"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 82 963
  • 732
  •   1
Отговори
# 210

smile3508 smile3508 smile3508- на Енгин!

Преценил е правилно ,като  е избрал Фахрие- улегнала, красива, образована и..... добра актриса!

Тя е и много добър човек. Ще видите , че всички от екипа ще я харесат и го покажат в течение на серияла.

A Енгин надявам се да е доволен от избора си Laughing

# 211
Гледам си пак серията, без превод и изведнъж ми хрумна... Всички приехме, че Селви се бои от разкриването на истината заради брат и и неговата роля в събитията... Но дали пък няма и на нея да потърсят отговорност, нищо, че е била непълнолетна към онзи момент, тя все пак е лъжесвидетелствала. Делата за убийство давност нямат - делото на г-н С. отново се разследва... Може би затова брат и е побързал да я "убие", като размени актовете за раждане на Вилдан и Селви - за да я спаси от влизане в затвора?...

Съпоставка на жестове ))) Грузинските фенове май вече знаят наизуст всички сериали на Енгин )))))))) Веднага са намерили сходства в изразяването на Йомер и Селви ))))))))))

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 14:21 от marytza

# 212

Марице, нямам честта да познавам турските закони , но си мисля .че навсякъде по света непълнолетните  са закриляно от закона newsm78
  И следейки твоята логика брат и отново е действал  в полза на нейната сигурност разменяйки  самоличността и.
  Е , как това момиче, вече жена да не го обича и търси начин да го защити Thinking Thinking Thinking
И нейната не е лесна -два вида любов една срещу друга, защото аз вече не се съмнявам в зараждащите се чувства м/у Даххан и Селви.

И невероятната  сцена, която харесваме с руски субтитри.

https://vk.com/video-96245418_456239135

Кой стреля все пак срещу Даххан newsm78

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 17:37 от sebilMM

# 213
Здравейте, започвам отзад напред като турците. Според мен братчето, досега въпреки благородния мотив се проявява като изпечен мошеник. Не искам да съм на неговото място, не съм сигурна,че ще мога да отнема човешки живот.
Ханде не съм я гледала,къде е играла, но Айча е една о талантливите млади актриси.Биха си паснали с Енгин в някои от следващите му проекти. Като се има предвид как красиво съзрява и как изобщо не му личат годините лесно ще му намерят партньорка и всред най-младите.

# 214

Миле Hug , на мен изобщо не ми е симпатичен Йелмаз/Тансу- братът.

Добре е подбран обаче- опулен, с голямо чело почти като с хидроцефалус  и си играе ролята на човек за който не знаеш какво да мислиш- любещ  брат ли е или изпечен престъпник?

Тези сладури май вода пият  newsm78От какво се напи Селви - от любов ли Wink hahaha hahaha

И наш Хари Потър Laughing

# 215
Сигурно на по-късен етап ще разберем повече за всеки от персонажите. Дано да се запази стила и качеството на сериала.

# 216
Да... ако не се поддадат на шантаж заради рейтинга, ще запазят стила си. А Елиф Усман доста пестеливо, капка по капка ни запознава с нови детайли за характерите... то затова е и психологическа драма... тук са важни чувствата и мотивациите... а те идват от преживяванията на героите.

Днес май няма да подадат фрагман...

# 217

Ето серията с руски субтитри.

Приятно гледане Hug

https://vk.com/video-40525808_456240182?list=775b24cb04df16fa43

# 218
С рускините цяла вечер нищихме кога се е състояла срещата в затвора между Даахан и Берил )))) Стигнахме до извода, че Берил вече е била родила детето, когато го излъга че е "умряло"... Датата на откриване на делото и датата на произнасяне на присъдата се виждат на листа, който държи Даахан, когато го затвориха - от 14-01-206 до 16-08-2006. Тя беше бременна от две седмици минимум, когато той я помъкна към ритуалната зала... още 2 седмици за приготовления на сватбата, значи 1-1,5 месеца към датата на убийството... Според нас, подследствените нямат право на свиждания, тоест срещата не се е състояла преди да изминат няколко месеца в излежаване на присъдата за Даахан... Защо го коментирам? Защото чета тук-там, че Даахан трябвало да прости на Берил, за да си заживеят дружно и да си отгледат детето...  ooooh!

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 22:55 от marytza

# 219
Марице Heart Eyes

Моляяяяяяяяя Shocked-да и проси и от какъв зор.

И кога да стане това  newsm78 В затвора ли когато му казва , че е умряло, или сега когато се е отказала от него и не знае дори къде е newsm78

Абе тези дето го коментират да не гледат друг филм Mr. Green

# 220
Така било редно, бе!  Shocked Shocked Shocked Родителите да си отгледат чоджука... пък и Селви с това присадено сърце, колко ли щяла да живее? Пък и нямало да може да ражда - по медицинска забрана... Ако знаеш на какви предложения и предположения се начетох... ))))))))))))))

# 221
Така било редно, бе!  Shocked Shocked Shocked Родителите да си отгледат чоджука... пък и Селви с това присадено сърце, колко ли щяла да живее? Пък и нямало да може да ражда - по медицинска забрана... Ако знаеш на какви предложения и предположения се начетох... ))))))))))))))
Дамите да не са прекалили с водката newsm78На чужд гръб и сто тояги са малко Peace
Детето е на 11г.и отдавна някой го е отгледал Peace

# 222
  О.... ясно !
Става дума за хора  с развинтени фантазии!
Аз отдавна си мисля ,че това  "До живот" ми звучи доста обречено било за любовта им, било за живота на Селви.
 Предполагам , че до женитба и деца няма да се стигне.

Просто си мисля , че ще ни представят една красива , почти невъзможна и обречена любов.

Но голяма любов ,която ще изпълни сърцата ни -ЩЕ ИМА!

# 223
Цитат
Но голяма любов ,която ще изпълни сърцата ни -ЩЕ ИМА!

Ще сложа печат "обещано" като Господарите на ефира, да знаеш! Wink ))))))))))))))))))))
И аз си искам голямата любов...  Embarassed но в същото време се боя от голяма трагедия...  Confused

# 224
Голямата любов може да е докато са живи newsm78Задължително ли трябва да е обречена или да умира някой Peace

Общи условия

Активация на акаунт