Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите във форума?
Какви са разликите между програмата на предучилищна група в училище и в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите във форума?
-
Какви са разликите между програмата на предучилищна група в училище и в детска градина?
-
Какви са препоръките за избор на учител или училище?
-
Какви са изискванията за прием в първи клас в училища 125, 118, Шилер и Луис Каръл; както и 81, 144, 39, 40 СОУ и 56 СОУ в София?

Не мога да се пречупя за близкото - за големия се напъвам толкова години, трябва да направя същото и за малката...
Имахме идея тримата да отидем до училището, за да види и детето какво представлява това митично място, за което от толкова време се гласи... В крайна сметка отиде само мъжът ми, а на мен ми е едно бяло петно как мина този момент от деня. Честно ви казвам, себе си не можах да позная. Дано на 15 септември не се случи нещо подобно, все пак трябва да вдъхнем увереност на детето, че ще се справи!