Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 864
  • 574
  •   1
Отговори
# 225
Мая, имаш ли снимки от Шри Ланка?

# 226
mama776 Тайланд, Камбоджа, Виетнам Simple Smile
А какво мислите за Сингапур и Малайзия?

# 227
  • Sofia
Сингапур е супер, но цените за празниците са ужасни навсякъде. Бях в същата дилема, а и дъщеря ми има рожден ден, но като си направих сметка, малко след празниците за същите пари, ще стоим два пъти по - дълго.

# 228
mama776 Тайланд, Камбоджа, Виетнам Simple Smile
А какво мислите за Сингапур и Малайзия?

Тези дестинации посетихме заедно, като преживяването остана най - хубавата екскурзия в Азия до момента. Отделете си повече време за Сингапур. От Сингапур до Куала Лампур изберете автобус вместо самолет. Няма да сгрешите!

# 229
  • София
Имам. Тук е трудно да ги кача. Предложение?

# 230
  • София
Имам. Тук е трудно да ги кача. Предложение?
Не съм Мая, но тук имам доста снимки от Шри Ланка. Това е линк към първата от пет части:
http://diana-cacaotours.blogspot.bg/2016/09/blog-post.html

# 231
Букнах Мавриций през февруари, ще се радвам да чета отзиви и съвети за там Simple Smile

# 232
  • София
Букнах Мавриций през февруари, ще се радвам да чета отзиви и съвети за там Simple Smile

Това през ТуИ ли? Във фейса имаше някакви намаления, ама на мен ми е още рано.
Не съм била там. Peace

# 233
Не през Туй - там имаше само 5 - 6 варианта за хотели и не ни допаднаха съвсем. Букнах си през booking.com, а за полети избрахме Turkish airlines - най-бързо е като часове и прекачване.

# 234
  • София
Не през Туй - там имаше само 5 - 6 варианта за хотели и не ни допаднаха съвсем. Букнах си през booking.com, а за полети избрахме Turkish airlines - най-бързо е като часове и прекачване.
Благодаря за инфото защото Мавриций ми е в уиш листата  Wink! Hug

# 235
  • Sofia

Booking не дават най - добрите цени за тези дестинации.
Ползвам сайта много, но основно за Европа.  За по - екзотични дестинации, купувам самолетни билети от съответната компания, а за хотели ползвам Tui и Dertour, винаги ми дават много по - добри цени от booking.
Aко сте букнали с право на безплатна анулация, попитай каква цена ще ти дадат за избрания хотел Туи/Дертур, дори да го няма в готовите им оферти, може пък да имате късмет Simple Smile

# 236
И аз летях с Turkish airlines полета от Истанбул до Мавриций е 10часа .Хотел запазих през TUI но и Booking дават добри цени .
Но за полета си мисля че през Доха щеше да ми е по комфортно заради по - малкото часове във въздуха .

# 237
За Мавриции има ужасно много хотели, най-добре да се четат коментарите в трипадвайзър. Има и доста слеф кетъринг места (с кухня, не на първа линия, но на изгодни цени). За екскурзиите по суша, най-добре си наемете кола излиза по-изгодно и много по-приятно, може да се комбинират няколко места в един ден например). Ако обичате ром задължително направете една дегустация в местната пивоварна Simple Smile Също парка с животни е интересен ако не сте били на Сафари до сега ( не е точно същото, но е хубаво). От разходките с лодки, изберете някоя от по-големите компании, малко по-скъпо но на борда на катамарана ще имате по-хубава храна/питиета и малко по-забавно е там.

# 238
  • Бургас
Живот и здраве и ние февруари месец сме на Мавриций.
За първи път ще пробваме да летим със Saudia. Излязоха много добри цени през Истанбул и се подведохме сякаш да ги пробваме. До момента за тях чета само отрицателни коментари, силно се надявам да няма големи разочарования с полетите.
Избраният хотел за нас е Лукс Бел Мар. За него вече съм убедена, че няма да съм разочарована. Трето предложение от съфорумка, която за жалост не пише вече тук! Досега всичко препоръчано от нея е топ!
И аз като Shantal, за екзотични дестинации съм на мнение, че през агент излиза по-добра цена, отколкото през booking. Самолетните билети купуваме сами.

# 239
Лукс Бел Мар, e хубав и по-важното плажа пред него е хубав, и от другата страна на Флик ен Флак ни хареса Sugar Beach & Golf, много зелен, дълъг плаж, но вътре във водата има на места камъни и не е от най-красивите плажове, които съм виждала Simple Smile Като цяло има много красиви хотели по целия остров, но плажовете не ми допадат поне на мен, повечето са малко или много каменисти. Aко имате път към Grand Baye се отбийте в Selfish имат хубава риба на скара (Туна, кингфиш, редснапър) също плата морски дарове, може и със заявка специални изисквания и правят най-вкусния домашен горещ бейлис с прясна ванилия и местен ром  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт