Звездни компромати- 311 част

• 84 659
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък недоумявам, защо Обама демонстрира чувствата към жена си така натрапчиво. newsm78 То не са целувчици, то не са страстни погледи от типа "гррр, ще те схрускам!", то не са танци сякаш са сами под звездите, поведение като на гимназисти, които онзи ден са си легнали за първи път. И тая стратегия, измислена от някого в екипа му, ми идва твърде театрална и очевидно демонстративна.

А тия фигуранти от митинги и протести, ги запомнете добре и им гледайте "ролите" по нататък...

# 376
Явно са се заобичали за два мандата в Белия дом, преди да се кандидатира за президент са били пред развод Simple Smile

# 377
  • Пловдив
Аз видях Мадона и Ашли Джъд докато гледах клипове.

# 378
  • Варненска клюкарка
Защо Мелания да е "там" само по финансова причина  newsm78
Трудно ми е да си представя, че 28-9-годишно момиче (тогава са се запознали), с външност, с която може да има млад и красив жребец, ще избере по друга причина, ако не финансова, 50-60-годишен с неособено поддържан вид.

На първо четене веднага се сещам за Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас- тя в разцвета на своята кариера и красота, вероятно по онова време е можела да има и по-добър избор нали? Разликата им с Майкъл е 26 години- тя е била на 26, той на 52 а и той никак не изглежда като красив жребец. Много години преди това се пишеше за проблемите му с алкохола и зависимостта му от секса, някои особености на характера му и лежането по разни клиники за алкохолни и наркотични зависимости....
Назад някой пита какво му има на най-малкия син на Д.Т. - според това което се пише е аутизъм....

ПП Преди малко по Нова говореха как за осемте си години начело на Америка, Обама е увеличил държавния дълг с 60% Whistling Циркаджийските им изпълнения с жена му пред камерите, няма как да замажат тази ужасна цифра. И на мен подобни лиготии пред камерите им идват твърде нагласени ooooh!

# 379
Аз пък недоумявам, защо Обама демонстрира чувствата към жена си така натрапчиво. newsm78 То не са целувчици, то не са страстни погледи от типа "гррр, ще те схрускам!", то не са танци сякаш са сами под звездите, поведение като на гимназисти, които онзи ден са си легнали за първи път. И тая стратегия, измислена от някого в екипа му, ми идва твърде театрална и очевидно демонстративна.

И на мен Обама винаги си ми приличали на не много добри театрални актьори. Голяма показност.

Мелания със сигурност е имала много други оферти, но си е избрала Тръмп. Не мисля, че е с него от финансова изгода. След толкова години брак, един развод би я направил милионерка и надали би се наложило някога да работи. Но тя си стои с него.
Харесва ми семейството им. Много грозен хейт се изсипва върху тях, очевидно Клинтън и дружките й не могат да губят с достойнство.
Да не говорим пък тя какъв театър на сплотено семейство трябваше да играе, ако беше спечелила. Като целият свят им знае излагациите на нея и на палавника Клинтън.

# 380
Е, тя Хилърито от 30 години го играе този театър. Laughing

# 381
  • Пловдив
Според мен Тръмп има като цяло друго отношение към жените. Може да обича Мелания по свой си начин, но колко ли пъти е кръшкал ...  И тя има други разбирания, за да се е научила да не й пречи. За мен подобни неща не говорят нито за здрав брак,нито за стойностни взаимоотношения,но всеки с разбиранията му.
От къде знаете, че Тръмп кръшка и колко пъти, и дали Обама не кръшка?  newsm78

# 382
Скрит текст:
Според мен Тръмп има като цяло друго отношение към жените. Може да обича Мелания по свой си начин, но колко ли пъти е кръшкал ...  И тя има други разбирания, за да се е научила да не й пречи. За мен подобни неща не говорят нито за здрав брак,нито за стойностни взаимоотношения,но всеки с разбиранията му.
Те тук всичко знаят! Не предполагат, знаят.  Laughing

# 383

И на мен Обама винаги си ми приличали на не много добри театрални актьори. Голяма показност.

Мелания със сигурност е имала много други оферти, но си е избрала Тръмп. Не мисля, че е с него от финансова изгода. След толкова години брак, един развод би я направил милионерка и надали би се наложило някога да работи. Но тя си стои с него.
Харесва ми семейството им. Много грозен хейт се изсипва върху тях, очевидно Клинтън и дружките й не могат да губят с достойнство.
Да не говорим пък тя какъв театър на сплотено семейство трябваше да играе, ако беше спечелила. Като целият свят им знае излагациите на нея и на палавника Клинтън.
гледа ли клипче в което Клинтън гледа  към Иванка /така казват наблюдатели/ г-жа Клинтън с изкуствена усмивка се кипри и леко се обръща,вижда мазния поглед на мъжа си и му хвърля убийствен поглед Joy

# 384
Че то тук всичко е разказ по картинка  Joy
И кръшкането и некръшкането  hahaha и голямата любов и липсата й  hahaha

# 385
Марш на жените - София
Скрит текст:

Тръмп - снимки

# 386
  • Rock & Roll feeling ...

Записите с разказите му как ги хваща за п***ите в някоя почивка на връзката им ще да е било  Thinking
Или на онази българка,която беше преспала с Тръмп и я интервюираха по случая  Crazy ooooh!

Още от протеста,за Мадона и Сикрет Сървиз - http://www.dailymail.co.uk/news/article-4142950/Thousands-women- … rotest-Trump.html

По повод на какви изказвания са тези протести и как са обвързани с Тръмп, ако някой е запознат ??

# 387
Марш на жените - София
Скрит текст:

Тръмп - снимки
На тези 30-тина женички,какъв  им е случая

# 388
# 389
Да не са организирани пак от Джимини?

Общи условия

Активация на акаунт