Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 450
  • 574
  •   1
Отговори
# 540
Ами кажете къде ще ходите, какъв избор има, какво ви интересува...
Ако ще ходите до Буенос Айрес и искате нещо допълнително, може Колония, ако няма - съвсем няма смисъл да ходите до Монтевидео.
Кога ще ходите?

# 541
Тези са ни изпратили да си изберем, а пътуването е на 19.03.2025.

# 542
Ами няма смисъл от Монтевидео, не е с нещо по-интересно от Буенос Айрес, а е много път. Може да се разходите сами из БА, или наоколо (Tigre, Colonia) или ранчото с гаучосите
Хеликоптер над водопадите препоръчвам.

# 543
Много благодаря за препоръките, определено ще се откажем за Монтевидео, бъдете здрави! 🍀🍀🍀

# 544
Здравейте, търсим си дестинация, която да е подходяща за пътуване с дечица. Иска ни се да е някаква екзотика - хем да има плаж и да си починем, хем да има нещо интересно за децата(сафари, например). Децата ще са на 6 и 3. Знаем, че ще е трудно Simple Smile
Просто не сме пътували с тях и не знаем към коя дестинация да се насочим, та ще се радвам ако някой може да предложи подходящо място, което да разгледаме и евентуално да изберем. Не сме ограничени откъм период и сезон. Благодаря ви!

# 545
  • Melmak
Ако не сте пътували с тях защо не пробвате нещо в Европа? Канарските острови? Азорски?

# 546
Пътували сме из Европа, но ни се иска нещо по-далечно и екзотично, за сефтето 😅

# 547
Кения?! Има всичко кеф море, кеф паркове/сафари/ фламинго, на едно часово време с БГ Няма да имате проблеми за аклиматизацията.
Другото ми предложение е Мексико в Ксарет парк, има зоо, река, животни море, луна парк абе ал. инкл. .

# 548
Много ти благодаря, ще ги разгледам. Аз гледах Шри Ланка, Занзибар, Мавриций.

# 549
  • Сф
Според мен Занзибар е вашето място. Има много какво да се прави, има и плажове, турове, костенурки и какво ли не.

# 550
  • Sofia
Изобщо не ми хрумва какво много има за правене в Занзибар с толкова малки деца, извън резортите - при местните ли да ходят , сърф ли да карат, плантации за подправки ли да гледат?

Круиз на Дисни по Карибите, а и всякакъв друг, навсякъде ... корабите предлагат безброй занимания, отделно на различните места ще можете да правите най - разнообразни неща.

# 551
С малки деца - дисни, или някой ол инклузив с басейн и анимация... Или пък където и да е, светът е голям, само пари да имаш.
По скромното ми мнение истинско сафари не е за малки деца, или поне трябва да сте сами в джипа, там трябва да се пази тишина, да има търпение да се появи някое животно, не е точно като зоопарка. А другите хора може да са дошли за истинско сафари.

# 552
  • Сф
Въобще не съм знаела, че има Дисни круизи.
Занзибар, според мен е подходящ заради отливите и възможността децата да играят във водата без да се притесняваш. Могат да газят в плитчините и да разглеждат рибките и коралите.
Голямото дете може с шнорхел да изследва.
  Освен това водните и сухоземните костенурки ще са много инетерсни.
В Стоун таун е много интересно и шарено по уличките с картините и сувенирите. Да, не са класичките детски занимания, анимации, пързалки, ама не и нужно. Въпрос на предпочитания

# 553
Съгласна съм за Занзибар от гледна точка за децата. В случая е по-трудно да се намери нещо еднакво интересно за тази възраст. Малкото е малко, голямото все още не е голямо. А в Занзибар може да намерите и почивка /плаж, море/ и нови и непознати за децата неща, а и не толкова изморителни.

# 554
Да, по-скоро това търсим - не търсим аниматори, лунапаркове и подобни активности. Нито едно от децата не е по тях. Но с плитък плаж, рибки и разни зоокътове, аквариуми и тн би било перфектно. За момента май клоня към Занзибар или Мавриций.

Общи условия

Активация на акаунт