Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 634
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, имате ли идея към колко часа в неделя зареждат асортимента за новата седмица???  Peace
Много неща ми харесаха за следващата седмица  Peace (за София лидлълът на бул. Тодор Каблешков)

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 17:33 от fire lady

# 466
  • Перник
Аз имам малкия ръчен чопър от лятото. Бях възхитена от него...няколко пъти. Докато режех моркови, лук и картоф за супа. Като се опитах да смеля бисквити за чийзкейк му видях сметката на ножчетата. Ама още не съм го изхвърлила, и аз не знам защо.

# 467
Здравейте, имате ли идея към колко часа в неделя зареждат асортимента за новата седмица???  Peace
Много неща ми харесаха за следващата седмица  Peace

В нашия зареждат, но не ги продават.

# 468
В Сливен в единия магазин ги изкарват след 19:30 и можеш да си купиш, а в другия след 20ч

# 469
Момичета, малкия днес помъкна една посадена луковичка със зюмбюлче. Трябва ли да я присаждам в по-голям съд newsm78 Дали ще цъфне изобщо Thinking

# 470
Според мен,не я пресаждай, би трябвало да цъфне.

# 471
  • София
Все пак, дебели ли са подплънките на сутиените, на мен черния ми хареса така на картинка, та се чудя да ходя ли да го видя и на живо.....
Иначе от детските неща следащата седмица се надявам жилетките да са по-хубави от тези от предишния път.....

# 472
Пилинга за дрехи бива ли го?  Rolling Eyes
Съвсем набързо грабнах един, ама дали си струва е друг въпрос.

# 473
Пилинга бивал, а сутиените са с подплънки - да топлят зимъска Mr. Green
Дали са дебели - по-скоро да. Абе има си подплънки.

# 474
Zazzy, не са дебели подплънките.
Джей, имам спомен, че го похвалиха, а и те са на един принцип, аз също използвам такъв, но не е закупен от Лидл, което мисля, че няма никакво значение.

# 475
Един път направих грешката да си купя сутиени от Лидл и не повторих повече  ooooh!
Ужасно дебели подплънки бе, да не говорим че и размера не беше ок.

# 476
Един път направих грешката да си купя сутиени от Лидл и не повторих повече  ooooh!
Ужасно дебели подплънки бе, да не говорим че и размера не беше ок.

Аз имам добри попадения от там, не всички са с дебели подплънки. Иначе, тия с дебелите ги подминавам, та ако ще да измръзна през зимата! Mr. Green  teta75bouquet Simple Smile

# 477
От бельото единствено вземам боксерки за мъжоТ  Mr. Green

# 478
Е, то има всякакви модели сутиени. Различни кройки. С подплънки и без, с банели и без. Не може да се обобщава.
Аз съм връщала също сутиен, на който теловете ми опираха в ребрата и при всяко издишване ги усещах:roll: Но имам и попадения, в които направо съм влюбена. Последно един тъмно син, с малко мрежа нагоре, подобно на черните от днес. Както и днешния бял - просто ми паснаха. Но и знам какво да търся.

За подплънките - белият от днес, като го поставиш с чашките нагоре, стои нагоре-твърди чашки. това не знам дебели или тънки подплънки означава. Rolling Eyes Да не подведа някого все пак...вижте и си преценете най-добре. Подплънката е дунапренена...

# 479
Благодаря ти, Фортуна! Те от днес ли са, питам, за да знам дали има смисъл утре да проверя дали нещо е останало.

Общи условия

Активация на акаунт