След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 573
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Това малкото в ръцете на Баръш направо се разтапя. А лелката им пожела да не ги настига уроки - дали не е подритване по кокалчетата на една госпожа отново!

# 331
От сценаристки Мерич 😭
"Лучший фандом года-Прокатнутые"
Мы все вместе были во сне..Я никогда не забуду вашу радость,обиду, привязанность и вашу огромную любовь...

"Най-добрите фенове на годината- Любов под наем
Ние всички  бяхме заедно в съня....Аз никога няма да забравя вашата радост,негодование,привързаност и вашата огромна любов "

# 332
  • near Sofia, Bulgaria

Обаче как му се лепна детето  Crazy Heart Eyes
Много му ходи на Баръш, а и с малкото добре се справяше  Peace

# 333
Това малкото в ръцете на Баръш направо се разтапя. А лелката им пожела да не ги настига уроки - дали не е подритване по кокалчетата на една госпожа отново!

То това си го използват често, така че в случая може и да не е  Peace

# 334
И аз си ревем, пия си чай и пак си ревем ...

# 335
# 336
  • near Sofia, Bulgaria
Аз съм на шоколад...  Sad

# 337
Аз съм суха още, ама се усетих, че зяпам като идиот с отворена уста  Stop   Joy  Joy  Joy

# 338
  • Perla
Преди време Хактан ,като прави анкета какво ще се случи, ако КА направи финал, феновете казаха, че ще срутят  вселената. На мене ми се струва, че ще се наводни! То само у нас вече е за плуване, пък като гледам, и в темата си е вече бая дълбочко.
Оф,  имам буца в гърлото. Cry Cry Cry Cry Cry

# 339
  • под най-голямото листо на тиквата
Ха така оводнявай се регулярно  Joy

# 340
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
От сценаристки Мерич 😭
"Лучший фандом года-Прокатнутые"
Мы все вместе были во сне..Я никогда не забуду вашу радость,обиду, привязанность и вашу огромную любовь...

"Най-добрите фенове на годината- Любов под наем
Ние всички  бяхме заедно в съня....Аз никога няма да забравя вашата радост,негодование,привързаност и вашата огромна любов "

Вай бе Мера се сети за феновете  Shocked

# 341
# 342
Преди време Хактан ,като прави анкета какво ще се случи, ако КА направи финал, феновете казаха, че ще срутят  вселената. На мене ми се струва, че ще се наводни! То само у нас вече е за плуване, пък като гледам, и в темата си е вече бая дълбочко.
Оф,  имам буца в гърлото. Cry Cry Cry Cry Cry
Joy Joy Joy А, това беше хубаво!

# 343
  • near Sofia, Bulgaria
Като гледам всички са си ревали истински  Confused Точно като нас сега...  Rolling Eyes

# 344

Общи условия

Активация на акаунт