Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 153
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Те са от днес  Peace

Тоест да разбирам, че клиновете са памучни? Жалко, представях си тяхната спортна материя  Tired
не, не са памучни, силонови са, безшевно е синоним на изкуствено

Само за спортуване ли са подходящи?
И спортните горнища хубави ли са? От същата материя ли са като клиновете?

# 166
  • Бургас
Благодаря за отзивите за грейките. А колко струват и от миналата седмица ли са?
29,99 лв. е цената. Пуснаха ги преди Коледа, но при нас още има.

И аз с отчет: кокосово масло, кокосово мляко, соев сос, химикалки и лепило за ученичката, влажна тоалетна хартия, която до скоро не подозирах, че съществува Joy
Кокосовото мляко колко време след отваряне трябва да се консумира? Аз кокос не понасям, ама ще моря децата с него  Mr. Green

Нуделите как ги приготвяте?

# 167
Кокосовото мляко може да е на две части след отваряне...гъста и водниста. На водна баня се оправя и става хомогенно,като прясното мляко. Да не се чудите.
Клин спортен имам от преди,нося го под панталон в момента. Топли повече от памучен.

# 168
Чудя се през колко време горе - долу повтарят тематичните стоки например  в раздел за дома имаше един комплект за съхранение на храна, не взех.. сутиените ги загледах и ми харесаха, нямаме вече моят номер, докато съм избирала гащите( обаче детските чудни са и потниците, за по големите деца)., та са ги изкупили.
Всъщност ако не го купиш веднага, на другият ден го няма .. а има стоки, за които човек не се сеща и чак се учудвам, че в лидл ги намирам например аптечка за кола... та през колко време ги повтарят?

Не знам дали има закономерност през какъв период пускат дадена стока.  Peace
Напр. пейките с ракла, които бяха миналата седмица на промоция, ги имаше през лятото, може би в края на юли. Уредът за бавно готвене беше на промоция в края на октомври 2015, а през 2016 беше около седмица по-късно.  Peace

# 169
  • софия
Идвам да мрънкам. Термометърът, невероятната термо-станция от миналата седмица не мери Т вярно. Външната със сигурност. И вашите ли са така? Сутринта по телевизията казаха, че е - 10, а "умникът" показваше - 5,7. Изхвърлих кутията и сега ще имам още едно непотребно нещо.

# 170
Пробвай без кутиятя да го върнеш.
А сравни ли с живачен или друг метър Thinking

# 171
  • софия
Пробвай без кутиятя да го върнеш.
А сравни ли с живачен или друг метър Thinking
Няма да се правя на циганка да връщам без кутия. Яд ме е, че не върши работа. Как да измеря Т на въздуха с живачен термометър, пиле? Нямаме друг, за да сравня, нали за това го купих. Сравнявам с казаните градуси по ТВ.

# 172
Сори...ама тъпо правиш. Сравняваш с друг термометър,а не с тв-то. Сянка,слънце,завет....зависи кой къде е мерил. Hug
Живачен за стая имах предвид,не за аксиларна Т.

# 173
Права е тета. Аз гледам синоптик, никога не съвпада точно с моите измервания.

# 174
  • софия
Е, хубаво, де, гледам и Т, която показва термометъра в колата. Колата е под прозореца, на който е външното тяло. Същата работа - разлика от повече от 3 градуса. Разликата във времето, в което сравнявам е 3 мин. - от излизане от вратата до влизане в колата, която не е затоплена.

# 175
  • София
Идвам да мрънкам. Термометърът, невероятната термо-станция от миналата седмица не мери Т вярно. Външната със сигурност. И вашите ли са така? Сутринта по телевизията казаха, че е - 10, а "умникът" показваше - 5,7. Изхвърлих кутията и сега ще имам още едно непотребно нещо.
Може пък да си мери вярно и да е толкова в момента. Температурата на въздуха по телевизията се мери в определен час на определена височина от земната повърхност със стандартизиран термометър. Възможно е ако датчикът е близо до отопляемо помещение, па макар и навън също да дава отклонение.

# 176
Ние поради тази причина се отказахме преди години от външен термометър - сложен на перваз/балкон, не показва реалната температура. Сградите отдават топлина просто.

# 177
Точно щях да пиша,че тв.градусите не са миродавни.Имам два подобни на лидълския термометри-еднакви са и двата и на двете тераси с едно и също изложение дават разлика понякога с три-четири градуса.Имахме и от първите лидълски станции,не бяхме доволни хич от него и замина на боклука.Пробвай да го върнеш само с касовата.

# 178
  • софия
Вече писах, че сравнявам и с Т в колата. Външното тяло е закрепено за рамката на външната щора и няма отдаване/приемане на топлина от сградата.
Както и да е. Просто пиша отзив, че според мен термо-станцията от миналата седмица не работи коректно и не си струва.

# 179
  • София
tanya_79, благодаря, значи най-вероятно при нас ги няма. Аз в петък не ги видях, но помислих, че просто съм ги подминала.
Може да сложиш външното и вътрешното тяло на едно и също място и да видиш дали има разлика. Ние на вилата имаме Т закачен на къщата и скоро купихме подобен на този мерещ външна и вътрешна Т. Този на къщата показваше -6 или -7, а електронния -10 поне, който беше сложен в картонена кутийка на външната мивка.

Общи условия

Активация на акаунт