Отговори
# 120

пп велвет, да земеш да приказваш на ум, най - дубре шъ напрайш, мда, хохохо Mr. Green
[/quote]

бе случил си на жена, чак ти се радвам честно  bouquet

# 121
  • София

Е, стига де.......какъв пък пример за мъж може да си ти, който на 35 се е намерил, щото милата родила и затропала с крак. Ужас. Аз се смачквам от битки в тоя живот, и да се радвам да си намеря един неориентиран мъж на същата възраст, и да си го моделирам? То уважение ли ще е да го опишеш....то е чудо....И ти се изказа....
То пък, една смачкана от битки жена, голямо уважение ще получи........... Mr. Green

# 122

Е, стига де.......какъв пък пример за мъж може да си ти, който на 35 се е намерил, щото милата родила и затропала с крак. Ужас. Аз се смачквам от битки в тоя живот, и да се радвам да си намеря един неориентиран мъж на същата възраст, и да си го моделирам? То уважение ли ще е да го опишеш....то е чудо....И ти се изказа....
То пък, една смачкана от битки жена, голямо уважение ще получи........... Mr. Green

ти дали току що се надсмя на човек, който си призна, че нищо не е взел на готово от този живот? Че се се чувства смачкан, понякога да се бори. Харесва ми как абсурдно се смееш, без да знаеш нищо за мен. Поздравявам те. Трябва да си много горда.

# 123
Никой, нищо не е взел даром от живота. Всеки е платил цената. На теб също не приляга да се надсмиваш, нито на автора, нито на мен. Всеки знае себе си baby_neutral

# 124
  • София
Ние се оправяме с около 2000 лв на месец в София с бебе на 9 месеца, като тук включвам - сметки, храна, разходи по бебето, излизания от време на време ( покрай бебето намаляха доста), гориво, не плащаме наем обаче. Част от останалите пари се разпределят в годината за поддръжка за колата, каско, почивки, екскурзии, прегледи, лекарства, дрехи, обувки, за празници и т.н, успяваме и да спестим. Ходим 1 път в годината на море, 1 път в годината на екскурзия в чужбина, 2, 3 уикенда отиваме някъде извън града. Бих казала, че не се лишаваме от нищо. Нашият шанс за държавна детска градина например е нулев, но съм твърдо "за" държавно училище. През топлите месеци сметките ни са с около 200 лв надолу, да не кажа и повече, тогава също се спестяват повече пари.

Не виждам нищо лошо в това, че авторът иска да си направи г.д сметка колко пари ще са му необходими, за да отглежда дете   Peace

# 125
Никой, нищо не е взел даром от живота. Всеки е платил цената. На теб също не приляга да се надсмиваш, нито на автора, нито на мен. Всеки знае себе си baby_neutral

На автора не се надсмивам, аз го критикувам за бездействието му. Без да го галя по главата. На теб също не се надсмивам, а казвам да не се даваш за пример. Аз съм на 35 и ако сега си взема един набор, забременея и разчитам, че с бебе и тропане с токчета, ще имам идеален мъж, то.......всяка втора тема ще е моя:Защо, ми изневерява, защо ме бие, защо си има друга????????

Един процент са като теб.....случили на жена.

# 126

На автора не се надсмивам, аз го критикувам за бездействието му. Без да го галя по главата. На теб също не се надсмивам, а казвам да не се даваш за пример. Аз съм на 35 и ако сега си взема един набор, забременея и разчитам, че с бебе и тропане с токчета, ще имам идеален мъж, то.......всяка втора тема ще е моя:Защо, ми изневерява, защо ме бие, защо си има друга????????

Един процент са като теб.....случили на жена.
На същото мнение съм за мъже на 33+, които още не са си оправили приоритетите в живота и тепърва чакат на някой да ги мотивира за повече.

# 127
  • Пловдив
Какъв е достатъчният доход за сносен живот е много индивидуално, защото и измеренията за "сносен" са много различни.
В София не знам как е, но в Пловдив за мен минимумът за тричленно семейство по моите виждания е поне 3000лв, без това да включва кредити и наеми.

# 128
  • София
Уплашихте човека, та се покри. И аз бях на 35, като се роди дъщеря ми, и бях на никъде. Ма, като ми тропна милото, смених и професия и себе си. Като има стимул и цел, човек се променя. Няма как да се пенсионира с тия 800 лв, животът е пред него. И не бих квалифицирал непознат, като невеж, глупав, или нещо си. Човекът е на кръстопът. Ако нямате нещо полезно за казване, замълчете. Да го обиждате, файда нема. Бачкат ли пИралните, бро.

Идея дори си нямаш колко малко мъже ще се трогнат от "тропване с крак". Повечето, които са на 33+ години с 800 - 900 лв. заплата хич не се впечатляват от тропвания, тръшкания и т.н. Само вдигат рамене и казват "Ами това е положението" и край. Жената да е мислила преди да се жени.
А относно нерешителността на автора - той може да е нерешителен, но много по-отговорно постъпва с идеята първо да постигне нещо в живота си, а после да прави деца, от тези, които първо правят децата, а после се тюхкат и се чудят от къде какво да направят, за да изкарат допълнително някой лев  Peace

# 129
  • Варна

Идея дори си нямаш колко малко мъже ще се трогнат от "тропване с крак". Повечето, които са на 33+ години с 800 - 900 лв. заплата хич не се впечатляват от тропвания, тръшкания и т.н. Само вдигат рамене и казват "Ами това е положението" и край. Жената да е мислила преди да се жени.
А относно нерешителността на автора - той може да е нерешителен, но много по-отговорно постъпва с идеята първо да постигне нещо в живота си, а после да прави деца, от тези, които първо правят децата, а после се тюхкат и се чудят от къде какво да направят, за да изкарат допълнително някой лев  Peace

Също така не е лошо и да знаеш какви са ти възможностите и до къде можеш да стигнеш,а не да хвърчиш из облаците.Най-малкото,за да живееш в мир със себе си и да не съжаляваш за нещо,което няма как да имаш.

# 130
  • гр.Пловдив
Какъв е достатъчният доход за сносен живот е много индивидуално, защото и измеренията за "сносен" са много различни.
В София не знам как е, но в Пловдив за мен минимумът за тричленно семейство по моите виждания е поне 3000лв, без това да включва кредити и наеми.

За теб да,но реалността е далеч под 3000лв за хора със сериозни професии при това ,страшно е положението,много са ниски заплатите в Пловдив,за дълбоката провинция не искам и да си представям cry

# 131
  • Варна

За теб да,но реалността е далеч под 3000лв за хора със сериозни професии при това ,страшно е положението,много са ниски заплатите в Пловдив,за дълбоката провинция не искам и да си представям cry

Не само в Пловдив,във Варна положението е абсолютно същото.

# 132
  • София

ти дали току що се надсмя на човек, който си призна, че нищо не е взел на готово от този живот? Че се се чувства смачкан, понякога да се бори. Харесва ми как абсурдно се смееш, без да знаеш нищо за мен. Поздравявам те. Трябва да си много горда.
Не, надсмях се на жена, която е горда, че се смачква от битки, а не че нищо не е взела наготово.
Щото, битката с вятърните мелници, например, колкото и да е важна за биещия се, не буди уважение в околните. Peace

# 133

Не само в Пловдив,във Варна положението е абсолютно същото.

Като се замисля, в града я познавам 10 човека дето са на заплата и взимат 1000лв., я не... Двама от тях са програмисти, други двама са търговски представители, а други двама - мениджъри. Оставям 4 свободни места за хора, за които в момента не се сещам... Laughing

# 134
  • София

Също така не е лошо и да знаеш какви са ти възможностите и до къде можеш да стигнеш,а не да хвърчиш из облаците.Най-малкото,за да живееш в мир със себе си и да не съжаляваш за нещо,което няма как да имаш.

Така е. Има хора, които мечтаят да успеят и успяват, а други мечтаят, но не успяват. Няма как да знае дали ще успее, ако не пробва. Защото едно е да кажеш - пробвах, но не успях, а друго е да се чудиш цял живот дали си могъл да успееш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт