"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 242
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
   Ендер нареди на Силвето да върне доктора в затвора (или да вкара брат си). Обаче той не може да лежи за същото престъпление. Значи, ще му спретнат нова постановка. Нали в анонса се казваше, че Ендер ще се опита този път да направи Дахан истински убиец... Ай, гад мръсен!

# 436

Ама моля ви се скъпи  момичета:hug:

Как да оценят тази серия  рейтингоопределящите, като са гледали мач или  други дивотии докато вървяха предишните три Mr. Green newsm78

Искрящите , говорещи очи на Дахан/Енгин

И меките и нежни форми и жестове наСелви/ Фе .... правят сериала...... чудесен.

# 437
Абе голема лисица е, ама нали знаеш: хитрата сврака и с двата крака. Аз мисля, че Силвето, която е много умна, ще намери начин да се измъкне от тоя избор, да заблуди Ендер... и накрая, ще не ще, ще си признае всичко пред Даахан и с помощта на аби-бивш полицай и настоящ майстор,ще оправят нещата ))))))) Ама и Берил тепърва ще се задейства... няма да с откаже тя от Даахан... ще го шантажира тя пък от другата страна чрез детето... Пресата ще е голяма, но нашите ще се съюзят и няма да се огънат! )  Hug Heart Eyes

А! И друго се сетих... Селви нали успя да прибере всичко ценно от сейфа на брат си... от там пък може да изскочи нещо, дето да и даде оръжие срещу Ендер!

# 438

Това ми харесва и  си лягам, за да си запазя прекрасното настроение от вечерта и сертията Hug

Абе голема лисица е, ама нали знаеш: хитрата сврака и с двата крака. Аз мисля, че Силвето, която е много умна, ще намери начин да се измъкне от тоя избор, да заблуди Ендер... и накрая, ще не ще, ще си признае всичко пред Даахан и с помощта на аби-бивш полицай и настоящ майстор,ще оправят нещата ))))))) Ама и Берил тепърва ще се задейства... няма да с откаже тя от Даахан... ще го шантажира тя пък от другата страна чрез детето... Пресата ще е голяма, но нашите ще се съюзят и няма да се огънат! )  Hug Heart Eyes

# 439
Абе голема лисица е, ама нали знаеш: хитрата сврака и с двата крака. Аз мисля, че Силвето, която е много умна, ще намери начин да се измъкне от тоя избор, да заблуди Ендер... и накрая, ще не ще, ще си признае всичко пред Даахан и с помощта на аби-бивш полицай и настоящ майстор,ще оправят нещата ))))))) Ама и Берил тепърва ще се задейства... няма да с откаже тя от Даахан... ще го шантажира тя пък от другата страна чрез детето... Пресата ще е голяма, но нашите ще се съюзят и няма да се огънат! )  Hug Heart Eyes
Редно е да каже на Дахан истината и двамата да действат Peace
С надлъгване и бягане по тъча нищо няма да направят Peace
Марица, в този сейф сигурно има улики за Ендер и Фахри newsm78
Може Селви сама да разбере за тях Peace

# 440

Добро утро Hug Hug Hug

Със задълбочаване на чувствата им се усложняват и вариантите за правилна реакция и решение и от двамата.

Приятен ден Hug

# 441
  • София
Добро утро Hug
Рейтинга е такъв, какъвто предположих снощи. ТИМС сигурно също са го очаквали. Да видим следващата им стъпка. Дано само не финализират проект с такъв потенциал.

# 442
Здравейте.

Първата група вКонтакте е готова с превода:

https://vk.com/dizituz?z=video-43001606_456239083%2Fdbdbd7221db8 … pl_wall_-43001606

За най-нетърпеливите да погледнат серията на що-годе разбираем за нас език )))

А това от Бинка за всички нас )) Най-после Даахан започна да се връща към живот  Heart Eyes

И нашата красива и талантлива Фахрие-Селви!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 11:46 от marytza

# 443
Здравейте.

Първата група вКонтакте е готова с превода:

https://vk.com/dizituz?z=video-43001606_456239083%2Fdbdbd7221db8 … pl_wall_-43001606

За най-нетърпеливите да погледнат серията на що-годе разбираем за нас език )))

А това от Бинка за всички нас )) Най-после Даахан започна да се връща към живот  Heart Eyes
[Прекрасен е, усмивката и ведрото му лице са му запазена марка, така ми изглежда много обаятелен. Дано скоро да разбере самата истина за Селви, защото ако втори път се разочарова, това може да се окаже пагубно за него.]

# 444
Аз си разсъждавам... колко ще позная е друг въпрос. Simple Smile Дотук Селви ни я показват като много силен характер. Мисля, че няма да се поддаде на шантажа на Ендер и ще намери начин да го вкара него в капан. Ще използва това, което брат и е събрал в служба на Ендер, но в един момент ще и се наложи и да разкрие истината пред Даахан. За мен това е неизбежно - само тогава ще може да се развият отношенията им, за които вече има ясна податка накъде са тръгнали. Селви е хлътнала, а Даахан иска да прекратят деловите отношения, за да може да се впусне в романтични )))

Барисеа помоли да ви кажа да си гледате серията с руски превод и да не давате зор за нашия, защото пътува и този път преводът ще се забави.  bouquet

Рейтингите в соц-мрежите:

Все повече туитове на турски виждам, в които заявяват, че това е най-добрият сериал към момента и че тяхната публика не заслужава своите творци, а творците не заслужават пренебрежението им...

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 12:13 от marytza

# 445
Аз си разсъждавам... колко ще позная е друг въпрос. Simple Smile Дотук Селви ни я показват като много силен характер. Мисля, че няма да се поддаде на шантажа на Ендер и ще намери начин да го вкара него в капан. Ще използва това, което брат и е събрал в служба на Ендер, но в един момент ще и се наложи и да разкрие истината пред Даахан. За мен това е неизбежно - само тогава ще може да се развият отношенията им, за които вече има ясна податка накъде са тръгнали. Селви е хлътнала, а Даахан иска да прекратят деловите отношения, за да може да се впусне в романтични )))

Барисеа помоли да ви кажа да си гледате серията с руски превод и да не давате зор за нашия, защото пътува и този път преводът ще се забави.  bouquet

Ще потърпим Барисеа да си дойде, нали разбираме руски ще го гледам пак на руски и така, Обаче добре размишляваш, тази линия ми харесва, тъкмо Даахан няма да е люто насърден на Селви, ще види че, тя прави всичко възможно да му помогне и очаква да назрее момента, за да разкрие себе си. А може би да го помоли да действат съвместно.

# 446
 Joy В момента в тт текат кавги между защитници на талпата и застъпници на ОК ))) Много е забавно да ги чете човек. Simple Smile)))

Ще направи доктора от адвоката поне медицинска састра, а тя от него - поне стажант-адвокат Wink

Новички от сета:

Изненади в рейтинга наяма ))
От тт:
Rating
Total16  Ab14  abc11

Дано Савджъ не се поддаде на рейтинговия шантаж...

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 13:51 от marytza

# 447
Joy В момента в тт текат кавги между защитници на талпата и застъпници на ОК ))) Много е забавно да ги чете човек. Simple Smile)))

Ще направи доктора от адвоката поне медицинска састра, а тя от него - поне стажант-адвокат Wink

Новички от сета:

Изненади в рейтинга наяма ))
От тт:
Rating
Total16  Ab14  abc11

Дано Савджъ не се поддаде на рейтинговия шантаж...

newsm51
Сериалът ни е от хубав по-хубав, аз си го следя със задоволство и му се радвам, но не искам да чета за кавги, в ежедневието и без това имам конфликтни ситуации. Аз съм почитател на Енгин, ама от верните и последователните. И си тъся уютна ниша в която е задушевно и го има Енгин. 
С вас ми е хубаво и спокойно.  newsm51 txtloves

# 448
Е, аз поех ангажимент да поддържам сериала ни и в тт )) Затова го отварям и няма начин да не се зачета какво пишат там )) Интересуват ме основно турските зрители - нали от тяхното мнение и отношение зависи тъпият рейтинг... Просто споделих нещо, което ме развесели в ситуацията в тт към онзи момент ) Но няма да пиша повече по темата, ако това ви напряга ) За мен сериалът е супер! Следя го с голямо удоволствие и вълнение.  Hug

# 449
Е, аз поех ангажимент да поддържам сериала ни и в тт )) Затова го отварям и няма начин да не се зачета какво пишат там )) Интересуват ме основно турските зрители - нали от тяхното мнение и отношение зависи тъпият рейтинг... Просто споделих нещо, което ме развесели в ситуацията в тт към онзи момент ) Но няма да пиша повече по темата, ако това ви напряга ) За мен сериалът е супер! Следя го с голямо удоволствие и вълнение.  Hug

Не Маричке ти си споделяй всичко, както виждаш аз си мълча. Другите момичета се интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт