Мисля , че този с брадвата е Дахан ,защото му се вижда от кръста надолу и е с клин/тесни панталони/

Този стил не е на Дахан
Може някой да го преследва със секира

Може някой да го преследва със секира
Защото не е ясно де е била гълъбица Берил до раждането, че да не знаят свекъра и свекърва и за бременността... нали уж свекър и беше пръв приятел на баща и?... ако си е била в Стамбул, все са щели да се засекат... 
Благодаря ти за среднощната красота
Тука яко ни пързалят с тоя кадър. Първо, брадвето е в лявата ръка на човека. Не съм обърнала внимание кой от героите е левичар, но Данчо със сигурност не е. Второ, в кадъра с главата той е с кожено яке, а в кадъра с краката се вижда някакво такова шлиферно, по-скоро на униформа ми прилича, но е от плат. Не е кожено. И панталоните са с едни джобове по крачолите. Досега не сме виждали доктора с такива.
Тука яко ни пързалят с тоя кадър. Първо, брадвето е в лявата ръка на човека. Не съм обърнала внимание кой от героите е левичар, но Данчо със сигурност не е. Второ, в кадъра с главата той е с кожено яке, а в кадъра с краката се вижда някакво такова шлиферно, по-скоро на униформа ми прилича, но е от плат. Не е кожено. И панталоните са с едни джобове по крачолите. Досега не сме виждали доктора с такива. 
пък и тази огромна ръка не е на Енгин