Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 269
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Изпиране и обезцветяване е едно и също, някои му казват изпиране чисто и просто защото действително "перат" косата, търкат кичур по кичур.
Трябва много як косъм за да издържи, категорично не препоръчвам за тънък косъм. Peace

# 646
Изпирането не е ли сваляне на всички досегашни бои до естествен цвят newsm78
Аз защо  ли си мисля, че това не е обезцветяване или изрусяване до русо-бяло?

Би трябвало да е това. Но фризьорката, при която ходех тогава, така наричаше и обезцветяването и изрусяването.

# 647
  • в Кошера
Чаровна, до петък има време да го измислиш (или да се откажеш направо  Mr. Green Laughing).
Ето някои идеи, близки до твоята коса (съдейки по снимките ти  Flutter)

Скрит текст:

А това колко е красиво...  Heart Eyes
Скрит текст:

# 648
Чаровна, до петък има време да го измислиш (или да се откажеш направо  Mr. Green Laughing).
Ето някои идеи, близки до твоята коса (съдейки по снимките ти  Flutter)

Скрит текст:

А това колко е красиво...  Heart Eyes
Скрит текст:

Благодаря  Hug Hug.Избрах си  благодарение на теб снимка  1 Simple SmileНай се доближава до представите ми и цветово е идеална Simple Smile)
Сега се чудя дали оцветяващи маска ще ми е достатъчна грижа или е добре да взема нещо подхранваща като L'oreal absolute repair нали ще ми мръднат дължините или Лореал иноа маската ще ми е достатъчна (тази седмица най накрая ще ми я донесе моя приятелка от чужбина  Laughing)  Rolling Eyes

# 649
  • Пловдив
Изпиране и обезцветяване е едно и също, някои му казват изпиране чисто и просто защото действително "перат" косата, търкат кичур по кичур.
Трябва много як косъм за да издържи, категорично не препоръчвам за тънък косъм. Peace

При изпирането не се смъква цвят до бяло-русо, а до естествения ти цвят. В това е разликата.

# 650
  • в Кошера
Мисля, че директните пигменти на Милк шейк ще вършат работа - виолетката и/или патладжана, смесени със сметаната.  Peace През 1-2 измивания примерно. А през останалото време подхранващи маски.  Peace

# 651
Чаровна, до петък има време да го измислиш (или да се откажеш направо  Mr. Green Laughing).
Ето някои идеи, близки до твоята коса (съдейки по снимките ти  Flutter)

Скрит текст:

А това колко е красиво...  Heart Eyes
Скрит текст:

Благодаря  Hug Hug.Избрах си  благодарение на теб снимка  1 Simple SmileНай се доближава до представите ми и цветово е идеална Simple Smile)
Сега се чудя дали оцветяващи маска ще ми е достатъчна грижа или е добре да взема нещо подхранваща като L'oreal absolute repair нали ще ми мръднат дължините или Лореал иноа маската ще ми е достатъчна (тази седмица най накрая ще ми я донесе моя приятелка от чужбина  LaughingRolling Eyes

Сигурна бях, че ще харесаш третата снимка  Laughing Изненада ме!

А вкъщи може ли да се намажа с блондор? И после да сложа някаква 7мица примерно? #Crazy

# 652
  • в Кошера
Блондор вкъщи ми звучи страшно  Mr. Green Twisted Evil

Представям си някакви дизастъри  smile3511

# 653

+1

# 654

Абсолютно съм съгласна.Ще си съсипеш косата.Недей моля те  Hug .По добре да мръднат цвета с един два тона и постепенно да изсветояването. Аз ако видя много зор с белите коси ще скъся косата и ще се боядисам в русата гама Simple Smile)
Защо те изненадах с избора си на едно.Между другото и три ми хареса като каза  Joy

# 655
Като се правех руса и първите пъти на фризьор. Видях какво прави, не ми се видя сложно и резултата беше добър тогава. Реших вкъщи сама да се правя. Беше ми писнало от три часово висене в салона. Първият път се справих, на втория път косата ми изгоря. Стана на пипане буквално като слама, загуби блясъка си. Последваха маски, домашни и професионални- почти без ефект. Потъмних я, и положението постепенно се подобри. Сега е много добре.

Извод: Блондор никога сама вкъщи. Laughing

# 656
Добре тогава Деколор и светъл цвят  Joy
Много сте лоши  Joy

# 657
  • Варна
Привет  bouquet

Снощи ме боядисаха със 6-ца, резултатът, както и очаквах, е доста светли корени и не толкова светли дължини. Корените обаче ми хареват като цвят, опитвам се да си представя цялата коса такава  Crazy Говорихме доста с фризьорката за желанието ми да изсветля драстично, тя ми каза, че може да смъкне няколко номера с разреден блондор, за да не е толкова агресивно. Склонна съм да й се доверя, защото наистина много искам промяната и я искам сега, а не след една година. Имам около месец да помисля.

Забелязах, че ме боядисва с бои Bes, не знам защо си мислих, че са някакви на Алфапарф. Та тя ми предложи този цвят:
Скрит текст:

Доста е златист и не съм сигурна дали ще ми пасне. На малко снопче не мога да си представя как би изглеждала цялата коса, вие какво мислите?

# 658
Бес е подбранд на Алфапарф и е най-нетрайната боя, която някога съм ползвала.

# 659
За боите на Бес не мога да дам мнение, не съм ги ползвала.

VSD, покажи снимка на косата си. Няма как да знаем дали би ти паснало. Peace

Общи условия

Активация на акаунт