"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 047
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Любов  Hug Фахрие не изостава, напротив. Феновете и правят каквото могат. Ето аз съм фен на Енгин, но не пускам туити, не че не мога, но имам своя позиция по въпроса. Защо да се моря като това е лесно манипулируемо, както всичко останало из нета. Дори и да сме на първо място, пак е под въпрос.
Много съм доволна, че Енгин играе именно с Фахрие.

newsm51
Аз на драго сърце бих пускала, но не мога...Просто не умея...Не ползвам Туитър...
А за другото - мисля, че няма човек, който да не е доволен, че Енгин си партнира с Фахрие - просто случи този път...Прекрасна е!

newsm51
Голяма сладурана...И още нещо е за отбелязване...обръща внимание на детайлите, явно си го носи...

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 17:51 от loveofmine

# 181
В руския форум така детайлно обсъждат всичко, че понякога свят ми се завива да ги чета. Simple Smile)) Нищят всяка постъпка, всяка реплика на всеки герой ))) И предположения сипят непрестанно ))) Понякога ми се струва, че твърде много турски сериали са гледали ))))))) Joy

Аз се сетих да напомня, че шофьорът, Фахри, беше представен като "Хитър, алчен, потаен и опасен характер. Знае и крие много неща. След време променя страната и се превръща в голяма опасност за Ендер." Чудя се... защо стреля в Даахан? Май щеше да е по-изгодно за него да убие Йълмаз ))) Ако пък го е прострелял, щото е лош стрелец, тооооо мерникът му наистина е ужасен ))) Йлмаз беше на колене, тоест, ниско долу, а Даахан стърчеше половин ръст над него )))

# 182
  Добър вечер Hug Hug Hug

Приятно ми е , че съм част от вашата компания. Hug
И тъй ,като аз се явявам в тази тема  ,като заклет почитател на Фе/Фахрие и много силно се възхищавам на Енгин искам да споделя!

Не я долюбват  много  Фахрие в Турция  според мен , защото е различна.
Тя е израснала, възпитана изучена в Германия- Солинген/Дюселдорф.
Красива , образована,говореща добре чужди езици!
Държи и на морала!
След като Ozcan Deniz/чичката , както го наричаме/ след дълга връзка я измами -изневери.

известен период не се явяваше  много в ефир,но не я забравиха премиерите на Турция и Германия!

Сега след "Чучулигата" - от 2013г е заедно с голямата си любов според  мен  Бурак О.

Е как да и прости и хареса еснафа?
  Няма как!

Никога няма да е с равни % с типичните туркини.
На това е обречена , но на мен просто не ми пука!

Praynig Praynig Praynig се сериала ни да го БЪДЕ!!!!!!

Марице Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 19:38 от sebilMM

# 183
Много забавно гифче )))

Погледаш ли го минута и почва да те боли рамото от толкова потупвания Wink Joy

# 184
  Защо бе Марице Heart Eyes това са първите ласки , които понасям с удоволствие , ама май и те hahaha hahaha hahahaParty Joy Party Я го виж Даххан...май е забравил проблемите си в нейно присъсрвие Wink Wink Wink

Много забавно гифче )))

# 185

newsm51
Оооо, Себи, благодаря ти за пост 182. Явно тук сме се събрали такива, които харесват Фахрие. Не знам подробности за личния й живот, покрай това, че е партньорка на Енгин попрочетох това-онова, винаги се старая да опозная партньорките му – и още докато четях, веднага разбрах, че Фахрие е не само красива, а и различна. Като личност, характер, среда, морал, личен вкус…светоусещане, чувствителност. И й личи. Права си, как да го прости еснафът? Той харесва само това, на което той прилича…Или тази, в която може да се припознае…Далечна им е, явно.
Радвам се, че са се намерили с Бурак, желая им заедно да остареят…
То поначало в турската преса само клюкини. Оя Доган се беше хванала за възрастта й, други пък нищят стайлинга й... Това са глупости...И нито дума как играе...Жалко...Журналистите са си набелязали няколко "диви", създават легенди около тях и нямат очи за други...

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 20:25 от loveofmine

# 186
Много забавно гифче )))

С една целувка можеше по-бързо да спре да хълца hahaha hahaha
Себи Hugфеновете не правят разлика между живия живот и филмите  Peace
По никакъв начин и под никакъв предлог ,не мога да разбера нахлуването в личното и интимно пространство на хората!Не ми харесва и не го приемам!

# 187

Любов Heart Eyes няма да коментирам повече личния  живот на любимците ни, защото не това е целта на темата ни , но от време , наврем  може
Скрит текст:
нали Шатци Heart Eyes Hug зная , че не обичаш

Много се радвам , че сме част , от нещо ново в турското кино.
Надявам се , че постепенно  сериала ще набере инерция. Praynig

Не виждам какво му липсва- интрига , семейна -ДА!
Има  затвор, болница, мафия,корупция, ЛЮБОВ, недоверие ,стрелба.....
   А играта.....!

Тя е невероятна , не само като визия, а и като мимика !!!!

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 20:53 от sebilMM

# 188
Много ме кефи и онзи приятел на Даахан, трмаджията-полицай ))))))))))) На глас се смях, как му каза докато го учеше да стреля: "Не дръж пистолета като момиче. Бъди Дон Жуан, а оръжието да е момата - нежно, да не се прекърши и силно - да не ти избяга - така се държи!" )))))))

# 189
Мариц Heart Eyes това е да  разбираш

Много ме кефи и онзи приятел на Даахан, трмаджията-полицай ))))))))))) На глас се смях, как му каза докато го учеше да стреля: "Не дръж пистолета като момиче. Бъди Дон Жуан, а оръжието да е момата - нежно, да не се прекърши и силно - да не ти избяга - така се държи!" )))))))

Ние тук сме много толерантни и  гледащи в една посока хора , затова ви харесвам и поствам  този ЧАРОВНИК
Не е нормално   всеки да харесва  този , който  харесвам  и обичам аз и слава БОГУ!
Може да харесвам и други.Грях ли е ?

# 190
Има си хас да поставяме ограничения!  Joy Че то... да не сме женени за Енгин, та да не искаме да изневеряваме? ) Всеки си харесва каквото му харесва. За мен Енгин е просто най-великият актьор, който съм гледала и толкова. Simple Smile Откакто го видях, че може да предава емоции и с пулса си, освен с всичко друго, за мен той просто няма равен. Което пък никого не задължава да приеме моята гледна точка и оценка )

# 191
  Ама как си е  подреди и къщичката....
Подреден е Даххан ,надявам се да подреди и живота си!

Но няма да е пълен  без нежността и любовта на Селви. Докога ли ще издържи присъденото и  сърчице Sad

# 192
Още нещо забавно )))

Контактите на Йълмаз:

- Моят ангел - за Селви
- моят демон - за Ендер )

# 193
За мен е важно да има уважение и търпимост ,приемане на различията ,независимо какво говорим или обсъждаме.Различията във вкусовете не ни правят врагове PeaceТук сме да се разтоварваме от ежедневието ,а не да си търсим кусури ,обиждаме и налагаме мнението си Peace

# 194

Доче Heart Eyes Така е!
За мен е важно да има уважение и търпимост ,приемане на различията ,независимо какво говорим или обсъждаме.Различията във вкусовете не ни правят врагове PeaceТук сме да се разтоварваме от ежедневието ,а не да си търсим кусури ,обиждаме и налагаме мнението си Peace

Може ли  да има нещо - по- важно от великолепния   ни сериал Hug

Общи условия

Активация на акаунт