мелания като жена и още повече като първа дама. А като я сравня с предишната - още повече.
Пък Ивана... пращи от класа направо... на Ваня Червенкова ми напомня напоследък

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 21:14 от Onna-bugeisha

# 166
Наша Деса ако застане до Мелания ще изглежда като лелка, каквато си е, впрочем. А Мелания не знам какво излъчване има, но със сигурност не е лелинско. Иначе и аз не харесвам малките ѝ хитри  очички.
Обаче най-много се забавлявам като прочета как мизерствала преди Тръмп видиш ли, и бедното, нещастно, източноевропейско момиче ударило джакпота с този брак. Само защото е словенка ли решихте, че е била бедна? Доколкото съм чела всъщност е от заможно семейство, знае няколко езика и т.н.
Питам се дали тези, които не спират да коментират как Мелания е тръгнала от нищото и е стигнала до първа дама на САЩ усещат, че я оценяват (като твърде ниска топка) основно на база географски принцип?
Всички тук сме източноевропейки, всички ли тънем в мизерия , на всички ли ни липсва стил и класа Wink

# 167
мен ми е странно, че доста жени тук я определят като грозна, а тя е мацка и 1/2 дори сега
тя е от жените, които като влезнат някъде и мъжете забравят къде са, кои са и т.н

# 168
Абе не е само в бременен период, но може би се е коригирала. Но се чудя чии очи са по-малки?! И не е само носът, не е само... Crazy

Доста са я пипнали, добре че хирурга е бил добър, останалото грим и прическа

# 169
мен ми е странно, че доста жени тук я определят като грозна, а тя е мацка и 1/2 дори сега
тя е от жените, които като влезнат някъде и мъжете забравят къде са, кои са и т.н
мда, но само в гръб ако я гледат, че в лице е  Sick И не мога да повярвам, че е на 46, при всичките й подобрения, прилича на 60 годишна.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 21:45 от Хвърчило

# 170
Еее, чак пък на 60 Stop

# 171
И моята несимпатия е предизвикана от присвитите й очи, иначе е добре изглеждаща и поддържана жена, спор няма. А, Иванка ми е безразлична засега, т.е. не съм се интересувала от нея и съм я мяркала само по снимки из темата. Подозирам обаче, че ще е новата  ни звезда и ще я опозная по-отблизо.  Simple Smile

Нашата президентша толкова коментари отнесе, че инстинктивно ми се ще да я защитя  Crazy Макар минимален трябва да се отбележи, че имаше напредък във визията й. Мен ме притеснява агресивното и присъствие, човек ще реши, че тя застава начело. Ясно, че с тази осанка трудно ще остане незабележима, но поне малко по-смирена да бъде.

# 172
  • София
Хвърчило, това е просто прекалено.
не вярвам, че ще го кажа, но: ти на колко си и как изглеждаш?
айде "пОсмали, Манго"...

нашата силно я тресе адреналин още Grinning

# 173
 Simple SmileДай боже всекиму на 60 да изглежда като Мелания

# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бижу, промяната в снимките, които показваш, може да се дължи и само на сериозно отслабване. Гушка, бузки вече няма и оттам изпъква по-добре контура на лицето.
Носът очевидно е оправян.

# 175
Е, кажете сега, не е ли откачено?!  Joy Joy
60 годишна българка vs. 60 годишна Мелания hahaha hahaha hahaha ooooh! ooooh! Не сте добре, хора, пък се сърдите после като ви се смеят... Mr. Green
Е, ние си имаме и родилки на 62, младеят... Mr. Green Mr. Green

Джо, не си смучи от пръстите! Wink

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 22:05 от Бижy

# 176
  • На топло
Ослепителна беше Мелания - прическа, цвят на косата, грим, осанка....
Хората не харесват Тръмп и затова си изливат омразата върху жена му.  Peace
Направо 60 годишна, няма грешка в преценката  Joy

# 177
  • Бургас
Някои хора са достатъчно тесногръди, за да могат да приемат чуждото мнение и факта, че красотата е субективно понятие. Няма човек на планетата, който да се харесва на всички колкото и да е красив. Не знам защо някои имат такъв проблем с това.

Мелания на вид ми напомня на Никол Кидман - красиви и стилни, но излъчващи празнота и студенина. На мен лично ми харесват жени с обаяние и чар дори да не са изявени красавици, а не с ледени и изваяни от пластичен хирург черти. Да подчертая пак за скучаещите заядливки - това си е мое виждане.

# 178
Ох, лягам си, че с моите 47 приличам на 70 годишна... Дано смаля някоя годинка с 12-13 часа сън! А тук, на детската площадка, приятна вечер, топли красавици с очи като на Бамби!  Crazy

# 179
  • Пловдив
Екстра са си и Мелания и Ването, да му мисли нашта Деска с късите поли и ципчета Whistling

Общи условия

Активация на акаунт