Звездни компромати- 311 част

• 84 713
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Дизайнерите не отказват да я обличат, защото не искат името им да бъде свързвано конкретно с Тръмп, не с републиканците, а точно с този им "представител". В крайна сметка всеки има право да решава зад какви принципи иска да застава компанията му.

Иначе мнозинството американци не го избраха съвсем Simple Smile Ама това са други теми Simple Smile

На кого е роклята на Мелания от бала?
П.П. Намерих, френски дизайнер Hervé Pierre. Харесва ми.

# 256
  • Sofia
Бялата рокля е на Hervé Pierre, бивш служител на Carolina Herrera, според пресата роклята е създадена от него заедно с Мелания.

Според мен и двете с Иванка изглеждаха зашеметяващо.

# 257
  • Rock & Roll feeling ...

Иначе мнозинството американци не го избраха съвсем Simple Smile Ама това са други теми Simple Smile

А кой ? Така и така сме на момент " Тръмп" ... Аз като гледах,колко щата взе и с какъв процент , направо се зачудих .

# 258
  • Sofia

А кой ? Така и така сме на момент " Тръмп" ... Аз като гледах,колко щата взе и с какъв процент , направо се зачудих .

Американската система е специфична, изборът се прави от някакви делегати, на практика по брой хора повечето са гласували за Клинтън, но пък имат различна тежест различните щати..като цяло системата им е такава и при положение, че това е тяхната демокрация и винаги досега е била такава не разбирам пищенето по отношение на Тръмп - някак е куриозно най-големите демократи да пищят срещу един демократичен избор.

# 259
  • Вече в моята си приказка...
Верно ли смятате този човек за слаб и строен?!

Какви бузки, какво шкембенце...

# 260
  • Пловдив
За слаб не, но за прилично изглеждащ за възрастта си - да. И като млад не казвам, че е красавец, но не е лош.

# 261

NBM е обяснила. Разликата в чисти гласове е над 2 млн. Системата им е такава, ползват си я толкова време, няма защо да протестират срещу Тръмп, а не срещу системата на избор за мен лично.

Тепърва ще гледаме какво ще става Simple Smile

# 262
Много ми е оранжев за вкуса  :са:.

Оранжеви китари, оранжево звънят Simple Smile.

Някак ми е евтин Тръмп, макар че е млиардер. Дразни е позицията му, която дори не е и обмислена, дразни ме външния му вид на някакъв плей бой, дори и Миления заради него ме дразни по някакъв начин.

# 263

Оранжеви китари, оранжево звънят Simple Smile.

Какво, защото ние сме оранжеви, затова го харесваме ли? Joy

# 264
А, не знам. Аз след днешния ден съм червена и ме боли и не го харесвам, дори и ако пооранжавея Simple Smile.

# 265
Следя темата от известно време и много се забавлявам Simple Smile Но защо така за Тръмп? Само аз ли го намирам за нормално изглеждащ и въобще негрозен? Вярно перчемът и оранжевото са малко смешни, но като млад си е напълно ок.
Ами и като млад въобще не е негрозен  Mr. Green
Ивана и Тръмп като млади
Мелания си е красавица.

# 266
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, какво ще става... ще управлява, щом е избран, това ще става Laughing
Иначе на мен ми остави лош привкус една статия, обясняваща какво се е случило с Никол Кидман, след като е отказала да се влее в общия хор от пискащи знаменитости Tired

# 267
Как само обсъждаме тоалетите кои от кои по-хубави, а представяте ли си Хилърито да беше победила?! Mr. Green Пълна скука щеше да е.

# 268
  • София
като коментираме най-личните дами на планетата, аз да кажа, че преди малко гледах Корнелия Нинова Simple Smile
тази жена винаги е била с ретро прически по главата си, но сега е надминала себе си.
"отпред/отгоре късо, отзад модерно". като футболист от 90-те.
наистина се чудя как, защо ooooh!

# 269
За Тръмп - мисля, че ако нямаше тази увиснала кожа отдолу, под брадата, щеше да "младее" повече, но от вас разбрах, че е около 70-така,та,мисля, си е ок на външен вид. И друго - снощи хванах някакво повторение по ТВ на клетвата му, където останах поразена как вдигнатата му във въздуха ръка, докато повтаряше клетвените думи, не потрепера дори за миг! Браво на него - аз имам набори, дето ръцете им вече треперят, особено при притеснение, а са далече от годините на Тръмп  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт