"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 186
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Еха, Енгин с Хилял Сарал! Мили спомени... С нея пък къде се е засякъл? newsm78 Но явно си я обича.

# 571
  • София
Тя е режисьора на Кара севда, може би заедно с Бурак, годеника на Фахрие да са посетили снимачната площадка  Laughing Това си го интерпретирах  Joy

# 572
  Новичко , но със стара любов Laughing
Страхотен е Енгин- усмихнат, спокоен ,доволен!

2010 - 2017 ❤️

Уфффф Embarassed бавно действам и съм повторила новината от Бари Rolling Eyes bouquet

Дай Боже Шатци Heart Eyes- да видим 4-та на снимачната площадка.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 18:41 от sebilMM

# 573
Вай, бе!  #Crazy ИзненадАха ме с тоя фрагман! Абе аз си усещах, че няма как да е само розово в четвъртък, ама чак пък толкова... Леле! Само Йълмаз да не даде фира! Интересна е линията с него...

# 574

Според мен Йълмаз с всичките си престъпни  действия в крайна сметка се отрече от свой собствен  живот в името на живота на Селви /Вилдан
 Може би в момент на крайно напрежение  -удариха пред него малката му сестричка за която е готов на всичко изпусна истинското и име- ВИЛДАН!

А с това нещо не се секат дърва , а изкореняват пънове.

# 575
Вай, бе!  #Crazy ИзненадАха ме с тоя фрагман! Абе аз си усещах, че няма как да е само розово в четвъртък, ама чак пък толкова... Леле! Само Йълмаз да не даде фира! Интересна е линията с него...
   НЕма страшно. Тансу Бичер се изписва веднага след водещите актьори в шапката. Това означава, че си има договор до края на сериала. Няма да даде фира. Но какво ще даде - това вече е пълна мъгла.  hahaha

# 576
Да не ти е жал за него newsm78

# 577
Не, че ми е жал, ама убият ли го, Селви вече няма морално оправдание да лъже ))))))))))

# 578

Дано не го убиват още  Й. Силви има нужда от него SadИначе все още сама на този Свят.
Дахан е със същите дрехи от приятната вечер със Силви  и все пак се е върнал и засякъл сцената в дома и newsm78
  И после със сапа-секика.

# 579
Здравейте момичета! Ох,измъчих се с моя лаптоп. Още не съм си изгледала серията,непрекъснато забива.  Едва ви изчетох и видях касапския фрагман. Много ме разстрои. Зорлем ще направят момчето ни убиец. Успях да изчета фермана на Барисея, което винаги правя с удоволствие и не съм много съгласна за излъчването на Ендер. Мисля, че успешно се представя като гаден, шизи-плазмодий. Такива хора са най-опасни - красиви външно, прогнили и коварни вътрешно.  Докато се усмихва е готов да ти забие ножчето в гърба. Дори като го гледам се сещам за един виц: един от пазачите,които водели осъдените на смърт към бесилото, за да не ги стресира им викал "гъди-гъди кого ще бесиме  сега." Та и нашия "красавец" с тази ехидна усмивка и разрушително поведение успява да ме накара да се бунтувам.
Ако в образа на Берил е заложен стремежът на сценарист и режисьоре да ни покажат една абсолютно изпразнена от съдържание и емоция жена, то артистката успява да ми го внуши. Имам чувството ,че живее в един паралелен свят, напълно индеферентна към чувствата и съдбите на околните.
За двамата сладури после,като изгледам серията.

# 580
Оххх голЕма обърквация с тоя фрагман! Хвърлиха ни не в оркестъра, ами направо в лудницата! Има да треперя сега да не подхлъзнат Даахан тоя път наистина да свърши някое престъпление!...

# 581
 Аз май се успокоих newsm78

Нали видяхме Дахан да се връща в квартирата на Селви.
Най-вероятно е бляскал вратата и всички гадове са се издухали.
Заварил е Селви  шамаросвана и шастисана на земята  и я  води в къщи , защото в 1-ви фраг я видяхме в прегръдките му с ранено чело.

След това грабва брадвата и ...... дано Съдбата е на негова и на наша страна.
Аз това навързах до сега от двата фрагмана Нужен ми е още един Laughing Laughing Laughing

Какво ли иска да каже с-
Аз отсега нататък, не познавам друга  книга освен сърцето си!-

И то с брадва в ръце Shocked

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 19:42 от sebilMM

# 582
Себи, и на мен надеждата ми е в това, че видяхме Данчо да гушка Силвето, след като вече и е ранено челцето... ама пак си ме е страх! Тая брадва ме закла! )))))))))))))И хич не му беше добър погледа на Даахан докато я носеше! ((( Не шъ да е толкУз бесен на нЕкой пън или дърво! ))))))))

# 583
Мариц Simple Smile все си мисля , че Данчо вече знае много за престъпниците разсипали живота му, но знае и какво е да е в ръцете , в прегръдка му сладката Селви и преди да клъцне някоя глава да му светне ,че с това се лишава и от нея newsm78

Ще има да я търси Flutter

# 584
Ох... така е, Себи, ама... един път може на някой добър човек да му падне пердето и да ги свърши едни, дето цял живот ще ги плаща... ((( Просто се моля сценаристите да не са толкова жестоки към Даахан, пък и към нас...

Общи условия

Активация на акаунт