добър АГ в гр. Пазарджик

• 18 367
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
момичета напишете отзиви за д-р Траянов/тези които са били при него?/

# 16
  • Пазарджик
Аз се следя при него. Препоръчвам го сърдечно. Много прецизен и добре си върши работата. Отличен  специалист. Много съм доволна от него.

# 17
За мен лекарите в Пазарджик са двама - Глухов и Траянов. Имам две естествени раждания в държавна болница. Доволна съм от избора си, най-доброто място е там Simple Smile

# 18
Предстой ми раждане при него (Траянов) за мен е най-добрия избор Simple Smile Уникален човек и специалист.Не съм чула и 1 лош одзив за него.

# 19
  • Пазарджик
Полина, леко и бързо раждане то желая. Живи и здрави и аз след около 3 месеца ще.родя при него.  Очарована съм от вниманието и прецизността на този човек.

# 20
Благодаря леко раждане ти желая и на теб.А колкото до Траянов просто няма две мнения за него Simple Smile

# 21
Мамчета някоя може ли да ми каже актуално цена на фетална морфология на 4D при д-р Корсимов?

# 22
  • Пазарджик
Мамчета някоя може ли да ми каже актуално цена на фетална морфология на 4D при д-р Корсимов?

60лв. Но те съветвам да отидеш в Плд при Георги Амалиев.  Има уникална техника. Аз ходих и при Корсимов и онзи ден при Амалиев и искам да ти кажа че разликата е от тук до небето. Успех

# 23

60лв. Но те съветвам да отидеш в Плд при Георги Амалиев.  Има уникална техника. Аз ходих и при Корсимов и онзи ден при Амалиев и искам да ти кажа че разликата е от тук до небето. Успех
При Амалиеви каква е цената

# 24
  • Пазарджик

При Амалиеви каква е цената
При Амалиев е 100лв.

# 25
  • В едно голямо сърце
Здравейте! Някоя от вас има ли родила секцио при д-р Траянов?

# 26
  • Пазарджик
Аз ще раждам нормално. Но няма от какво да се притеснявате.  Познавам няколко момичета, които са раждали секцио при него. И е много добър😉

# 27
  • Карлово/ Пловдив
В Пазарджик добри специалисти са д-р Траянов и д-р Видьо Видев.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт