След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 649
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Клуб Hazine в Джихангир - мястото на снощния дует!

# 226
  • near Sofia, Bulgaria
Като гледам тая снимка, ми и идва на ума един коментар от снощи: " Они себя удерживались пока не набухались!"  Laughing

В превод означава нещо като нашето "сдържаха се, докато не се нажулиха" - малко свободен превод, по смисъл, ама за мен точно отразява обстановката!  Mr. Green

# 227
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

# 228
Ми нормално, той Боре ще я задуши направо, тя и да се дърпа файда - йок  Mr. Green

Тя и не се дърпа хич, виж, че даже му е хванала ръката  Heart Eyes  Joy  Joy  Joy
И после що Кита се правел на герой  Mr. Green То кво друго му остава  Joy  Joy  Joy

# 229
Като гледам тая снимка, ми и идва на ума един коментар от снощи: " Они себя удерживались пока не набухались!"  Laughing

В превод означава нещо като нашето "сдържаха се, докато не се нажулиха" - малко свободен превод, по смисъл, ама за мен точно отразява обстановката!  Mr. Green

Гале
  Hug Heart Eyes
точно  Peace Peace

# 230
Песента, която пяха силно казано Борко и Елчинка

Доре, то и аз така предположих, че той ги е и викнал. Знсчи може и да излезе истина  Stop Mr. Green

# 231
Чак толко не е зле Кита Joy то си е резил и за Елка като негова по-нежна половинка  Peace

Ех е такива непринудени много ми харесват бе  Heart Eyes е сега човек може да каже,ме са канки,дружки и т.н  Peace
Кому беше нужно цялото това криене,като след 2-3 чашки вече не им пука  hahaha

# 232
  • near Sofia, Bulgaria
Още като се разбра, че казва как е готов да си понесе наказанието и да плаща глоба, ми беше странно да е защото са пушили, ама набързо това са сглобили. Не знам ще разберем ли причината, но ако ги е викнал ненужно под някакъв тъп претекст, напълно си е в реда на нещата да си понесе последствията!  Peace

# 233
  • Varna
Още като се разбра, че казва как е готов да си понесе наказанието и да плаща глоба, ми беше странно да е защото са пушили, ама набързо това са сглобили. Не знам ще разберем ли причината, но ако ги е викнал ненужно под някакъв тъп претекст, напълно си е в реда на нещата да си понесе последствията!  Peace
И на мен тази причина ми е доста съмнителна за присъствието на полицията там. В Турция почти навсякъде се пуши( с изключение на скъпите луксозни хотели и ресторанти ) та ми се вижда малко странно в нощно заведение някой да направи проблем за това, но знае ли човек.... а може и други глупости да са вършели вътре и затова да са викнали полиция, а това да измислиха за пред медиите.

# 234
Нали и той е пушил хахха и той е от наказаните  Joy ах лошо деца Joy  трябваше всички да ги строят до стената за наказание

# 235

Доре, то и аз така предположих, че той ги е и викнал. Знсчи може и да излезе истина  Stop Mr. Green
Мен ме изкефи докато я избираше Елка,Боци вика - заедно да я изпеем и тя го дръпна на сцената

# 236
трябваше да пийнат малко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green за блясък в очите само  Naughty та да спрат да се избягват значи  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 237

Мен ме изкефи докато я избираше Елка,Боци вика - заедно да я изпеем и тя го дръпна на сцената

па Кито се опитваше да я приласкае  hahaha hahaha hahaha с галене по ръката  Joy Joy Joy Joy Joy

# 238

Ох, тя направо го изтегли  Joy Joy Joy Боре едва се държеше, а с чашата в ръка и дъвката в уста  Joy Joy Joy

Сега си мисля, може там където Елка пееше Сил баштан този, който сочеше да не е бил Кита, той нали все гледаше да е близо до нея и сигурно е бил отстрани до сцената, пък тя сочеше напред някъде  newsm78 newsm78

# 239
Скрит текст:

Ох, тя направо го изтегли  Joy Joy Joy Боре едва се държеше, а с чашата в ръка и дъвката в уста  Joy Joy Joy

Сега си мисля, може там където Елка пееше Сил баштан този, който сочеше да не е бил Кита, той нали все гледаше да е близо до нея и сигурно е бил отстрани до сцената, пък тя сочеше напред някъде  newsm78 newsm78

Виви   Hug Heart Eyes кой е гледала тогава като на Боци му се виждаше главата вляво на клипа  newsm78 newsm78

Верко   Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт