"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 187
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Себи, и на мен надеждата ми е в това, че видяхме Данчо да гушка Силвето, след като вече и е ранено челцето... ама пак си ме е страх! Тая брадва ме закла! )))))))))))))И хич не му беше добър погледа на Даахан докато я носеше! ((( Не шъ да е толкУз бесен на нЕкой пън или дърво! ))))))))
Може да се разтоварва със сечене на пънове hahaha hahaha
Миле bouquet

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 20:18 от dochi55

# 586
  • София
Е точно с тази физиономия сече пънове  #Crazy
Чакайте, да излезе резюмето и снимките, може да се проясни малко, ама на дали  Joy

# 587
Не ми се иска Даахан да пусне в действие томахавката. Почти съм сигурна,че е подвеждаща тази сцена.
Тази усмивка ни държи будни и нащрек

# 588
Никак не мога да навържа сцените от фрагманите ))) Но сега ми идва на ум, че ненапразно ни пращаха и снимки на десетинагодишни ученичЕта... Да не би пък нещо с детето да се случи, та Даахан да тръгне с такава физиономия и с брадва нанЕкъде си из горЪта?  newsm78

# 589
  • София
Абе Даахан не знае за никакво дете още. Може ония снимки да са как случайно среща сина си,  без никой от двамата да знае за другия, клише ама го има.

# 590
Знам, че не знае, беееееее... просто се опитвам да гадая )) Ама и не се знае детето син ли е, или щерка!)))))))

# 591
  • София
Знам, че не знае, беееееее... просто се опитвам да гадая )) Ама и не се знае детето син ли е, или щерка!)))))))
Знае се. Син е, от втори епизод мисля.

# 592
Дали този с брадвата е Данчо,защото не го дават в цял ръст с нея newsm78

# 593
Нищо се не знае! Ни за дете, ни за брадвЕ ))))))))))))
Тормоз за нас - до четвъртък и после - пак! ))))))))))))))) Ей тва е сигурно! )))

# 594
Като знам какви паранормални способности "притежават", по сериалите, които карат въображението на сценаристите да хвърчи , си представям как Даахан и детето се срещат случайно и  усещат нещо специално помежду си. Все си мисля, че детето е  отгледано от полицейския комисар.

# 595
Като знам какви паранормални способности "притежават", по сериалите, които карат въображението на сценаристите да хвърчи , си представям как Даахан и детето се срещат случайно и  усещат нещо специално помежду си. Все си мисля, че детето е  отгледано от полицейския комисар.
Миле,предпочитам да е в сиропиталище,защото Дахан по-лесно ще си го вземе Peace

# 596

Мисля , че този с брадвата е Дахан ,защото му се вижда от кръста надолу и е с клин/тесни панталони/

# 597
Дочи, нали сме по трудните ситуации. Сиропиталище ми се вижда лесно. Трябва да има сблъсъци, напрежение. Нали трябва да ни опъват нервите като ластик , който всеки момент  ще се скъса с плясък.

# 598
Малката Вилдан - Ейлюл Наз - наскоро е имала рожден ден )))

Много хубаво игра това дете!

# 599

Наистина прекрасно играе това дете- Вилдан- да е жива и здрава и талантлива и като голяма.

Малката Вилдан - Ейлюл Наз - наскоро е имала рожден ден )))

Много хубаво игра това дете!

А защо Ендер да не е дал сина на Дахан и Берил в чужбина .Колкото по- далеч , толкова по-спокоен ще е!

Общи условия

Активация на акаунт