"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 82 994
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Не знам, Дочи. Толкова се ядосах, че излязох и от туитър и от всичко. Физически ми призля, бе! Няма да гадая сега. Нека ми размине малко, че ще взема да направя криза на язвата заради спомена само за ония гадини... Утре вероятно ще се знае повече. А ония си били направи собствена продуценска къща ))) Нещо си пак с dark и заглавието на сериала им било "черен шрифт"... да ги...  smile3505 сатанистки ниедни

# 316
Не знам, Дочи. Толкова се ядосах, че излязох и от туитър и от всичко. Физически ми призля, бе! Няма да гадая сега. Нека ми размине малко, че ще взема да направя криза на язвата заради спомена само за ония гадини... Утре вероятно ще се знае повече. А ония си били направи собствена продуценска къща ))) Нещо си пак с dark и заглавието на сериала им било "черен шрифт"... да ги...  smile3505 сатанистки ниедни
Марица ,няма да се ядосваме ,пък дано да е за добро Hug
Хубав трейлър ,но не успях да му се зарадвам .Нямаме късмет да гледаме хубав,стойностен проект с Енгин.

# 317
Опасявам се, че половината от трейлъра ще се окаже видение ))) Като това с целувката на Берил ))))) И аз не успях да му се зарадвам... точно когато излезе, преживявах ужаса отново да съм принудена да гледам произведение на СиЕ-тата...  smile3511 Даже не го видях... просто нахвълях линковете насам-натам... Едва преди малко го свалих и погледнах, та затова си мисля, че ще се окаже "совите не са това, което са" ))) В една от групите във ФБ прочетох, че Енгин-Даахан не гледал влюбено - разочаровани били. Ама каква любов, бЕ? То момчето още не може да се освести на кой свят е, те... Еми погледна си я Селвито с изненада и възхищение (заслужава си го момичето, не е ли тъй? ))) и толкоз!... Има още много път за него до любовта, тъй си мисля.

Не знам преведоха ли го вече на български?
Ето репликите от руски:
- Даахан, отвори очи!
- Селви, не си отивай!
- Боже, накараха толкова красиво момиче да плаче!...
- Добре ли си?
- Селви...
- Каква си ти за мен?
- А каква искаш да бъда?

И превод на текста на песента, която звучи по време на фрагмана:

"Не смотри на меня так, / Не ме гледай така
Они поймут. / те ще се досетят...
Не приближайся ко мне так / Не се доближавай до мен така...
Не касайся меня так / не ме докосвай по този начин..."

https://www.youtube.com/watch?v=PtVlYEQeEn4 -- те ви го с бг-суб

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 23:21 от marytza

# 318
Опасявам се, че половината от трейлъра ще се окаже видение ))) Като това с целувката на Берил ))))) И аз не успях да му се зарадвам... точно когато излезе, преживявах ужаса отново да съм принудена да гледам произведение на СиЕ-тата...  smile3511 Даже не го видях... просто нахвълях линковете насам-натам... Едва преди малко го свалих и погледнах, та затова си мисля, че ще се окаже "совите не са това, което са" ))) В една от групите във ФБ прочетох, че Енгин-Даахан не гледал влюбено - разочаровани били. Ама каква любов, бЕ? То момчето още не може да се освести на кой свят е, те... Еми погледна си я Селвито с изненада и възхищение (заслужава си го момичето, не е ли тъй? ))) и толкоз!... Има още много път за него до любовта, тъй си мисля.
Той не знае на кой свят се намира те искат         вече да е влюбен  newsm78Как няма да сменят
сценаристката ,като не отговаря на щенията на разгонените женици newsm78Те си искат любов,целувки ,кревати ,сватби
и по възможност веднага PeaceДа можеше да сменят публиката ,но няма да стане.
Ще видя как ще продължи и го зарязвам ,ако не ми хареса  Peace  Уморих се да се мъча да гледам глупости ,които ме изнервят и подценяват .

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 23:45 от dochi55

# 319
  • Ruse, Bulgaria
До Самата Смърт 4.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 320
До Самата Смърт 4.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри
Синан smile3501

# 321

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

АМА КАКВИ СА ТИЯ РАБОТИ?!! ЕГА ТИ!
НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА...

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 07:20 от loveofmine

# 322

АМА КАКВИ СА ТИЯ РАЛБОТИ?!! ЕГА ТИ!
НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА...

Добро утро! bouquet
Лав Hugрадвам се да те видя Hug
За съжаление е истина,но дано да е за добро Peace
Лек ден! Two Hearts

# 323

АМА КАКВИ СА ТИЯ РАЛБОТИ?!! ЕГА ТИ!
НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА...

Добро утро! bouquet
Лав Hugрадвам се да те видя Hug
За съжаление е истина,но дано да е за добро Peace
Лек ден! Two Hearts

newsm51
Но как може така?!! Това означава да се прекрои всичко, а то хубавото тъкмо сега започва...

# 324
Добро утро момичета![TİMS Yapım'ın atv için hazırladığı ilk iki bölümünü Umur Turagay'ın yönettiği ve reji koltuğunu Feride Kaytan'a devrettiği Ölene Kadar'da senarist değişikliği yapıldı.

Fahriye Evcen, Engin Akyürek, Sarp Leventoğlu ve Gülcan Aslan'ın başrollerini paylaştığı dizisi TİMS için senrarist Elif Usman Ergüden yazmıştı. Usman, resmi Twitter hesabından dördüncü bölümden sonra hikayeyle vedalaştığını duyurdu. Duyumlarımıza göre diziyi 5. bölüm itibarıyla ekran seyircisinin Çalıkuşu dizisiyle kalemine aşina olduğu Sevgi Yılmaz yazacak.spoiler][/spoiler]

# 325
  • София
Здравейте  Grinning
Роси  Hug сценарист ще бъде този, който е бил на Чучулигата ли? Зле съм с турския, а гугъла не винаги е услужлив.
Пуснах ви и анкета.

# 326
А аз съм зле не само с турския, исках  да публикувам това което видях сутринта в сайта Ранини,трябваше да е в спойлер ,ама  не ми се получи.Обичам да ви чета,но съм "скарана'  с  технологиите .Вчера ми стана толкова тъжно за marytza,тя се ужасява от Сема и Ейлем,и когато тази сутрин гугъл  ми преведе името на друга сценаристка,не издржах и го пуснах в  темата.

# 327
Добро утро момичета![TİMS Yapım'ın atv için hazırladığı ilk iki bölümünü Umur Turagay'ın yönettiği ve reji koltuğunu Feride Kaytan'a devrettiği Ölene Kadar'da senarist değişikliği yapıldı.

Fahriye Evcen, Engin Akyürek, Sarp Leventoğlu ve Gülcan Aslan'ın başrollerini paylaştığı dizisi TİMS için senrarist Elif Usman Ergüden yazmıştı. Usman, resmi Twitter hesabından dördüncü bölümden sonra hikayeyle vedalaştığını duyurdu. Duyumlarımıza göre diziyi 5. bölüm itibarıyla ekran seyircisinin Çalıkuşu dizisiyle kalemine aşina olduğu Sevgi Yılmaz yazacak.spoiler][/spoiler]
Какво сега? Сценаристката ще бъде Севги Йълмаз, сценаристката на "Чучулигата". А дано е за добро..Само не ми ясно стария сценарий ли ще прекроява или ще пише нов? Не че такива неща не стават в Холивуд...Сменят се екипи като стой та гледай...
Пак добре, че не са СиЕ и съпруг...
.

# 328
  • София
Роси Hug тя ще да е. Да помоля момичетата следили Чучулигата да споделят впечатления.

# 329

Здравейте момичета Hug Hug Hug

Добре ,че не прочетох за смяната снощи, че бях и с хипертонична криза и само това ми трябваше.

Колкото до сценариста на "Чучулигата" ,ако е той де изяде много критика по време на излъчването.
Ако не бяха Бурак и Фахрие щях да спра да го гледам.Цар на притупани или безкрайно развлечени ситуации.Изрязаха цял етап от живота на Фериоде..... ох не искам да се сещам.Може би не искаха да ни покажат как е в  Анадола.
Много сериозни почитателки на романа се отказаха по средата  на излъчването.
Моля се сега  пак да  не се чудя да гледам или да не гледам.

Сигурна съм , че  това с рейтигите и  и разни смени на сценаристи се прави организирано и тенденциозно.
 Просто зрителят да гледа глупости и шарении и не се замисля много върху проблемите на обществото в момента.

Какво ли им е и на актьорите Sad Тъкмо се опознаха и сработиха и сега излишно напрежение  и догатки как ще да е от тук нататък.

Общи условия

Активация на акаунт