Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 321
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Дъщеря ми ползва митичния, за плътни коси, много е доволна  Peace

Сега и поръчах този
http://www.emag.bg/shampoan-bez-parabeni-alfaparf-lisse-design-k … 908/pd/DYQMJBBBM/

Много ми го похвалиха, струва 15 лв, просто тук го намерих  Peace

# 391
Дъщеря ми ползва митичния, за плътни коси, много е доволна  Peace

Сега и поръчах този
http://www.emag.bg/shampoan-bez-parabeni-alfaparf-lisse-design-k … 908/pd/DYQMJBBBM/

Много ми го похвалиха, струва 15 лв, просто тук го намерих  Peace

ползвала съм, хубав е

# 392
Чаровна,това ли е шампоанът,за който говориш https://www.arlen.bg/product/2857/shampoan-za-suha-kosa-s-med-i- … hampoo-300ml.html Моята коса я мия през ден,а понякога и всеки ден,така че би било чудесно,ако ме спаси и успея да отложа миенето дори и с ден Praynig

# 393
Дъщеря ми ползва митичния, за плътни коси, много е доволна  Peace

Сега и поръчах този

Много ми го похвалиха, струва 15 лв, просто тук го намерих  Peace

Кога ще ни покажеш кичурите си?  Hug

Жана, и мен очудващо ме мързи  Mr. Green  Не знам как може да ме мързи да ида на фризьор, но очевидно може. Няма кой да гледа децата, а когато веднъж в месеца се намери гледач, аз някак предпочитам да прекарам това време в нещо друго, вместо на фризьор. Освен това ми се иска промяна, но пък нямам 100% доверие на фризьора и все отлагам. И те така  Laughing

# 394
И аз трябва да се фризирам, ама отлагам и аз не знам защо. Май ще е по-натам.
То сега само до салони и фризьори ми е. И да се боядисвам отлагам, та ще си ми стърчи единия бял косъм и това е.
Иначе боята в къщи ми е под ръка. Той цвета ми съвсем избледня.

# 395
Ами ти, ако ще я пускаш дълга трябва сега да я подстрижеш, защото като я вържеш след две седмици, ще я отвържеш след 2 години. Mr. Green
Освен това, ако сега не ти е до фризьор се обзалагам, че после пък съвсем няма да ти е.
Пожелавам ти много, много леко раждане и здраво и красиво бебенце.
Поздравявам те, че си избрала естествено раждане.

# 396
Мохини, благодаря ти  Hug Praynig  bouquet
това за двете години ми хареса  Joy

# 397
И на мен  Mr. Green
Ама си е истината всъщност  Grinning

# 398
И на мен  Mr. Green
Ама си е истината всъщност  Grinning
така си е наистина.Ако питате мен и над две години е  Laughing.Малката стана на 4 аз все още съм с опашката.Днес видях едно момиче с разкошен цвят в пепелно кестеняво с много права коса на опашка  Heart Eyes.Тъкмо се наканя да звъня на фризьора ,че искам късо и видя някоя дългоска.

# 399
Цитат
Тъкмо се наканя да звъня на фризьора ,че искам късо и видя някоя дългоска.

и това в повечето пъти действа усмиряващо  Wink

# 400
И аз съм постоянно вързана . Онзи ден я пуснах за малко, наведа се и косата все пред очите. Ядосах се и я възрах  Crazy

# 401
И моята я нося почти постоянно вързана. Дълга е доста и ми пречи, особено ако съм на работа. Вкъщи я пускам, но падат доста косми. Нямам косопад, но дългата коса си се скубе. Знам, че не е препоръчително да е постоянно вързана, но засега проблеми не съм видяла от това.

# 402
  • Бургас
В къщи съм почти винаги вързана на опашка,навън обаче я пускам винаги.

# 403
То аз и отсега съм нон стоп вързана, тъй че свикнах, не мога да я търпя тая коса пусната, просто не мога  Grinning
Само като излизам я пускам.
Даже понякога и спя вързана, знам че не е хубаво, ама не стягам много опашката.
Момичета,иска ми се все още да имам червеникав отенък, каква боя мислите, че трябва да взема, че да е кестеняво с подчертан червеникав отенък и да ми стане на моя цвят? Това ми е като бъдеща идея за пролетта Mr. Green

# 404
Кога ще ни покажеш кичурите си?  Hug
Заради теб се снимах, но на лампа не е много реално, знаете. Утре ще ги кача, от телефона не мога  Embarassed И стига сте плашили Каролинчето  Heart Eyes, такива наточени мами има, туй грим, преса, токове  Crazy, пък вие опашки Naughty

Общи условия

Активация на акаунт