Търся електронна книга - тема 19

• 188 743
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
ston, сега си качих на четеца и погледнах това, което имам. Не помня от къде ми е, но вероятно и то е от МБ, понеже е също с грешки. Много ме дразнят и мен такива, но съм го чела.  Wink
Читанка пък толкова губят (какво и аз не знам де  Wink)... имат книгата - качена и теглена и после забранена...  През това време хората си я набавят от други източници. Е да, в читанка са читави, но кой да чака толкова време...

# 481
Здравейте,
търся следните книгите на Морис Уест:

- Саламандър
- Кардиналът
- Любовниците
- Мореплавателят
- Свят от стъкло
- Жонгльорът
Форматът няма значение. Ако някой има някоя от книгите в хартиен формат, моля да пише на лични.

Благодаря.

# 482
  • София
Може ли някой да ми прати, предпочитам през dox, читаво копие на "Женени до сутринта" на Лейза Клейпас?
Файлът, който успях да получа през МБ е пълен с много грешки, което го прави на практика нечетим.
В торент-тим няма сийд.
Пратиха ли ти я? Имам цялата поредица от Читанка. Не съм ги проверявала, но би трябвало да е без грешки.

# 483
Търся Samuel Huntington,
The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order

# 484
# 485
Милена, и аз я открих там, но не се справям с изтеглянето. Пиши ми на лична, ако можеш да ми помогнеш.

# 486
  • София
.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 08:06 от Angel_Dust

# 487
  • Ænima/Albuquerque
George Orwell - "1984"
David Lodge - "The British Museum is falling down"
Jeanette Winterson - "The Passion"

Намерих си ги в линка от milenaka.

# 488
  • София
Даун, в момента пътувам и не мога да помогна.

# 489
Милена, и аз я открих там, но не се справям с изтеглянето. Пиши ми на лична, ако можеш да ми помогнеш.

Down,
1. кликаш на името на книгата, която искаш да свалиш. Ако я има изписана няколко пъти, виж в таблицата колона Extension - показва в какъв формат е книгата от този линк. Избери линка, в какъвто формат искаш да свалиш книгата.
2. кликаш пак на името
3. кликаш на DOWNLOAD
4. книгата сама се сваля.

# 490
  • Стара Загора
Здравейте, търся книги на Маги Стийвотър,  без Ридание и Балада.
Тъй като смятам, че на български има само тези в електронен вариант, може да са на английски.

# 491
  • София
В горепосочения сайт има на английски.

# 492
  • Стара Загора
В горепосочения сайт има на английски.
Hug Hug Hug

Само последно, чета инструкциите за сваляне, ама не ми се получава като натискам заглавието на книгата нищо не става.  newsm78 Къде точно да натиска сега като съм решила кое да сваля?

# 493
Здравейте, търся книги на Маги Стийвотър,  без Ридание и Балада.
Тъй като смятам, че на български има само тези в електронен вариант, може да са на английски.
В Мейлбукс има още 4 книги на български

# 494
  • София
Crossfade по принцип това е по кофтия начин да се търси в сайта, ако не си се оправила до довечера ще ти пратя аз как си търся там.

Общи условия

Активация на акаунт