Звездни компромати- 311 част

• 84 541
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Бoяна, вероятно защото не съм видяла други 10-11 годишни с такова поведение на толкова официална церемония, затова мисля така, но може и да съм пропуснала. Кого имаш предвид?
60-70-80 годишни се държаха като него, това имам предвид. Гледай цялата скучна церемония и ще ги видиш. През цялото време детето се държа съвсем прилично. А и за него, и за останалите има достатъчно моменти, за които човек може да се хване – неуместни физиономии извадени от контекста, подхилквания и погледи. Церемонията беше доста дълга и скучна за всички, детето не е направило нищо, с което да бие на очи. На всеки човек за два часа снимки можеш да му изкараш компромат ако решиш.
И не мисля, че е красиво всички да се занимават с едно дете, чието и да е то.  Peace Само пояснявам, не споря. Всеки си има ценностна система и свои представи за нещата.

# 601
Дете с аутизъм няма да поеме инициативата за социална интеракция, какъвто е случая с бебето... Което не изключва да има друг проблем, но едва ли е възможно това да бъде преценено по снимки и клипчета.

# 602
Хайде стига със сина на Тръмп,спрете се вече.
Няма смисъл да дълбаете и гадаете дали му има нещо или не,най-малкото и вие повечето сте майки.
На мен няма да ми са приятни подобни коментари за моите деца.
Съдите по снимки,клипчета и т.н.Всъщност и какво ако е по-различен.Защо лепите етикети от въздуха?На мен ми хареса ,че до девето коляно бяха с него на церемонията.Да не би пък на Плевнелиев самотното висене да беше по-добре?

# 603
Отговор на въпроса за шармантната черно-бяля дама:
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6012731

# 604
  • Вестерос
Дженката Лорънс е двойничка

Скрит текст:

# 605
  • На топло
.... егати злобата, не е истина  Sick
Някаква американска сценаристка написала за Барън Тръмп, че ще бъде първият домашен сериен убиец... #Crazy
Katie Rich wrote Friday in a tweet that has since been deleted that, “Barron will be this country’s first homeschool shooter,”
После го изтрила изродката, ама колко милиона първо са го прочели и са били отвратени.

# 606
  • София
Някаква американска сценаристка написала за Барън Тръмп, че ще бъде първият домашен сериен убиец... #Crazy
Katie Rich wrote Friday in a tweet that has since been deleted that, “Barron will be this country’s first homeschool shooter,”
После го изтрила изродката, ама колко милиона първо са го прочели и са били отвратени.

еее, колко либерално, колко демократично, колко свободно.... възхитена съм от Кейт Рич  Sick

# 607
  • Варна
Shocked
Думи не намирам...

# 608
Отговор на въпроса за шармантната черно-бяля дама:
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6012731
Благодаря. И снимката са взели от темата, от кадъра, който изрязах от видеото Simple Smile

# 609
Бижу,
време ти е да имаш страница някъде  Simple Smile
"Страницата на Бижу" ми звучи супер   Simple Smile

# 610
Не ставам за такива неща, ще пиша само истината и ще ми счупят пръстчетата.

# 611
Не, на такива сериозни поводи не съм го забелязала, и въобще не говоря за България само  Rolling Eyes
И ти каква диагноза му постави, по телевизията?
Не е моя работа да поставям диагнози. Може и просто да е разглезен. Просто казвам, че за мен е недопустимо поведение за възрастта и за мястото, освен ако няма някакъв проблем, тогава разбира се е друго...

# 612
Не, на такива сериозни поводи не съм го забелязала, и въобще не говоря за България само  Rolling Eyes
И ти каква диагноза му постави, по телевизията?
Не е моя работа да поставям диагнози. Може и просто да е разглезен. Просто казвам, че за мен е недопустимо поведение за възрастта и за мястото, освен ако няма някакъв проблем, тогава разбира се е друго...
Особено като се сетим как Обама се хилеше и си правеше селфита с руса мадама на погребението на Нелсън Мандела.

# 613
  • Бургас
Много помия се изля върху семейството на Тръмп! Sick

# 614
  • София
Levi Dylan - внук на Боб Дилън

Общи условия

Активация на акаунт