Звездни компромати- 311 част

• 84 708
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Как само обсъждаме тоалетите кои от кои по-хубави, а представяте ли си Хилърито да беше победила?! Mr. Green Пълна скука щеше да е.
По-скоро щеше да има повече клипове от този тип:  https://www.youtube.com/watch?v=x8zazOZc9vI  Laughing

# 271
  • Rock & Roll feeling ...
Тръмп на визия нито като млад,нито като стар ми харесва. Но определено спрямо възрастта си е добре.

Като човек ... за пръв път попаднах на него от откъс от " Стажанта" . Гонеше някакъв. Много груб, направи ми впечатление на човек,който обича да унижава хората. Подиграваше се на диалекта му, обсъждаше как ненавижда хора с такъв диалект ... От тогава нямам никакъв интерес към този човек. Статии за него не съм чела и да съм попадала съм ги подминавала. Носи му се славата на човек,който дискриминира хората,расист , сексист и подигравчия. Бих се радвала,ако не е така,но да се изкажат хора,които са по-запознати с личността му.

# 272
  • Вече в моята си приказка...
В Тръмп /освен оранжевия тен и странното космоникнене/ не ми харесва малката устичка  с извити надолу краища, от което муцуната му заприличва на кифленска...

# 273
За Тръмп - мисля, че ако нямаше тази увиснала кожа отдолу, под брадата, щеше да "младее" повече, но от вас разбрах, че е около 70-така,та,мисля, си е ок на външен вид. И друго - снощи хванах някакво повторение по ТВ на клетвата му, където останах поразена как вдигнатата му във въздуха ръка, докато повтаряше клетвените думи, не потрепера дори за миг! Браво на него - аз имам набори, дето ръцете им вече треперят, особено при притеснение, а са далече от годините на Тръмп  Grinning
По време на втория дебат, той стоеше през цялото време прав, а Хилъри все трябваше да посяда,  за да издържи 2-часовия дебат!

# 274
Оранжев, та, оранжев! Да нямате нещо против цветнокожите, м?!  Laughing Mr. Green

# 275
Той защо всъщност е толкова оранжев?

# 276
Как само обсъждаме тоалетите кои от кои по-хубави, а представяте ли си Хилърито да беше победила?! Mr. Green Пълна скука щеше да е.
По-скоро щеше да има повече клипове от този тип:  https://www.youtube.com/watch?v=x8zazOZc9vI  Laughing
Ау, ами устните? Как си прехапва/облизва долната устна-какво ли ù е намислил, ако му падне.
Ама и Хилърито го хвана, хич не я учуди дори.

# 277
Мерилин Монро - брюнетка. Тук много ми харесва...

# 278
Амал и Клуни отпреди десетина дни
Скрит текст:

Личи й малко повече сякаш на тези снимки.

А Бил е опасен...  Party

# 279
Доналд и Мелания напомнят Хю Хефнър и любовница в Белия дом. Той препечен чичка с буен кичозен перчем, а тя с голи рамене и цепка до чатала, тежък грим и муцка на уста. Не са грозни и двамата, нито по рождение, нито за възрастта си, но са пародийни. Мелания със синия костюм и кока е страхотна! Да намали грима и ще е идеална. Може да бъде много, много хубава първа дама, ако спре да се облича като модел на бельо и да прави физиономии като секс бомба. И Тръмп ще бъде идеален, ако спре да бъде оранжев и да ходи с 40см бретон, но явно няма намерение. При Мелания има проблясъци. Да спре да облича тоалети в телесен цвят полепнали по тялото като втора кожа, да махне вечно голите рамене и дълбоките цепки, колкото и добре да ѝ стоят, не са за актуалното ѝ положение, както не са и за възрастта ѝ, но това е друга тема.

# 280
Е, какво ще става... ще управлява, щом е избран, това ще става Laughing
Иначе на мен ми остави лош привкус една статия, обясняваща какво се е случило с Никол Кидман, след като е отказала да се влее в общия хор от пискащи знаменитости Tired

Това е интересно, може ли линк?

На Тръмп наистина може да му се завиди как на тази възраст имаше енергия да прави предизборна кампания, както и да туитва в 3 през нощта Laughing

# 281
Напълно съгласна съм с Пина.  Peace

# 282
  • into the blue
Виждала съм снимки на Мерилин като брюнетка,
може би в зората на кариерата си,ми не ми хареса,
русото определено е бил нейният цвят.  Heart Eyes

Забавна статия и снимки по повод подаръка,направен от Мелания на Мишел
http://life.dir.bg/news.php?id=25070326&nt=5

# 283
От встъпването на нашия президент в длъжност, не знам дали сте ги пускали...

Илияна Йотова и съпруг пред парламента. Тя е с чанта Dior?
Скрит текст:

Президентът и първата дама (те явно не са заслужили чадър над главите)
Скрит текст:

# 284
Скрит текст:
Забавна статия и снимки по повод подаръка,направен от Мелания на Мишел
http://life.dir.bg/news.php?id=25070326&nt=5

Мишел с тази рокля и тънко коланче - като излязла от списание Лада`87. Нещо понапълняла ми се вижда.

Скрит текст:

С тези обувки не е лесно по снега... ама протокол - какво да го правиш!

Общи условия

Активация на акаунт