Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 431
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 930
  • Пазете Гор
...Куркума, ще покажеш ли библиотеката? ....

Не, съжалявам. Нямам нейни снимки, нито пък читава техника за добри такива. Отделно си е уникална, а аз наивно се стремя да пазя нещо като анонимност във форума. Но мога да я опиша - съвсем проста конструкция: вертикалните елементи представляват шпилки, облечени в тръба неръждаема стомана, Шпилките преминават през плотовете. Всичко се монтира конзолно на стена. Плотовете са обработени с безир и няколко слоя реактивен лак.

# 931
Скоро шлайфах една маса на икеа, на един клиент, после корабен лак, да не поема течности. Ми, изхвърли я човекът, като видя, че не става тая пуста продукция за еднократна употреба #Crazy То всичко им е пресован картон и дървесина, с каквото и да го импрегнираш, боклукът, си е боклук, пфу Mr. Green

# 932
Имам мебели от Икеа от 15 години. Претърпели са няколко местения и сглобявания....не са мръднали

# 933
Дъщеря ми има огромна афта, ужасно я боли, не може да яде. Мажем с нещо, боли, но полза няма. Тази е от нараняване, но по принцип често и излизат. Защо така, с какво да мажа  Cry

# 934
  • Euskal Herria
Когато нямам нищо подръка - мед и сода бикарбонат.

# 935
Рая, колко е голяма - жабуркане с вода за уста също става, сода+мед много помага. Като беше малък синът ми се беше прехапал и цяло лято му стоеше пъпчицата. Мислехме даже да го водим да му я махат. След мазане с гранофорин изчезна, но сега не знам откъде може да се намери, нали е спрян, иначе за афти и проблеми с гърлото е безценен.

# 936
На 10 е, мазилото е на Урго, уж хубаво, но нищо не върши. Много често и излизат, притеснявам се вече  Crazy Иначе- без да съм ви чела днес сме на капама и торта Тереза, страхотна е наистина. И кухнята си харесвам, но от телефона не се научих да качвам

# 937
И тантум верде помага при афти.

# 938
Ваготил. С клечка за уши топиш и налагаш мястото. Нека малко да поседи. Слюнката се отделя повечко и е леко горчиво, но много бързо действа. Няколко пъти на ден.

# 939
Детският зъболекар ни препоръча:
rincinol
или
mylomta (антиасид)+бенадрил. смесват се 1 към една и се маже афтата преди ядене и преди сън

# 940
Или може една клеева тинктура да си имаш и също да я мажеш с тампон за уши.

# 941
  • На брега на реката
Ваготил. С клечка за уши топиш и налагаш мястото. Нека малко да поседи. Слюнката се отделя повечко и е леко горчиво, но много бързо действа. Няколко пъти на ден.
+1
При мен минава само с едно мазане, но наистина, тампонирай само мястото, че лекарството е доста силно.

# 942
Яна,плота го поръчахме в една село до Асеновград, Мулдава.Голям избор има,цените им са добри.
Не знам как още работи климатика на комшиите,след тази нощ  ooooh! .Трактор вдига по-малко шум.Не си взех заради него нужната ми доза сън,и сега се чувствам като пребита  Tired .

# 943
raja_nikol,
пръснете на афтата мъжки дезодорант. Ще спре да боли  Peace
усещането е ужасно за миг, но веднага след това болката спира и почва да завяхва

Добро утро момичета  Simple Smile

пека още един омаен кекс, но днес сложих едно яйце повече и повече орехи

Икеа съм доволна, от електроуредите също  
нищо, че като ги препоръчах sandokanchev ме си скара, че дамата била с възможности и боклуци не купувала  Laughing

на Renko кухнята е хубава /и най-важното голяяяяямаааа/ - със здраве и мерак да готвиш Renko  Simple Smile много е хубава /а украшения и картинки след това сложи ли си?

# 944
  • София
Някой опита ли вече тортата на Тереза М.? Че мисля да я почвам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт