Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 571
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
Някой има ли представа възглавницата за врат дали помога при шипове във врата ( да има някакво облекчение?).И, всъщност, след масажа, чувствате ли се почти като след мануален масаж- релаксирани?

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 10:49 от Nil desperandum!

# 631
Аз да похваля черевните ябълки в мрежичка. Сега са намалени на левче май. Дребни са, леко хлебни, изглеждат зелени, но са сладки.
И ние взехме от тях, но не ми харесаха. Нямат никакъв вкус. И преди сме взимали от тях и пак бяха кофти. Възможно ли е да са някакви различни партиди  newsm78 Иначе сме купували ябълки от Лидл и са вкусни, но тези в мрежата нещо ме разочароваха

И аз взех, но бяха разкошни - сочни и сладки, скоро не бях яла такива вкусни ябълки. Явно в Бургас партидата е друга.

# 632
Трябва да проверим при нас каква е партидата с ябълки, докато не са свършили.
То пък нали и всеки има различен вкус,

# 633
Майка ми искаше възглавницата за масаж-вчера видях, че има десетина.Нали е тази от 55 лв., да не объркам нещо? newsm78
Два вида са на една и съща цена - за врат и за гръб, на кутията пише коя коя е Peace
Мерси!Да, направи ми впечатление, че са различни.

# 634
  • Пловдив
Парите ми за маратонки за народните танци заминаха за робот,кашкавал,врат и разни други неща! Crossing Arms Благодарение на вас,естествено! Hug Whistling Сега ще съм с набити крака на танците,но за сметка на това ще си цъкам салатка ситно нарязана! Crazy
Ама, какви маратонки? Купи си скарпини, по-евтини са от робота Wink

Аз съм от супер начинаещите и не ми трябват още такива обувки (грозни) Embarassed За това,още с маратонки и като задобрея тогава ... Laughing

# 635
Да ви споделя за пролетните рулца, не ми харесаха, взех от двата вида, може би тези с пилешкото бяха една идея по-вкусни,но няма да повторя

# 636
  • Пловдив
Аз да похваля черевните ябълки в мрежичка. Сега са намалени на левче май. Дребни са, леко хлебни, изглеждат зелени, но са сладки.
И ние взехме от тях, но не ми харесаха. Нямат никакъв вкус. И преди сме взимали от тях и пак бяха кофти. Възможно ли е да са някакви различни партиди  newsm78 Иначе сме купували ябълки от Лидл и са вкусни, но тези в мрежата нещо ме разочароваха
+1

# 637
Вчера взехме от двата вида рулца. Имаха странен дъх, не ни харесаха.
Утре ще ходя за клинове и бюстиета за мен и приятелка. Надявам се да са хубави и не прекалено уголемени.  Simple Smile

# 638
  • shumen
То всеки има различен вкус и затова май ябълките ни се струват различни.

# 639
  • have faith and be patient ..
ейй бях хванала един път , когато щандовете бяха празни , една мрежичка с дребни зелени ябълки (те общо бяха две и аз грабнах едната ) , ами какво да ви кажа по-хубави не бях яла , точно по мой -вкус - сочни , не хлебни , леко киселички абе страхотни !!!!

# 640
Присъединявам се към негативните мнения за рулцата, у дома също не се харесаха.

# 641
Някой има ли представа възглавницата за врат дали помога при шипове във врата ( да има някакво облекчение?).И, всъщност, след масажа, чувствате ли се почти като след мануален масаж- релаксирани?
Незнам дали помага при шипове,но аз я взех за мигрената ми,но не ми я облекчи изобщо

# 642
Привет!

В първият пост при харесваните неща има кухненски чопър, същият ли е като този от брошурата
за следващата седмица и замества ли рендето? На ситно ли реже ленечуците?
  Praynig

# 643
Чопъра и рендето вършат различна работа Laughing
Чопър ползвам за лук и моркови за супи, мусаки и прочее готвено. Кисело млако с плодове също разбивам. Орехи, лешници-на ситно. Общо взето за това.

Ренде - зеле, цвекло, мокрови - рендосва ги за салата Peace Според приставките.
„Чопъра има само ножче, няма различни приставки...

Какъв ще има другата седмица-отивам да видя.

# 644
  • София
Някой знае ли дали в някой Лидл в центъра или западните части на София има все още от тефтера-планер  Tired
Мъжът ми забрави да го вземе и още страдам.

Общи условия

Активация на акаунт