Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 618
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Оп, ще ме уморите  Joy

Набързо взех сивия безшевен клин, той пък се оказа чуден, утре ще се върна за черния Hug

# 496
Пилинга за дрехи бива ли го?  Rolling Eyes
Съвсем набързо грабнах един, ама дали си струва е друг въпрос.
 Пробвах го  за мен си заслужава препоръчвам го на 100%.Искам още един хаха

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 22:32 от rapar4eto

# 497
И за мен е много добър. Взех от синия.

# 498
Черният клин ми се стори по-широк от сивия и малко по-различен на допир. 
Както вече писах, суитчърите не ми допаднаха и добре че не се подведох по тях.

# 499
И за мен е много добър. Взех от синия.
+1

# 500
  • София
Набързо взех сивия безшевен клин, той пък се оказа чуден, утре ще се върна за черния Hug

Черния не е толкова чуден, имай го предвид. Горе е с ластик, не безшевен, нормален си ластик, с около 2 пръста е по-широк от сивия в талията, в крачолите е също по-широк. Това за същия размер имам предвид.  И да, от малко по-различна материя е.
Сивия и на мен ми залепна направо, след като си смених черния Simple Smile

# 501
  • Пловдив
Ооо благодаря, че ми спести разходката до там, ще се въздържа  bouquet

# 502

Черния не е толкова чуден, имай го предвид. Горе е с ластик, не безшевен, нормален си ластик, с около 2 пръста е по-широк от сивия в талията, в крачолите е също по-широк. Това за същия размер имам предвид.  И да, от малко по-различна материя е.
Сивия и на мен ми залепна направо, след като си смених черния Simple Smile
На мен пък черния клин ми е чуден, много по-добре ми стои от сивия. Тази вечер за пръв път бях с клина и тениската от Лидъл на тренировка и много се харесах как изглеждам, а и сивата тениска с индианските шарки ми е много нежна и лека, че може да си взема и от другите модели. Има ги все още. Heart Eyes
От пролетните зеленчукови рулца си опекох на фурна едното изядох топло, а другото тази вечер. Студено ми хареса много повече.

# 503
  • shumen
Аз днеска не успях да отида,но утре ще видя.

# 504
Аз пак с робота за събота, бледнер в него има ли? Че няма да имам време много да оглеждам с нервен мъж под ръка...

# 505
Момичета, пролетните рулца колко са в кутия? На две елегантни дами колко рулца биха им стигнали са наяждане?

# 506
  • Beyond the stars
Аз пак с робота за събота, бледнер в него има ли? Че няма да имам време много да оглеждам с нервен мъж под ръка...
Като гледам няма  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53336

# 507
  • have faith and be patient ..
Здравейте детските пижами за момичета,долнищата им като клин ли са,  или само аз не виждам разлика между пижамата и клина с кончета  newsm78,  трябва ми пижамка,  но като момчешките - широка долница с ластик долу..
За пилинга  имамбот друго място,  джъмбо, предполагам са на един принцип,  много съм доволна,  батериите не съм сменяла за около 2 години  Peace
пролетните рулца нещо ги изтървах,  някакъв полуфабрикат ли е?
Ааааа и кремвиршите,  гледах и детските и тези 6бр. За 4-5 лв. Ми и в двата има мононатриев глутамат
Купис си пастет,  а от години си го бях спряла  Mr. Green

# 508
Момичета, пролетните рулца колко са в кутия? На две елегантни дами колко рулца биха им стигнали са наяждане?

Две. са в кутия, де, колко ще ви стигнат, не ви знам капацитета. Ама са доста големички.

# 509
Здравейте детските пижами за момичета,долнищата им като клин ли са,  или само аз не виждам разлика между пижамата и клина с кончета  newsm78,  трябва ми пижамка,  но като момчешките - широка долница с ластик долу..
И аз така се зарадвах, че ще има детски пижами, но момичешките с този клин не ме кефят. Те така могат да минат и за комплекти- блузка с клин.

Общи условия

Активация на акаунт