"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 169
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Резюме на 5 епизод

Йълмаз си признава престъплението. Ендер подновява предложението си. Отвлича Селви и иска от нея да се откаже или от Дахан, или от брат си. Трябва да избере единия. Кое от двете ще натежи на везните на съвестта? Любовта? Или семейната връзка?
   Междуевременно Дахан научава, че Селви е отвлечена. Докато я търси трескаво и лудо, се натъква на горчива изненада, която още повече усложнява ситуацията.

# 616
# 617
Да се разпиша преди моето приятелче да започне да ме разиграва

Анонса не предвещава нищо добро, пак ще е голяма мъка.

# 618
  • София
Здравейте  Grinning
Благодаря за резюмето  bouquet

Погледнете физиономията на Ендер  Mr. Green

# 619

Бари Heart Eyes newsm51 smile3525 newsm51

Е , какво може на фона на тези  юмруци и секири и хукналия да търси отвлечената Селви,Дахан да се случи newsm78 newsm78 newsm78
 Освен и Берил да цъфне от някъде със съобщението за сина им newsm78

Надявам се със сцените от първия фраг  да се получи нужния баланс  в целия епизод , щото да задоволи всички зрители .Трудна работа но не и невъзможна.

Шатци Heart Eyes
Здравейте  Grinning

# 620

Тук са прекрасни

# 621

Да Миле Hug прекрасни са!
И това предстои да го видим утре Laughing

И тази сцена е от 5-и епизод.

Май започва да разбира , че Селви се превръща в част от живота му .Усеща го и е малко притеснен , но химичната реакция вече е започнала и спиране няма. Важно е ......да се намери добрия катализатор за да протече до ккай!!!!

# 622
Лошото е, че засега вместо катализатори все се явяват пожарогасители и убиват тръпката, а тя е още толкова крехка, в зародиш.

# 623
Миле Laughing това с   пожарогасителите е  newsm10

Единствено , надеждата ми е ,че зародиша    се е захванал здраво и намерил подходящата почва.

Но преди да разберем за почвата трябва да видим и това.Силви излъчва увереност обаче!

И това от изрода.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 17:48 от sebilMM

# 624

Бари Heart Eyes newsm51 smile3525 newsm51

Е , какво може на фона на тези  юмруци и секири и хукналия да търси отвлечената Селви,Дахан да се случи newsm78 newsm78 newsm78
 Освен и Берил да цъфне от някъде със съобщението за сина им newsm78
Скрит текст:
Надявам се със сцените от първия фраг  да се получи нужния баланс  в целия епизод , щото да задоволи всички зрители .Трудна работа но не и невъзможна.

Шатци Heart Eyes
Здравейте  Grinning

[/quote]

Другата изненада, за която ми идва наум, е Мехмет да открие кой е Фахри и Дахан да разбере, че работи за Ендер. Така да върже две и две, и да се вкисне, че бившата е намесена, макар и косвено.
   Иначе, да - освен за чоджука, за друга лоша изненада не се сещам. Да разбере коя е Селви е още раничко, май.

# 625

Бари Heart Eyes Hug и на мен ми се струва раничко да се подреди този сложен пъзел  сега.
Ще става частица  по частица.
Една ще пасва , друга .... не съвсем.Най- ще му е трудно на Дахан , а той горкия започва да се влюбва яко /не като младеж , а като зрял и отговорен мъж/, а му предстои да разбере ,че е баща на син!
Тук вече Селви ще има да пренарежда пъзела Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Прекрасен колаж- мъжки Wink!

# 626
Дали ще има равитие по линията на новото дело за разследване смъртта на бащата на Берил и онази, нахъсаната прокурорка да хване изкъсо подкупния следовател, дето сега е баш комисар?  newsm78 Дано! Тук ще може Фахри да се развихри )))

# 627
Не знам защо, но единствените които ми дават надежда за някакъв тласък на събитията и да разкъсат тази лепкава мъгла са полусестрата на Ендер и приятеля от затвора.  Сестрата ненавижда достатъчно Ендер и не и липсва желание да го отстрани от пътя си.

# 628
То, зайчето, все отнякъде ще изскочи, Миле ))) Ама да видим... Мнозина има да си получават заслуженото в изпълнение на справедливостта - Ендер, Фахри, Йълмаз, комисаря, Берил... може и Селви да бъде засегната, но се надявам, че няма да е кой знае колко лошо - най-много да и отнемат адвокатските права? Или пък не... Фу.... много засукана интрига ни състави Елиф Усман.. дано не я прецакат по-нататък!

# 629

Мисля ,че са в дома на Дахан,но дали е преди или след спасяването на Селви?

Общи условия

Активация на акаунт