Звездни компромати- 311 част

• 84 546
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Варненска клюкарка
Според мен е очевидно, че детето е с проблем. И да му се подиграваш е невероятно гнусна постъпка. Независимо кой е баща му, и изобщо...
От какво е очевидно?!? Съдейки по това видео изглежда съвсем нормално дете, опитва се да улови погледа на бебето, а както знаем, аутистите избягват контакта с очи....

http://9gag.com/gag/agqMAVg

И аз мисля че детето е много отегчено от всичко което се случва около него, нормално е и да е доста изморено.

ПП И да питам, защо слагате линковете в скрит текст? По изключение разцъках горния. Като отворя скрит текст и там видя линк не продължавам нататък, защото ми става досадно още преди да съм видяла съдържанието.

# 571
  • София
дислексици са всъщност значителна част от гениалните и успешни хора. много са, лесно може да се провери.
Да Винчи, Айнщайн, Спилбърг, Тимбърлейк, Фелпс, К. Найтли...
и
Скрит текст:
Тръмп
ми излезе Laughing

# 572
  • София
Джуд Лоу заедно с гаджето си Филипа. Тя е доста кобилеста, но пък той я гледа с такава любов!  Laughing

Скрит текст:

# 573
Харесвам мъже с бради! На тези години някои изглеждат значително по-добре с брада.

# 574
  • Варна
Какво уж се вижда на първото гифче със сина на Тръмп,
Защото аз виждам, как майка и син се закачат?
На майката й омръзва и дава сигнал с ръка да спре, но синът е набрал и не му се спира.
Аз и детето ми така се закачаме.
Понякога, като не е съгласен с мен,
Застава в поза на боксьор,
Уж ще ме набие, юмрук в лицето.

# 575
Скритият текст според мен е да не стават дълги чаршафи за скролване.
Мелания е разкошна, стилна жена.
Много актьори ми паднаха в очите с тези протести и с цялата врява.

# 576
  • Gotham City
Тръмп ми е безкрайно анти, но Барън е сладко дете, аутист, дислектик, какъвто ще да е, не е редно да понася негативите заради баща си, никой не е застрахован.

# 577
Харесвам мъже с бради! На тези години някои изглеждат значително по-добре с брада.
Много съгласна Simple Smile А и те всички ми харесаха, с изключение на чичко-дядко, който ми идва малко лигав.

# 578
  • Варненска клюкарка
Скритият текст според мен е да не стават дълги чаршафи за скролване.

Специално в тази тема в скрит текст се слагат снимки, а линконете си се постват просто като линкове. Не знам това колко пъти беше обяснено в темата, но май пак трябва да се напомни ooooh!

# 579
Теди Кацарова и Петя Дикова в Дубай:

https://www.instagram.com/teddykatzarova/

# 580
  • Rock & Roll feeling ...
Iggy Azalea  #Crazy #Crazy

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 581
На майката й омръзва и дава сигнал с ръка да спре, но синът е набрал и не му се спира.
Ами на тази възраст би трябвало и двамата да знаят, че мястото на подобни закачки не е по време на подобно събитие. На почти 11 е, да беше бебе или малко дете, да, но в този случай не мога да го оправдая, освен ако няма наистина някакво заболяване.

# 582
Ами на тази възраст би трябвало и двамата да знаят, че мястото на подобни закачки не е по време на подобно събитие. На почти 11 е, да беше бебе или малко дете, да, но в този случай не мога да го оправдая, освен ако няма наистина някакво заболяване.

Очаквам професионалното Ви мнение - https://www.vbox7.com/play:b70a6ea99b

# 583
  • София

Е, какво толкова са направили?! Половината възрастни, по-точно онези, които не бяха задремали от старост, също се лигавеха в някакъв момент, пускаха си шегички, гледаха се кога лошо, кога с хубаво. Буш младши по едно време щеше да се разреве от смях или поне така изглеждаше. Нормално дете, нормални отношения. Това не е някакво събитие в Северна Кореа. По-късно и бебе е имало в Овалния кабинет, пък бебетата се случва и да плачат.  Laughing

Протоколът не е толкова брутален за никого и децата не са роботи, възрастните също. Не видях неприемливо поведение в нито един момент от детето, а гледах цялата церемония. Даже възрастните направиха впечатление с много повече особени мимики и физиономии, което също е нормално за толкова време стоене и скука.

# 584
  • където ми харесва
Починал е Гордън Кей-Рене от Ало, ало Sad

http://m.webcafe.bg/article/1606023399

Общи условия

Активация на акаунт