Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 580
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Снощи се самоубедих, че ми трябва шиатсу възглавницата за врат Mr. GreenДобре, че имаше останали и сега съм доволна.
Честито, с удоволствие да си я ползваш! Hug

Аз моята я върнах онзи ден. Нямам подходяща мебел, на която да я стабилизирам, и ми се "катери" по врата Tired Иначе масажът беше приятен, просто трябваше да я пренамествам постоянно. По-натам ще си потърся цяла седалка, но да има и масажни глави за врат. Много удобно се оказа да си имаш такъв уред вкъщи Peace

# 616
Да не мислиш, че аз имам Mr. Green, на дивана подпирам и се облягам, опитах и легнала, работи си.Няма пък да я връщам Simple Smile

# 617
Днес се разходих до Лидл, но уви нямах късмет, сутиени имаше доста, но не и моя номер.
Купих киви, ананас, беше намален на 4 лева, ципура и от картофените гофрети.

# 618
  • Бургас
Аз да похваля черевните ябълки в мрежичка. Сега са намалени на левче май. Дребни са, леко хлебни, изглеждат зелени, но са сладки.

Пролетните рулца не ми харесаха  Sad

# 619
  • Русе
Парите ми за маратонки за народните танци заминаха за робот,кашкавал,врат и разни други неща! Crossing Arms Благодарение на вас,естествено! Hug Whistling Сега ще съм с набити крака на танците,но за сметка на това ще си цъкам салатка ситно нарязана! Crazy
Ама, какви маратонки? Купи си скарпини, по-евтини са от робота Wink

Да се оплача от киселото мляко 4,5%, което е намалено в момента. Баш си е мляко от 2% - вода. Още в магазина като хващах кофичките, споделих на ММ, че нещо много се гънат и млякото май ще е рядко и така се оказа. Днес дъщеря ми поиска айрян. Имах малко мляко 4,5% на Маджаров, но не стигна и отворих за да допълня с лидълското. Нищо общо между двете. А друг път лидълското е било толкова гъсто и с вкус на сметана Sad

# 620
Вики и аз взех от млякото и даже го опитах-беше много гъсто.Защо е така-нямам обяснение.Роклите почти бяха свършили при нас, имаше много туники-доста са дълги....
Майка ми искаше възглавницата за масаж-вчера видях, че има десетина.Нали е тази от 55 лв., да не объркам нещо? newsm78

# 621
  • Бургас
Аз да похваля черевните ябълки в мрежичка. Сега са намалени на левче май. Дребни са, леко хлебни, изглеждат зелени, но са сладки.
И ние взехме от тях, но не ми харесаха. Нямат никакъв вкус. И преди сме взимали от тях и пак бяха кофти. Възможно ли е да са някакви различни партиди  newsm78 Иначе сме купували ябълки от Лидл и са вкусни, но тези в мрежата нещо ме разочароваха

# 622
  • Русе
Вики и аз взех от млякото и даже го опитах-беше много гъсто.Защо е така-нямам обяснение.
Може да е различни партиди, знам ли? Всичките млека ги взех от 1 кашон, огледах и останалите кашони, все бяха с трайност до 15.02.

# 623
  • Бургас
И ние взехме от тях, но не ми харесаха. Нямат никакъв вкус. И преди сме взимали от тях и пак бяха кофти. Възможно ли е да са някакви различни партиди  newsm78 Иначе сме купували ябълки от Лидл и са вкусни, но тези в мрежата нещо ме разочароваха

Ами може и до партида да е. Аз веднъж взех, бяха много хубави. След седмица пак купих - безвкусни както казваш, търкаляха се в хладилника сума време. Вчера купих, пак бяха хубави и днес помъкнах още две мрежички. Дано не съм уцелила друга партида днес.

# 624
Освен робота и аз взех от свинския врат и кисело мляко 4,5%. Не съм го отваряла, утре ще кажа дали е рядко, но срокът му на годност е 17.02.

# 625
  • Бургас

Ами може и до партида да е. Аз веднъж взех, бяха много хубави. След седмица пак купих - безвкусни както казваш, търкаляха се в хладилника сума време. Вчера купих, пак бяха хубави и днес помъкнах още две мрежички. Дано не съм уцелила друга партида днес.
Сега изядох две ябълки от мрежата. Едната наистина не беше лоша, другата беше безвкусна. Явно си е на късмет  Simple Smile

# 626
Майка ми искаше възглавницата за масаж-вчера видях, че има десетина.Нали е тази от 55 лв., да не объркам нещо? newsm78
Два вида са на една и съща цена - за врат и за гръб, на кутията пише коя коя е Peace

# 627
  • shumen
Фрозен,то си пише коя за къде е на кутията.
Аз днеска пак ходих и взех ябълки в мрежичка.Наистина някои са вкусни,но има и безвкусни.

# 628
Аз забравих да кажа какво купих, като не купих робот. Контейнер–органайзер зот 25,99. Имам такъв отпреди 4 години. Още навремето много ми свидеха да дам тия пари за кутия, но после съм си го благославяла хиляди пъти. Само че първият го взех за ратотата си, а на тоя му измислих място за вкъщи.

Кажи за какво го ползваш, много му се зачудих и като не можеше да се отваря да го пробвам?
Иначе си взех робот:)Simple Smile не съм го пробвала, но много му се радвам. Взех и последната дори разопакована  многото кутии зелени за съхранение, че не взех когато имаше много и ми останаха в съзнанието.

пп. ох днес много се извинявам на една жена в Лидл Варна, ако чете темата, не я разбрах какво ме пита с въпроса: От къде взехте резачката? Бях на касата и не схванах, че ме пита къде стои в магазина робота Embarassed

# 629
Миналата седмица си купих от зелените ръчни рендета, сега робот и какво да го правя сега това ренде, много се зарибих..

Този колан има ли го наличен в момента, а доволни от него за отслабване?

Общи условия

Активация на акаунт