Звездни компромати- 311 част

• 84 541
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
missoni, недей така  Simple Smile
Оставам с впечатление, че ме караш да раждам, защото си ме цитирал.

С ръка на сърцето си признавам,
Че професионално мнение нямам.

# 586
Бояна, шегички, шушукане, смях и т.н. да, това, което видях на мен ми идва прекалено. Но явно съм възпитавана по различен начин.

Очаквам професионалното Ви мнение - https://www.vbox7.com/play:b70a6ea99b
Тук не пишем ли личното си мнение. Ако търсиш професионално, иди на доктор.
Не разбрах всъщност какво трябва да коментирам? Детето на Деси Банова ли?

Починал е Гордън Кей-Рене от Ало, ало Sad
Лека му пръст, велик!!! Flowers Rose

# 587
  • На топло
Един от внуците на Тръм е много сладък на 1:27  се вижда, че вече не му се седи мирно и започва да се плези  Mr. Green
Напълно нормална детска реакция.
https://m.youtube.com/watch?v=ZxhUC5qF0kk

# 588
  • София
Теди Кацарова и Петя Дикова в Дубай:

https://www.instagram.com/teddykatzarova/
ох, вече като прочета Дубай и зле ми става Sick
каква е тази творческа импотентност да си избереш яко място...

# 589
  • Оптимист по принуда
Не знам защо, но тези двечките са ми толкова антипатични, пък в комплект да не говорим.

# 590
  • София
Бояна, шегички, шушукане, смях и т.н. да, това, което видях на мен ми идва прекалено. Но явно съм възпитавана по различен начин.

Тук нашето поколение е възпитано в друга традиция. Никой не би посмял на манифестация да се държи така  Grinning Затова споменах Северна Кореа, нито тук на манифестация, нито в Северна Кореа можеш да си даваш пет с мама. Това също щеше да е скандално ако британски престолонаследник го прави на военна церемония, но за американец и на въпросното място е ок. Нали виждаш баща му колко неформално се държи, а и пак казвам, цялата обстановка не беше толкова строго военна. Това са часове наред в очакване и възрастните също се държаха сравнително свободно. Ако майка му намираше това нередно нямаше да го закача. Това опитвам да кажа. Детето си беше съвсем ок като поведение във въпросната обстановка. Възпитанието така се гледа, според мен, дали поведението е адекватно на обстановката и средата. Ако си спек на място предполагащо по-свободно поведение, както и обратното е признак на лошо възпитание или проблем.  Естествено от моя гледна точка.  Peace

виж ти, и аз съм така, това с Дубай не го разбирам. Вероятно някаква линия с евтини полети са пуснали или е просто мода, не знам, но е супер досада вече.

# 591

Детето на синоптичката е на същата възраст (вероятно)....
На децата им се играе и не може да се ограничават от камерите/обществото
Съмнявам се, че те придават такова значение на тези събития - за тях това е ежедневие.  Peace

По скоро си ''играят'' на Дай ПЕТ.... https://www.instagram.com/p/BPlvd4CAaUR/

Тук си играе на Peek-a-Boo

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 18:48 от missoni

# 592

На децата им се играе и не може да се ограничават от камерите/обществото
Съмнявам се, че те придават такова значение на тези събития - за тях това е ежедневие.  Peace

Според мен за тях от ежедневие вече се е превърнало в отегчение. Защо всички деца трябва да са навсякъде с тях? Деца, внуци, чичовци, лели. Знаем,че са голямо семейство, но наистина това е изморително и отегчително.

# 593
  • Вестерос
Днес, сутринта, гледах в Преди обед Велизар Бинев - син на Николай Бинев и Домна Ганева. Уникален човек с безброй разностранни интереси и умеещ да прави много, много неща. С успешна холивудска кариера - участие в над 80 филма с най-големите холивудски звезди. Много земен и скромен човек. Навремето като бях дете(той е 2 години по-голям от мен) и когато баща му и майка му бяха известни, и уважавани артисти(много харесвах благият глас и излъчване на Николай Бинев), се говореше от възрастните около мен(защото нямаше жълта преса), че имат син, който нещо не е нормален и аз израснах с този спомен когато се заговореше за Бинев... А всъщност човекът е страхотен и успешен! Разказа, че е бил много лош ученик и е завършил с 3 и нещо гимназия, и че страда от дислексия - не може да чете като нормалните хора. Каза, че неговата форма на дислексия се изразява в това, че той вижда разместени буквите във всяка една дума, разместени думите във всяко едно изречение и разместени изреченията в един текст! Представете си как този човек си учи ролите, как е завършил НАТФИЗ и какви успехи е постигнал в световното кино. Всички сме го виждали във филми, но заради невероятната му земност и скромност едва ли много хора знаят, че това е български актьор, син на такива големи артисти, каквито бяха родителите му! Ужасно много ми хареса този човек.
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/aktyorat-velizar … a-losh-geroj.html

Това написах във връзка с ужасните неща изписани по адрес на сина на Тръмп. Вчера видях това гифче, отвратително е! На всеки, който се подиграе на дете с проблем, кротичко му пожелавам да изпита болката от това като родител... Хората сме ужасни и жестоки! Sad
Бижу, мерси за информацията, аз лично не знаех подробности за него и сега го потърсих в този сайт Simple Smile Ако някой иска да види в кои филми е играл

http://www.imdb.com/name/nm0082870/

# 594
Много ми е симпатичен Барон, изобщо цялото семейство Тръмпови. Предполагам, само протокола ги задължава да са заедно и да проявят търпение към безбройните дела на Доналд.

# 595
Не, не е. На 5 г. е. А другото почти на 11. Сам си забелязал правилно, че поведението им подобно. А за да се държи едно толкова голямо дете като с на половина по-малко има причина.

Бoяна, вероятно защото не съм видяла други 10-11 годишни с такова поведение на толкова официална церемония, затова мисля така, но може и да съм пропуснала. Кого имаш предвид?

# 596
Много се вживявате LaughingНе сте ли забелязали,че когато се съберат деца от различни възрасти,винаги по-големите започват да се държат като по-малките,никога не е обратното Simple SmileПочти всяка седмица сме на разни детски събирания/състезания и дори вече не ми прави впечатление-това е съвсем нормална детска реакция

# 597
Не, на такива сериозни поводи не съм го забелязала, и въобще не говоря за България само  Rolling Eyes

# 598
  • На топло
Не, на такива сериозни поводи не съм го забелязала, и въобще не говоря за България само  Rolling Eyes
И ти каква диагноза му постави, по телевизията?

# 599
повода е сериозен за възрастните,детето не може чак толкова да го осъзнае на този етап-сериозен,по-сериозен и т.н.А и децата са си деца,какво значение има в коя страна са?

Общи условия

Активация на акаунт