"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 175
  • 732
  •   1
Отговори
# 600

Мисля , че този с брадвата е Дахан ,защото му се вижда от кръста надолу и е с клин/тесни панталони/

Себи,те и горските носят такива клинове bowuu hahaha
Този стил не е на Дахан newsm78Може някой да го преследва със секира Peace

# 601
Виж, това с чужбината, може и да се окаже вярно...  newsm78 Защото не е ясно де е била гълъбица Берил до раждането, че да не знаят свекъра и свекърва и за бременността... нали уж свекър и беше пръв приятел на баща и?... ако си е била в Стамбул, все са щели да се засекат...

# 602

Защо са направили такъв колаж не зная, но изглежда зловещо и истински.

Който и да го отнесе  от секирата в буквалния смисъл,най-много ще страда Селви.
Някой от любимите  и хора ще пострада фатално!Просто няма как.

Доче newsm78 ще видим кой е с тесните панталони Simple Smile

# 603
Виж, това с чужбината, може и да се окаже вярно...  newsm78 Защото не е ясно де е била гълъбица Берил до раждането, че да не знаят свекъра и свекърва и за бременността... нали уж свекър и беше пръв приятел на баща и?... ако си е била в Стамбул, все са щели да се засекат...
Ендер такива игри играе ,че няма да се затрудни да я скрие  Peace

# 604
   Мен пък Ендерчо не може да ме уплаши и те т'ва е! Пули очи, замята коси, мърда си ушите, размятка си ръчищата, но... хич не ме е страх от него нещо. С тая гадост дето удря Силвето си заслужи брадвето и сигурно ще направи още много гадости, за да го намразим, ама аз само за секунда като си представя Мето/Фато на негово място и ми се смръзва кръвчицата - те тва беше злодей та дрънка! Муци! А тоз си е късоглед носорог.

# 605
   Мен пък Ендерчо не може да ме уплаши и те т'ва е! Пули очи, замята коси, мърда си ушите, размятка си ръчищата, но... хич не ме е страх от него нещо. С тая гадост дето удря Силвето си заслужи брадвето и сигурно ще направи още много гадости, за да го намразим, ама аз само за секунда като си представя Мето/Фато на негово място и ми се смръзва кръвчицата - те тва беше злодей та дрънка! Муци! А тоз си е късоглед носорог.[/color]
Късоглед той,ама се моли да не те срещне ,че как млати с тая мечешка лапа hahaha

# 606

Лека нощ Hug с много красота .

# 607

Красота за лека нощ

# 608
Малката Вилдан - Ейлюл Наз - наскоро е имала рожден ден )))

Много хубаво игра това дете!

И моето мнение е същото, това дете игра изключително добре, с очи, с жестове, с думи.

# 609

Миле Hug bouquet Благодаря ти за среднощната красота   newsm51 newsm51 
Добре му стои всяко кожено якенце, което облече.... Прекрасен!!! Peace Peace Peace

# 610

Добро утро Hug Heart Eyes

Страхотен поглед има този Енгин брей Hug

# 611

За него няма значение ,че е съсипал толкова невинни хора PeaceЕ,как да съчувствам на такъв човек newsm78
Гони,Себи wavey newsm51

# 612

Значи аз преспах и ми дойде успокоителна мисъл. Hug Тука яко ни пързалят с тоя кадър. Първо, брадвето е в лявата ръка на човека. Не съм обърнала внимание кой от героите е левичар, но Данчо със сигурност не е. Второ, в кадъра с главата той е с кожено яке, а в кадъра с краката се вижда някакво такова шлиферно, по-скоро на униформа ми прилича, но е от плат. Не е кожено. И панталоните са с едни джобове по крачолите. Досега не сме виждали доктора с такива.
   Искам да кажа, че друг е тръгнал за дърва. Данчо няма да влиза зад решетките. Peace

# 613

Значи аз преспах и ми дойде успокоителна мисъл. Hug Тука яко ни пързалят с тоя кадър. Първо, брадвето е в лявата ръка на човека. Не съм обърнала внимание кой от героите е левичар, но Данчо със сигурност не е. Второ, в кадъра с главата той е с кожено яке, а в кадъра с краката се вижда някакво такова шлиферно, по-скоро на униформа ми прилича, но е от плат. Не е кожено. И панталоните са с едни джобове по крачолите. Досега не сме виждали доктора с такива.
   Искам да кажа, че друг е тръгнал за дърва. Данчо няма да влиза зад решетките. Peace

Дрехите са подходящи за лов newsm78пък и тази огромна ръка не е на Енгин Peace

# 614
  • София
Добър ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт