Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 825
  • 574
  •   1
Отговори
# 165
Какво е денк?
В Петра е опасно да паднеш от магаре 😃
Пукет е най-опасен за съпрузи...нощен Пукет 😆

# 166
senseless_doll това цена със самолетните билети ли ти е, защото на местата, които си изброила имате само минимум 700Е самолетен билет за двама? Ако са само пари за хотел и храна, може да ви стигнат ако сте за 5-7 дена. На Малдивите можете само ако спите на остров с местни, т.е няма вилички над водата, няма алкохол, и къпането е разрешено с бански мисля само на Маафуши и то само на един плаж. Мавриций има доста добри и поносими места за спане в малки хотелчета, които не са на плажа обаче с кухня където сами да си готвите. Същото и за Сейшелите, като там обаче цените са по-високи. За Карибските острови не мога да споделя, но аз там бих отишла на пакетна екскурзия, не самостоятелно. Занзибар има доста места с нощувка със закуска 75-90Е. Ние бяхме точно януари-февруари. Обаче там хич не ни хареса. Повечето плажове бяха с водорасли, камъни, морски таралежи, много голям отлив, много силно слънце по-това време, лошо отношение и като цяло не бих повторила (ако все пак изберете да сте там, търсете на Кендуа или Нунгви само). За Карибите знам, че излизат през испански сайтове от мадрит често за около 900Е всичко включено с полет от Мадрид, но не знам, през кои сайтове. В немските януари-март съм виждала само самолет за 250Е до Карибите също и до Канкун Мексико. Може също да погледнете за Бали, там също има хубави и евтини оферти, както и за Тайланд.

# 167
Няма нужда от агенти на карибите грешни пари.до там вече се ходи много евтино.Работих в района години и не съм давала повече от 150,200 евро за билет

# 168
  • Варна.....
Няма нужда от агенти на карибите грешни пари.до там вече се ходи много евтино.Работих в района години и не съм давала повече от 150,200 евро за билет
Дайте конкретни насоки за търсене на такива полети- аз също все по 800-900 евро от Европа.

# 169
  • София
Дайте конкретни насоки за търсене на такива полети- аз също все по 800-900 евро от Европа.

Не знам какво има предвид потребителката, но аз лично съм летяла на още по ниски цени.
Примерно 99 евро/два пъти/ от Брюксел до Карибите. Това е малко по-рядко, но горните цени са доста чести.
В момента до Маями, Пунта Кана има цени от € 149.99/летяла съм доста на тези цени/ в посока. Занзибар същата цена...
Това може да го следите в сайта на https://www.tuifly.be/en/last-minute раздел промоции.
Трябва да се знае, че най-добрите цени при тях идват на Last Minute.
В момента ги следя постоянно чакайки да съвпаднат дати свързани с евтини круизи.

Допълвам от днес...

https://www.condor.com/de/index.jsp

Munich – Martinique: €379
Munich – Barbados: €399
Frankfurt – Grenada: €399
Frankfurt – Barbados: €399
Цените са за две посоки за ноември и декември...

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 19:38 от Bled

# 170

Предполагам денга

# 171
Благодаря много на всички за мненията. В крайна сметка дестинацията ще е Занзибар със сравнително по-изгодни полети от Катар. След кратко разглеждане се ориентирах към Nungwi. Ще бъдем за 10 дни - 9 нощувки. Според вас е добре да се ориентираме към 1 хотел за целия престой или да изберем различни? Ако сме в един хотел в тази локация, ще имаме ли възможност за различни екскурзии и посещение на други плажове? Ако имате и конкретни отзиви за някои хотели, много ще се радвам.

Още един път благодаря  bouquet

# 172
  • Sofia
Мисля, че има отделна тема за Занзибар, ще ти бъде полезна (пък може и да си промениш мнението и да се преориентираш Wink )
п.с. Ние ползвахме персонален гид, който букнах предварително.

# 173
  • София
Bled  -  много полезна информация. Ще следя двата сайта. На сватба сме в Доменикана и  трябва да купя билети за края на Юни2018. Мислих да купувам вече, но като гледам промоциите ще изчакам до 2 месеца преди датата да видим какво ще излезе..

А имаш ли представа защо няма големи круизи до Пунта кана? Гледах Карнивал например нямат до Доминикана. Идеята ми е да кацнем в Санто Доминго или Пунта кана и след сватбата с круиз до Маями. А дори и да намеря друга фирма круиз, дали ще може да го ползваме на половината маршрут? Ако има някой подобен опит ще съм благодарна..

# 174
Не е ли заради скорошния ураган там?

# 175
Според вас е добре да се ориентираме към 1 хотел за целия престой или да изберем различни? Ако сме в един хотел в тази локация, ще имаме ли възможност за различни екскурзии и посещение на други плажове? Ако имате и конкретни отзиви за някои хотели, много ще се радвам.

Прочети темата за Занзибар, освен мен няма други недоволни там май Grinning, но това е място където и двамата с мъжа ми сме единодушни, че не бихме стъпили повече, дори и ако ни подаряват полетите Simple Smile Ние бяхме в три различни хотела - Кендуа(най-хубавия плаж за къпане и плуване, без да се влияе много от приливите и отливите, страхотен местен ресторант за риба, всъщност ресторанта беше като някогашно мизерно капанче на морето, обаче рибата беше винаги прясна, вкусна и два пъти по-евтина от всички други места), Нунгви(бяхме в източната му час и беше пълно с камъни и морски таралежи, трябваше доста да вървим до централната част с рестораните, при прилив по плажа беше невъзможно, а в тъмното през тъмните, лишени от ток квартали с местни си беше малко страшничко и рисковано) и Джамбиани(толкова големи отливи, че през по-голямата част от времето къпането беше невъзможно). Екскурзиите ... едно обещават, друго получаваш, доста по-скъпи от други дестинации. Прекараха ни на едната да платим и транспорт до стартовата точка, виждаш ли той не влизал в цената по 40$ на човек.... въобще за мен това не е ама хич "екзотична дестинация" в смисъла, който повечето хора влагат в думата, по-скоро е авантюристична. Добро място е само ако се комбинира със Сафари в Селъс или Макуми. Ние бяхме 4 дни в Селъс и определно си заслужаваше много повече от престоя в Занзибар.

# 176
Според вас е добре да се ориентираме към 1 хотел за целия престой или да изберем различни? Ако сме в един хотел в тази локация, ще имаме ли възможност за различни екскурзии и посещение на други плажове? Ако имате и конкретни отзиви за някои хотели, много ще се радвам.

Прочети темата за Занзибар, освен мен няма други недоволни там май Grinning, но това е място където и двамата с мъжа ми сме единодушни, че не бихме стъпили повече, дори и ако ни подаряват полетите Simple Smile Ние бяхме в три различни хотела - Кендуа(най-хубавия плаж за къпане и плуване, без да се влияе много от приливите и отливите, страхотен местен ресторант за риба, всъщност ресторанта беше като някогашно мизерно капанче на морето, обаче рибата беше винаги прясна, вкусна и два пъти по-евтина от всички други места), Нунгви(бяхме в източната му час и беше пълно с камъни и морски таралежи, трябваше доста да вървим до централната част с рестораните, при прилив по плажа беше невъзможно, а в тъмното през тъмните, лишени от ток квартали с местни си беше малко страшничко и рисковано) и Джамбиани(толкова големи отливи, че през по-голямата част от времето къпането беше невъзможно). Екскурзиите ... едно обещават, друго получаваш, доста по-скъпи от други дестинации. Прекараха ни на едната да платим и транспорт до стартовата точка, виждаш ли той не влизал в цената по 40$ на човек.... въобще за мен това не е ама хич "екзотична дестинация" в смисъла, който повечето хора влагат в думата, по-скоро е авантюристична. Добро място е само ако се комбинира със Сафари в Селъс или Макуми. Ние бяхме 4 дни в Селъс и определно си заслужаваше много повече от престоя в Занзибар.

Здравейте,бях толкова навита за Занзибар но след разказа ти май вече не ми се ходи.Същото като при мен с Бали,ами не бих стъпила там. Simple Smile

# 177
  • Sofia
Занзибар е за авантюристи, няма нищо общо с лукс и екзотика и е място, на което със сигурност не бих се върнала.

# 178
В Занзибар може да намерите и лукс имаше мисля два много луксозни хотела, до там ви карат с микробус със затъмнени прозорци и перденца Grinning през целия престой не мърдате от хотела или ползвате само техните луксозни скъпи екскурзии и тогава може би...обаче за тези пари спокойно може да отидете на малдавите или сейшелите Grinning и да получите повече. Понеже много самолетни компании напускаха евтини полети до Занзибар и го рекламират като едно невероятно екзотично място, вярно е че водата е много синя, но само когато я има Grinning а това не е така на по-голямата част от острова. Местните те гледат като диви зверове готови да нападнат, вървят с километри след теб предлагайки ти нещо, въпреки че ти 10 пъти на 5 езика си им казъл, че не искаш или вече си закупил същото.... в повечето ресторанти обслужването беше невероятно бавно и другаде май не са ми тръшкали така чиниите на масата гледайки ме с омраза (просто защото сме бели и сме си позволили почивка, знам че на тези хора и на много други не им е лесно, но те трябва да се научат, че ако искат да се развиват, трябва да боготворят туриста, в противен случай се трупат туристи като мен Simple Smile които повече няма да стъпят там) До сега най-доброто място за мен си остава Тайланд, там за не много пари си бог Simple Smile и другото място, което много ме впечатли с отношението на хората са Сейшелите, там бих се върнала определено, но във високия сезон е дооооста скъпо.

# 179
А я кажете за Бали - какво не ви хареса, че събирам впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт