Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите във форума?
Какви са разликите между програмата на предучилищна група в училище и в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите във форума?
-
Какви са разликите между програмата на предучилищна група в училище и в детска градина?
-
Какви са препоръките за избор на учител или училище?
-
Какви са изискванията за прием в първи клас в училища 125, 118, Шилер и Луис Каръл; както и 81, 144, 39, 40 СОУ и 56 СОУ в София?

)
Обичайно, като обикалям за нещо и видя хубаво долнище - купувам - да ми хареса, като материя, цвят, кройка ... Сега, като търся целенасочено - само някакви неподходящи модели .... Рано ли е?
Купувала съм от магазините за дрехи тип H&M, купувала съм от магазини за обувки хубави адидас, всичко се скапва за нула време. Как процедирате вие - имате си марка, от която сте доволни и купувате оттам или пък по няколко чифта, за да сменя и да не се износват бързо?

Това нещо боли невероятно просто.
Купувам даже предварително, пролетта , купувам ботуши и т.н. Много изгодно и хубави марки. Откакто купувам от Амазон, децата са със сухи крака зимата и не сменям по 3 чифта ботуши на зима 
Проблемът е, че съм с две моми и ако до скоро минаваше номерът "каквото мама избере, тя знае най-добре"
, сега вече се гледат модели, цветове, мрън-мрън