Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 819
  • 574
  •   1
Отговори
# 150
Shantal Благоодаря, ще се постараем да го организираме така, че 3 дни да са ни достатъчни тъй като искаме и в Хонк Конг да останем около 5, и в Сингапур от 3 до 5.Най много ще останем в Малайзия 10 дни, там много ни харесва, отсядаме в Пенанг за седмица, почиваме си и няколко дни прекарваме в Куала Лумпур като този път ще посетим и остров Перхентиан който бил прекрасен, пък да видим.Искам и Сеул и изобщо навсякъде искам.😎😀

# 151
Аз не съм се отказала от Филипини - някой да е бил там и да разкаже от личен опит?

Аз бях миналата година на Боракай и Палаван , хареса ми красиво е има какво да се види . Баракай в сравнение с Палаван ми е малко по - шумен но и на двете места туриста е цар . Много добро обслужване и кухня . Но има много китайски туристи а те са много шумни и нахални . Страхотен полицейски контрол на плажа има непрекъснато полицая . Персонала в хотела е много любезен и отзивчив . Има гмуркане , ходихме на различни екскурзии да необитаеми острови .

Аааа аз съм пушач и не дават на пясъка да се пуши може но само в заведенията на плажа .

# 152
Сами ли се организирахте или как?

# 153
Сами ли се организирахте или как?

Да сами аз си харесах хотели и направих резервация през TUI защото в сайта на хотела цените бяха доста по - високи . Полета беше София / Истанбул и Истанбул/Манила и после до Боракай имаше малко самолетче , лодка , автобус  Joy Joy Joy куфарите на всички ги бяха сложили на покрива на лодката и аз се чудех дали след лодката няма да плуват куфари  Joy

# 154
Благодаря! Hug

# 155
Здравейте, бих искала да ви попитам каква цена е добра за билет отиване и връщане до Мавриций? В момента има промоция на KLM и ми дава цена от 767 евро на човек с полет от София, 1 прекачване ( за различни дати в периода януари-юни). ОК ли е според вас или да чакам по-добри предложения? Също така кога е най-добре да се посети островът - април-декември ли?

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 02:29 от Linda 2

# 156
  • тук-там
Здравейте, бих искала да ви попитам каква цена е добра за билет отиване и връщане до Мавриций? В момента има промоция на KLM и ми дава цена от 767 евро на човек с полет от София, 1 прекачване ( за различни дати в периода януари-юни). ОК ли е според вас или да чакам по-добри предложения? Също така кога е най-добре да се посети островът - април-декември ли?

Виж и полетите от Женева. До там е евтино с Уиз. Със Саудитците, ама... Simple Smile

# 157
Ние летяхме комбинирано от Мюнхен с Еър сейшелс до Мавриции там престой една седмица и после до Сейшелите и там престой една седмица и после обратно до Мюнхен за 550Е Simple Smile Скоро имаше някъде оферта за Мавриции от Германия или Холандия мисля за около 470Е. Може би е по-добре да закупите оферта с полет направо.

# 158
Мавриций най - добре с Емиратите , София -Милано с Уиз 9е !
МИлано - Дубай-Мавриций с А380 , няма такъв кеф 360Е билета двупосочен края на Февруари като време перфектно, цени в Мавриций като в Европа храна - френска божествена , рен т а кар 15е на ден , интернет навсякъде добър по европейски тарифи  Mr. Green

Екс
Филипините - Палаван е Острова с главно О !
спане - храна много -много евтино!
Екзотика съхранена..нищо общо с туристическите места ..бих го сравнила с Тайланд от 60 те години.
Брутално -натурално- диво Mr. Green Скоро няма да се промени
За Кифли с главно К не е  Naughty
За хора авантюристи о,да!
Боракай е ... слънчака можехме и да не си го причиняваме Wink

Хонг Конг и Макао
пак с емиратите през Дубай
за посещение твърдо зимата декември,януари На нас 25 дни не ни стигнаха ...смахва ти се главата ако мога да използвам този израз ..това си е цяло тотално различно изживяване Нищо общо с другите азиатски мегаполиси.
Макао бяхме 5 дни..достатъчни за нас, новия остров е умален Вегас, но техния Венишън е по голям и по хубав от Вегаския такъв ..признавам загубихме се из лобито за пръв път в хотел да се загубим не къде и да е Огромен хотел!!!
Другото са го казали и аз +1 шоуто на водите е 1 път, Peace уникално преживяване за мен.
старото Макао, разкошно все едно се скитахме из Лисабон,

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 16:01 от pinko

# 159
Благодаря много на всички! Помогнахте ми да се ориентирам и ще проверя първо за варианти на полети и с други авиокомпании. Ако имате отзиви и от конкретни хотели, ще се радвам да споделите и тях Simple Smile

# 160
 pinko , би ли разказал повече за Хонг Конг и Макао newsm78

# 161
Здравейте!

От няколко седмици се интересувам от екзотично пътуване през януари-февруари 2018г. Като основни параметри на търсенето са - Малдивите, Мавриций, Карибските острови, Занзибар. Първоначално си бях поставила лимит около 2 000 лв на човек, но бързо разбрах, че трудно ще се намери нещо прилично за тези пари. Гледах всякакви варианти и през агенции, и организирани самостоятелно, но не мога да харесам нищо...

Едно от малкото открояващи се неща ми се стори:

http://www.apollobg.com/morski-kruizi/karibski-kruiz

Какво мислите за този вариант?

Много ще се радвам ако можете да споделите някакви интересни предложения Simple Smile  bouquet

# 162
Круизът ти е после поне по 2..)))
Имаш разходи по пристанища, визи, екскурзии, пакети пиене и т.н, които никога не са включени в офертата..)
П.С - на мен това ми е висока цена за там.

# 163
Споделете за Йордания, Петра
Бали, Макао, Пукет опасни ли са за деца? Имам предвид местните болести (денк и т.н)разнасящи се с насекоми?
На един от полетите седях до един индонезиец, говорихме доста, казва, че нямало нищо страшно.

# 164
E какво да ти каже, и там хора живеят, и деца имат...

Общи условия

Активация на акаунт