Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 551
  • 574
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Някой може ли да препоръча курорт за почивка в Коста Рика

# 451
  • София
qeq, аз съм пътувала, но беше преди 10 години и не знам доколко ще съм полезна за темата. Ако все пак искаш да знаеш някакви подробности, пиши ми на лични...

# 452
Били сме в хотела с парк към него Ксарет ...жесток.еленчета се разхождат по алеите децата се кефеха на макс.. Препоръчвам не го мислете хич има плаж

Малдиви повече от 1 ден не ..да летя 11ч. за да пльосна  10 дни на един плаж дъъъъ ..същия такъв има и под нас в гръцко Wink
Мавриций - Уикален 3 седмици изкарахме и пак остана за друг път

# 453
Pinko, би ли споделила в кой хотел бяхте?

# 454
  • Бургас
на Малдиви мога да изкарам и 20 дни, без да се помръдна. Обаче аз имам много стрес на работа, общувам с адски много хора и такава почивка за мен е терапия. Колкото и смешно да звучи, има дни, в които като се прибера от работа и ме боли устата.

# 455
Били сме в хотела с парк към него Ксарет ...жесток.еленчета се разхождат по алеите децата се кефеха на макс.. Препоръчвам не го мислете хич има плаж

Малдиви повече от 1 ден не ..да летя 11ч. за да пльосна  10 дни на един плаж дъъъъ ..същия такъв има и под нас в гръцко Wink

Мисля, че идея си нямате от това какво може да представлява почивката на Малдивите Simple Smile

# 456
  • Sofia
За мен Малдивите са точно лукс и релакс и не искам да ги разглеждам по друг начин.
Ако съм в авантюристично състояние на духа това е последното място, към което бих се насочила. Африка предлага предостатъчно сървайвър опции.
Абсолютен факт, че не познавам тази страна на Малдивите и ако не са разказите на Манфред (и още единици в други форуми), никога нямаше да се замисля от този ъгъл.

# 457
Бих прочела повече, ако ти се споделя Simple Smile

# 458
Ами, Вие си мислете, каквото си искате.
Аз коментирам само места посетени от мен, някои многократно.
Атолите на Малдивите са уникални - факт, Но един път като си бил там, е повече от достатъчно и не, не съм била само на 1 атол, а на няколко, а  дайвинг и палми с фин пясък има  на повечето острови и на мен поне не ми се повтаря,  нямам и желание.

Bela -ако ме питаш за Мексико бяхме тук - https://www.occidentalgrandxcaret.com/gallery.asp
ако е за Мавриций, не сме седяли на едно място ,   - с рент а кар обиколихме целия остров и спяхме за по ден два, в над 8 различни хотели .

# 459
Много ми хареса Колумбия и ще я повтаряме през лятото, само че ще добавя и Коста Рика-тихоокеанското крайбрежие.

# 460
Pinko, благодаря - 8 хотела си е голямо постижение и изпитание!

# 461
Как може да сравнявате плажа на Гърция с Малдивите  не знам ????
След Дубай, Малайзия, Сингапур, Китай, Япония, Тайланд и Шри Ланка все нещо ме тегли към Малдивите  ..... Joy Ама пусти средства, все не достигат да стигна до там Simple Smile Ти остави самолетен билет, но и цяло състояние за прехода от Мале към атолите , пък и цената на хотела бие отвсякъде дори тази на Палм Джумейра Expressionless
Май ще умра преди да осъществя и малдивската си мечта Grinning

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 00:00 от ALMIRRA

# 462
  • Sofia
Щом си преживяла финансово Сингапур, мисля че и Малдивите са ти постижими, има и по- бюджетни резорти, някои с включени трансфери.

# 463
Ей на в Гръцко;

Мисълта ми е, че ако е само за лежане и релакс на плаж и море, не е необходимо да се пътува 11 часа... само за това!

# 464
Я ме светнете кое ще да е това местенце в Гърция от снимките. Има ли там хотели ? И дали морето е наистина тюркоазено, бистро и плитко като в Малдивите, или яко се е вихрил Фотошоп на снимките Joy.

Сингапур при нас се случи благодарение на любезното гостоприемство на приятели, които живеят там. Иначе нямаше да предприем пътуването от финансова гледна точка. Дори не посетихме Сантоса поради същата причина, но и без това нямаше как, понеже бяхме с бебе пеленаче. 4 дни се мотахме из Сингапур, и толкова! Само колкото да кажем, че и там сме ходили Joy Въпреки всичко ни оправда очакванията и си струваше да го посетим, макар и семпло

Общи условия

Активация на акаунт