Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 853
  • 574
  •   1
Отговори
# 195
Ох, моето диване не ще да лети повече от 3-4 часа на веднъж. newsm78
Дубай му е макс, но му се повръща от него.  Sad
 Дайте идея как да накъсам Тайланд, Сейшели, Мавриций, Доменикана....
Ама не с препускане - поне с един ден престой....
Къде да е стопоувъра, освен Дубай?
Ако отиваш на изток, с престой в Доха (летиш с катарците). Не че е страшно интересно за запознатите с Дубай, ама друго няма. Най-много Истанбул, ама той е близо и другия полет пак ще е дълъг. Ако отиваш на запад - Мадрид, но пак не е много по равно.

# 196
  • София
Скрит текст:
Ох, моето диване не ще да лети повече от 3-4 часа на веднъж. newsm78
Дубай му е макс, но му се повръща от него.  Sad
 Дайте идея как да накъсам Тайланд, Сейшели, Мавриций, Доменикана....
Ама не с препускане - поне с един ден престой....
Къде да е стопоувъра, освен Дубай?

Shantal Hands Plus1 ми е взела идеята за круизи…идеалния вариант.

Не можеш да ги разделиш по-равно. Не можеш и отсечките да са макс 3-4 часа. И някои ще са с повече прекачвания. Пълно щастие няма нали знаеш…Но подобни варианти са ми любими/дълги стопове-дори с дни/.

Тайланд стоп в  Доха
Сейшели и  Мавриций стоп Египет, Израел, Йордания по избор
Доминикана стоп Лисабон, Азорски острови

# 197
  • тук-там
Благодаря ви. Круизите не са ми на сърце. Губя дни в лежане, пък отпуските са кът! Laughing

# 198
Круизите хич не са само лежане.Това може да го твърди който не е бил никога.в каютата се прибираш само да спиш всичко останало е наситено с преживявания и нови места  включително умора.Аз съм пътувала и работила по тези места с круизи и това е добро решение.стига да има време

# 199
  • тук-там
Круизите хич не са само лежане.Това може да го твърди който не е бил никога.в каютата се прибираш само да спиш всичко останало е наситено с преживявания и нови места  включително умора.Аз съм пътувала и работила по тези места с круизи и това е добро решение.стига да има време

Е, къде точно са новите места в Северния Атлантик/Европа-Кариби/. Или Дубай - югоизток? newsm78

# 200
Круизи има навсякъде и винаги има какво да се гледа. Peace

Рабит - през Индия? newsm78

През Етиопия също много летят.

# 201
Бихте ли ми препоръчали хотели в Малдивите? От тези които Не са над водата. Ще ходим с 2.5г дете.

Въобще някой да е правил самоорганизирана екскурзия до там?

# 202
Що за въпрос?
Всички хотели там са на остров(че) и над водата - по избор.

# 203
  • Sofia
Бихте ли ми препоръчали хотели в Малдивите? От тези които Не са над водата. Ще ходим с 2.5г дете.

Въобще някой да е правил самоорганизирана екскурзия до там?

Ние винаги пътуваме самоорганизирано, но нощувките конкретно за Малдиви плащам през агенция.
Всички (или почти всички) хотели имат "сухоземна" част.  
За да можем да ти предложим хотел/остров , трябва да кажеш ориентировъчен бюджет, дали искате да е близко до летището или нямате проблеми с по - дългите трансфери с лодка/хидроплан.

Бунгало над водата, няма да ви дадат с толкова малко дете, дори и да искате (но това си го пише в условията на самите хотели).

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 23:25 от Shantal

# 204
Предполагам не иска overwater bungalow
Иначе организацията е като навсякъде, само като избирате хотела проверете къде се намира и колко струва транспорта до там (ако е само с хидроплан може да е много скъпо).

# 205
Трансфера определено трябва да е с лодка. Иначе за нощувка можем да си позволим 300$ на вечер, но ако е включена закуска и вечеря (най-добре и обяд ) max 400$. Търся си и плитко крайбрежие. Един колега беше ходил с жена си с точно тези условия, но не помня нито хотела, нито острова на който бяха. Разчитам на препоръки от вас.

# 206
Ние бяхме в Cinnamon Dhonveli 4* - изгоден ризорт, стига се с моторна лодка за 25мин. Храната беше превъзходна, плитко море. Подходящ е за деца, има басейн с детска част, игрушки и т.н. Мисля, че отговаря на критериите ви. Ние бяхме на Ол Инкл. и бяхме супер доволни, но можете и на HB или FB. Билетите си купихме от януарската промоция на Катар за 380 евро на човек. Така, че ако не ви е спешно може да изчакате януари.

# 207
Ние бяхме в Cinnamon Dhonveli 4* - изгоден ризорт, стига се с моторна лодка за 25мин. Храната беше превъзходна, плитко море. Подходящ е за деца, има басейн с детска част, игрушки и т.н. Мисля, че отговаря на критериите ви. Ние бяхме на Ол Инкл. и бяхме супер доволни, но можете и на HB или FB. Билетите си купихме от януарската промоция на Катар за 380 евро на човек. Така, че ако не ви е спешно може да изчакате януари.
Ще бъдем там по Нова Година на план Ол Инкл във Beach Bungalo.Интересува ни всякаква информация-цени за наем на плавници и маски,екскурзии,гмуркане,има ли смисъл да се ходи до Мале и въобще всяканва информация,
която би ни била полезна.Ние сме семейство с дъщеря на 12 год.Благодаря предварително!

# 208
  • Sofia
И тук ще моля за идея ... Европа нещо ми е тясна вече.
Дъщеря ми става на 10 в началото на януари и искам да я заведем някъде. Първо мислех да е в Европа, максимум Дубай, защото нямаме много време, но ... ми се ходи на море Simple Smile  Подскажете нещо морско, което да мога да вмъкна в 5-6000 евро за около седмица , цените на самолетните билети са убийствени за този период (25.12 - 10.1.) - разбираемо, но ако нещо ви хрумне, ще съм благодарна да споделите. bouquet

# 209
И тук ще моля за идея ... Европа нещо ми е тясна вече.
Дъщеря ми става на 10 в началото на януари и искам да я заведем някъде. Първо мислех да е в Европа, максимум Дубай, защото нямаме много време, но ... ми се ходи на море Simple Smile  Подскажете нещо морско, което да мога да вмъкна в 5-6000 евро за около седмица , цените на самолетните билети са убийствени за този период (25.12 - 10.1.) - разбираемо, но ако нещо ви хрумне, ще съм благодарна да споделите. bouquet

Мавриции

Общи условия

Активация на акаунт