90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 360

• 34 896
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Добро утро,
Ирка, чудни кафенца и настроение  Hug
Вангоби, ананасче днес, а Hug
Мимчо, Ади  Hug стискаме ви палци, но да кажете после дали всичко е наред  Hug
з - помело, останалото засега неизвестно...
Хубав и усмихнат ден!

# 421
Добро утро  bouquet!
Първо нещо,с което вчера исках да почерпя Сиси-то,но не разполагах с компютър,айди,от мен да мине-за всички да бъде  smile3506

Съжелявам за лошото качество,не намерих по-хубаво  Embarassed.

Такааааааа,сега да ви подкарвам поименно:
Ади,Мими стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.
Съншайн този малкия голям дявал ще излезе  hahaha,обожавам такива ококорени дечица  Heart Eyes.
Деси какви са тези традиционни почерпки с ТМ  newsm78?Разкажи,може да краднем идейки  Flutter.
Вангоби благодаря мила,и аз така  Hug.А стигна ли навреме до уреда  Mr. Green?
Жгмъци,Деми много алтернативни методи предлагате,те по безвредни и от хомеопатията  hahaha Joy Joy Joy!
Миленски бързо оздравяване на детенце  Hug!Шантава работа  Thinking,обикновено гнойните ангини вървят без други екстри,голяма каръщина  #Cussing out.Как сте днес?
Деми след тези зеплахи за посегателство върху личността ми днес ще съм  newsm43,моля те нИдей,мило другарче,аз няма повече   gydi!
Курдов кой печели шоколада?
Нанами,Кателинка,Ава -успех момичета  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover.
Доооооолчеееееееее  где си  search?
 Hug Heart Eyes Hug на неспоменатите,дотук ме концентрира кафето...
Сега-я бързо да си признаят колко човека закусиха с мазни милинки  newsm66

Гледам за детските градини си хортувате
Скрит текст:
куриозно-и на двете ми деца възрастните учителки са готините,младите са някакви кариеристки със супер строго държание и амбиции и децата не ги обичат,та до човек си е  Peace

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 09:08 от Мамекс

# 422
  • Бургас
Добро утро! При нас е слънчево и не ми пука колко градуса е навън Mr. Green
Мими, стискам палци, другарче, мило Hug Praynig
Ади, успех е на теб!  Hug

Дemmy, таз мацка е много кръшна в носа hahaha
Ирка, Вангобче....как ми се прияде ананас.

Сиси, размазала си се! Браво, поне малко си почина душичката ти Hug

Ауууу, за малко да пропусна да ви се оплача тоз моя мръсник - кантарев де, как неприятно ме изненада тази сутрин. Ставам аз, коремчето ми - прибрано, едно такова ми е леко на душата, чувствам се отслабнала и направо летя....качвам сееее иииии +1 кг Shocked Shocked Shocked
Радостния ми летеж се превърна в нисък бръснещ полет над тополите #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Снощи вечерях 1КМ и салата от моркови с КМ, но ми стана много тежко. Ма.мка им #Cussing out. Кой знае какво има в КМ, а уж купувам само "Маджаров" #Cussing out

# 423
Иринитке от 5D милинките с ПРАВИЛНА форма ще да е  hahaha Joy Joy Joy

# 424
  • София

Joy Joy Joy

Курдов, и аз чакам мерките ти, баса си е бас!  Hug

# 425
  • Бургас

Ай стига бе!!! Вече започнах да качвам и от мисли  Thinking ooooh!

# 426
Сега-я бързо да си признаят колко човека закусиха с мазни милинки  newsm66

Аз не съм  Naughty Закусих си, както трябва с ябълки  Grinning
За обяд си приготвих картофена салата с праз лук. Вечерята още я обмислям.  newsm78

Иринитке,  Hug кантарев нещо ще са е сбъркал, сигурно не си е изпил кафето и не е бил концентриран. Как така + 1 кило  newsm78 Мнеееее ..... тука има голяма грешка да знаеш  Naughty

# 427
  • София
Привет, банда! Hug

Ето, с тестени наистина мога да бъда изкушена и аз. Сладко не ме блазни особено, но баници, тутманици, милинки...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вчера менюто ми беше: з: ябълки; о: свински сач със зеленчуци и салата печени чушки; в: гъби с ориз. Днес кантарът ми размаха пръст... Винаги е нагоре от ориз. Днес ще опитам да олекотя положението. Закусих печена тиква. За вечеря съм предвидила яйца, обядът още не е ясен.

На всички - хубав ден! Hug

# 428
  • Бургас
Ади-99, Мими, стискам палци !  Hug
Аз днес нищо не успях да сготвя, така че менюто ще е според това картофи или ориз има в българска кухня, ще се отчета по-късно.

Мамекс, прекрасен поздрав !  Hug
Irinita, пече пече, ама сече   hahaha

# 429
  • Оптимист по принуда
Ирка, твоето изкушение за закуска го пиша за вчерашния ден в твоя часови пояс. Hug

Днес смирени и хрисими си дъвчем плодовете за закуска

Иринитка и аз съм кръшна в носа  Whistling
Джулка,  Hug
Миленски, как сте?  Hug
Мамекс, точилката ми е зад вратата все още, Фнимавай  Naughty Hug Страхотен поздрав  Heart Eyes
Вангобче,  Hug
Стискам палци на всички  Praynig
Най-вече на левентите на Иринита в офиса, че кат гледам как е забръснала над тополите, само ще и' хвърля в движение кутийка кл.за у. Joy

Днес ако се добера до магазина, ще си пекна мазно свинско  за обяд. За вечеря кисело мляко.

# 430
  • Targovishte
Добро утро, банда

ИРКА, ВАНГОБИ  Hug Hug Hug страхотни сте, както винаги  bouquet

ЖГМЪЦ  Hug Hug Губиш баса. Плюса е толкова огромен, че не мога да повярвам. 1,1 кг !  Мими се оказа права. Но и аз си знам, че дори и когато погледна месо през витрината и вече съм качил. Знаех и пак се подведох, най-вече заради ДЖУЛ. Няма повече да ям месо!!!  Трябва да стана от върл хищник на вегетарианец.  Naughty

МИМИ  Hug Hug стискам палците и на теб!! УСпех!

Днес ще ям нахутена яхнийка, остатък от предния път. Закуската беше банан.

Днес и утре на работа няма да мога да дишам. Освен вестника пак имаме книга, но този път експресна поръчка, според човека, който ни я даде едва ли не трябва да е готова днес. Няма как да стане. Но за утре - няма оттърване. Та , да видим колко ще ми издържат нервите.
А тази сутрин се забавих заради месечния отчет за приемното дете - написах всички документи и ходих да ги занеса в Отдела. Там пък още документи - споразумения, сметки и всичко чака подпис...

Дано вашия ден е много приятен, лежерен, усмихнат и ТОПЪЛ!  bouquet Hug

# 431
Добро утро банда!  Grinning Grinning
Ирка от рано с изкушения, а?  Grinning Hug Hug
Вангобче ето утре какво ще закусвам. как ме подсети.  Heart Eyes Grinning Hug
Ничия събуди се. Ето едно двойно Grinning Hug

Мамексче мерси за почерпката.  Laughing bouquet
Иринитке, Курдов вода е туй. Бегайте до ВЦ.  Peace Hug
Деми супер са.  Grinning Grinning Hug Hug
Деска, Жгмъц, Петя, Фелине, и всички други  Hug Hug Hug
Лек и усмихнат ден!  Grinning Grinning Grinning

# 432
Добро утро Hug Hug Hug

След варивата +200гр. ooooh!
Дано съм задържала вода от гъбите.

Днес въглехидрати
з. ябълка
о. постни питки с лютеница
в. сладко

Hug Hug Hug

# 433
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy

Курдов, от малкото ми опити да вкарам малко разум в главата ти, май нищо не излезе. Ти си продължаваш в своя дух. Смятам повече да не ти казвам колко е важно за човешкият организъм да се храни с месо. Казах ти и вчера, много съм чела, много знам, всичко е изследвано и доказано. Не виждам с какво съм те подвела, когато съм ти казала да СЕ ХРАНИШ. Но, наистина това е за последно-организмът е много умен, и няма как от вчера за днес да си надебелял с кило, и то от някво мижаво количество месо. Няма да се меся в менютата ти, както и на някой друг. Whistling Насреща съм само за поискани мнения.  Flutter

Heart Eyes  Heart Eyes на всички, до послеее

# 434
  • София
А, Джули не така!  Hug Heart Eyes Виж имаш и отлични ученици т.е. АЗ.  bowuu
И двойкаджиите ще влязат в час, но ще ходят на поправителен май...

Курдов, давай адреса на ЛС!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт