Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 275
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ух, не знам  Blush
ММ го няма, а той ми е фотографа, че със селфитата хич не ме бива. Може да хвана племенницата ми тия дни и ще покажа снимка.
Благодаря ви  Heart Eyes Hug

# 586
  • Пловдив
Честит празник, момичета Hug

Чаровна, за да постигнеш тази прическа, ще обезцветяваш ли краищата. Аз също съм мислила за нещо подобно. Страшно харесвам люляковия цвят, но не мисля, че ще отива на сегашния ми цвят - кестеняв с червени оттенъци. ще е доста странна комбинация Mr. Green

# 587
Лятна буря днес ще се разберем с нея и ще уточним подробностите, само в facebook си писахме вчера.Днес ще мина през салона.

# 588
Много готина прическа си избрала, Чаровна. Ако ти я направят както трябва, ще е супер.

Даже се замислих и аз самата за нещо подобно. На черната коса ще отива.

# 589
Много готина прическа си избрала, Чаровна. Ако ти я направят както трябва, ще е супер.

Даже се замислих и аз самата за нещо подобно. На черната коса ще отива.
ще се постарая да е както трябва.Царица е на лилавите тонове Simple Smile.Съвсем лекичко каза ,че ще мръднем цвета заради наслояването от боите.Краищата са ми тъмни доста.Но няма да мърдаме и да стоя много за да не изтощим косата.За другия петък си записах час Simple Smile

# 590
  • Варна
Чаровна, само да ти кажа, че днес докато бях на фризьор се загледах по едни снимки на цветни косички... Май ентусиазмът към цвета от последните страници тук ме е заразил и мен Crazy
Аз най-много исках балеаж, обаче от мненията тук се разколебах. Затова ще заложа на по-светъл цвят (в момента съм много тъмно кафява), искам нещо такова
Скрит текст:

Вие боядисвате ли си веждите с боята, с която си правите и косата?

# 591
Чаровна, само да ти кажа, че днес докато бях на фризьор се загледах по едни снимки на цветни косички... Май ентусиазмът към цвета от последните страници тук ме е заразил и мен Crazy
Аз най-много исках балеаж, обаче от мненията тук се разколебах. Затова ще заложа на по-светъл цвят (в момента съм много тъмно кафява), искам нещо такова
Скрит текст:

Вие боядисвате ли си веждите с боята, с която си правите и косата?
Пак ще трябва обезцветяване, ако цвета ти сега е много тъмно кафяво, какъвто е на аватара ти.  Simple Smile Доста е светъл този цвят, който искаш.

Чаровна, ще чакаме да видим лилавкото   Wink

# 592
VSD, много хубав цвят!
Аз си боядисвах веждите когато бях руса, защото са ми черни. С боята, с която се изрусявах за 3 минути. Сега не ги боядисвам, защото съм лилава  Mr. Green

И да ви кажа - онзи ден си избирам боя. Но нищо не ми грабва окото като цвят, все едни скучни кафяви,  а знаете колко го понасям кафявото. Аз искам нещо тъмно и пепелно и все се хващам в разни единици. Просто естествения ми цвят е много тъмен и искам максимално близо до него. Накрая взех Сайъс синьо- черно. Излизам от магазина и ме среща една позната и се почва "Олеее, колко ти е хубав цвета, лелеее как го направи, неее не го махай". И сега пак не знам какво да правя  Joy Луда работа...

# 593
А сега де  Laughing, много ненавреме си я срещнала познатата ти  Hug
VSD, наистина много хубав цвят. Подкрепям обаче, че най-вероятно ше се наложи обезцветяване, за да се постигне, ниво 7-ца ми се вижда през телефона. Ти сега с какъв цвят си ?
Мила, как мина кумството ?  Grinning Hug

# 594
VSD xубав цвят искаш , но ако на аватара ти е реалния цвят без обезцветяване няма как да стане.
По добре карамелен balayage отколкото омбре.
Balayage е по щадяща процедура oт ombre.
Алечка и на мен много ми харесва лилавото ти.От къде го измисли това синьо черно направо не знам  Rolling Eyes.
_Жана__ правилно виждаш че нивото е 7 ца.
Ох мен как ме е втресло и ме е хванало шубето за това лилаво омбре.Чудя се какво да си взема за поддържане на лилавото.Оцветяваща маска или директен пигмент.И се чудя да си взема ли този балсам
https://www.arlen.bg/product/2375/podhranvashta-grizha-za-nay-iz … apiste-200ml.html
или този https://www.arlen.bg/product/4526/hidratirasht-balsam-za-boyadis … tioner-340ml.html
 като ще бутнем върховете малко?
Каролин Бингли веднага ще го покажа като ме направят.Ако на вас не покажа на кои друг да го покажа.Вие сте моите сродни души за прически  Hug  Heart Eyes

# 595
  • Варна
Аз така и не разбрах начина на номериране на цветовете... До сега ме правиха с 4-ка или 5-ца, ако 4-ка е по-тъмното, значи то е било до сега, а сега съм на 5-ца (от два месеца). Мислих да си избера цвят от каталога и да почна само с него да се боядисам, пък когато се случи промяната. Няма ли да ми се получи евентуално? Вчера фризьорката, която ме подстригва (ползвам различни за боядисване и подстригване) ми каза, че трябва да слагам в корените номера с .0, т.е. без меден, червеникав или някакъв друг нюанс, за да не ми се получава такава разлика в корените и дължините. Корените ми са бели на 70-80% сигурно и е нормално да стават по-светли от раз.

# 596
Аз така махнах черното, всеки път слагах по-светла боя докато се получи кестеняво, но тъмно. Не си спомям за колко време се случиха нещата, но може би около година. Щом имаш много бяло обаче, имай готовност да ходиш на петна. Може би в твоя случай е по-добре обезцветяването.

# 597
Момичета, нали ви обещах, че ще ви пратя снимка на лилавия ми балеаж, след като бях на фризьор в четвъртък. Ето го и резултатът:

http://prikachi.com/images.php?images/690/9064690w.jpg

Предполагам ще кажете, че не е лилаво, а червено? Ами, да, така е! Трябваше да бъде лилаво, обаче разбираш ли накрая се оказа, че нямат от лилавата боя, която е за мен, та ме боядисаха с несто между червено и лилаво. Като цяло ми стои много добре, от снимката почти нищо не се вижда и разбира, защото вече бе 9 вечерта. Но защо по дяволите аз предварително им казвам, че искам лилав балеаж, при това им го казвам една седмица предварително, а като отида, се оказва, че нямат лилаво?!?
Както и да е, аз не показах с нищо, че се ядосах. В интерес на истината момичето си свърши добре работата и цветът стана много приятно преливащо, изглежда естествено, а аз това и исках. Реших да им дам втори шанс и в края на месеца да отида отново, когато щели да имат лилаво. Ама ако и тогава нямат, втори път няма да стъпя там.

Впрочем някой може ли да ми даде съвет как мога да се сдобия с безамонячна лилава боя?

# 598
SenioraDi, косата ти е много хубава и са те направили добре, въпреки, че никак не е лилаво. Аз, обаче, ако бях, много щях да буча  Mr. Green
Аз се боядисвам с лилав коректор на Макадамия, от златна рибка поръчвам, но май е амонячна.
Сенсидо също имат лилав цвят, но и тя май е амонячна  newsm78
Като цяло след, огромно проучване по темата, само тези две марки открих. И някои други имат по принцип лилави цветове, но никъде не са налични...

# 599
Прекрасен балеаж, супер коса, с блясък и много добре е направено, фино и преливащо се, съвсем леко загатното. Обаче това е определено червено, а не лилаво, на мен ми харесва много.

Общи условия

Активация на акаунт