След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 17 984
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Кита как се е наел  Joy Joy Joy

Като са пушили да си носят последствията, като са актьори да не са привилегировани  Naughty

# 196
# 197
  • near Sofia, Bulgaria

Краля на преговорите с полицията  Joy
Ядосват се, че не са го убили като е бил в Москва  Mr. Green

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е айде сега пък и вие,за едни може,за други не може  Peace  като са от един бранш и айде на тях простено  Crossing Arms  по тая логика и Гупата трябва да е там,щото е от бранша  Joy
А баш така  Mr. Green
Никой страничен нямаше работа там .

# 199
Борко явно е изтрезнял и си е изтрил клипчето от колата  Mr. Green

# 200
Е айде сега пък и вие,за едни може,за други не може  Peace  като са от един бранш и айде на тях простено  Crossing Arms  по тая логика и Гупата трябва да е там,щото е от бранша  Joy
А баш така  Mr. Green
Те поне по един човек бяха взели, а Елка се чудя как не беше помъкнала и майка си и кучетата, май само те липсваха ooooh! ooooh!

# 201
Много грозно да оставят Кита сам да се оправя, а всички други се изнизали кой отпред, кой отзад  Naughty

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много грозно да оставят Кита сам да се оправя, а всички други се изнизали кой отпред, кой отзад  Naughty
Ми той като най-трезв бе, поне има някаква полза от него  дето се е помъкнал  Mr. Green

# 203
Бир дакика абиджим  smile3514 newsm62

# 204
  • Varna
Според мен той е останал да се разправя , защото би предизвикал най-малък интерес на медиите. Представяте ли си Борко или Сечкин, или недай боже Елка да се разправя- камерите щяха да са заврени в лицата им и после месеци щяха да украсяват ситуацията. Човека прояви толерантност към колегите на гаджето си, може и да не е чак такъв ръб какъвто го смятаме. Винаги онази с Клюна ми се е струвала по долна и противна от него. Мое мнение. Peace

# 205

Joy Joy Joy JoyЕлка щяла скоро да ражда  Mr. Green

Терко, кое е грозно, напротив хората знаят, че са виновни, публични личности и няма нужда от повече драми и то пред журналистите. Това, че Кита се прави на интересен е друг въпрос, никой насила не го е карал да ходи да се разправя с полицаите.  Можеше като всички останали да си тръгне и нямаше сега да излага себе си и Елка, най -вече нея, защото навсякъде говорят севгилито на Елчин Сангу и т.н

# 206
Според мен той е останал да се разправя , защото би предизвикал най-малък интерес на медиите. Представяте ли си Борко или Сечкин, или недай боже Елка да се разправя- камерите щяха да са заврени в лицата им и после месеци щяха да украсяват ситуацията. Човека прояви толерантност към колегите на гаджето си, може и да не е чак такъв ръб какъвто го смятаме. Винаги онази с Клюна ми се е струвала по долна и противна от него. Мое мнение. Peace
Peace

# 207
Те добре, че не са го прибрали в районното Китодар  rotfImao

# 208

Joy Joy Joy JoyЕлка щяла скоро да ражда  Mr. Green

Терко, кое е грозно, напротив хората знаят, че са виновни, публични личности и няма нужда от повече драми и то пред журналистите. Това, че Кита се прави на интересен е друг въпрос, никой насила не го е карал да ходи да се разправя с полицаите.  Можеше като всички останали да си тръгне и нямаше сега да излага себе си и Елка, най -вече нея, защото навсякъде говорят севгилито на Елчин Сангу и т.н

Точно, а и какво има да се изясняват, то е ясно - пушили и толкова. Ама не, той да се направи на голямата работа - аз ще платя глобата, даже чух за съдия да споменава. Според мен той даже направи по голям цирк, отколкото да е помогнал Peace

# 209
А баш така  Mr. Green
Те поне по един човек бяха взели, а Елка се чудя как не беше помъкнала и майка си и кучетата, май само те липсваха ooooh! ooooh!

А, и Туркуто ли, ква беше там, и нея трябваше да помъкне, та тайфата да е в пълен състав.
Аз затова викам, чеЕлка не беше с гаджето си, а с нейната си тайфа  Mr. Green
Пък Кита нека се разправя, поне някаква полза да имат от него, а и той доволен де - влезе в обективите  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт