Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 343
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 15
Правилно си я отказала.

# 16
Не мога да спя до късно,а и не обичам да се излежавам.Без значение кога съм легнала,в 8 най-късно съм на крак.Но за сметка на това винаги когато имам възможност следобед си подремвам   Blush .
Сега се прибирам от работа и се надявам да успея да поспя поне 4-5 часа, иначе ще съм ужасно неадекватна и заядлива  Mr. Green .

# 17
  • Sofia
Поспалива съм,и аз ,и момчетата. До 10ч. спя без проблем...но само в неучебните дни. Девет-десет часа сън си ми трябват, за да съм бяла и добра  Mr. Green. Мога и да си доспивам,ама рядко ми се получава качествено- карам детето в 8 на училище (като съм пила кафе), връщам се и пак лягам.Понякога заспивам за час,понякога си лежа-чета и гледам до  към  ч.10.Обичам да отлежавам в леглото  Heart Eyes.Нося си консумативи и ми е екстра  bowuu.
Ей сега пуснах Григор да гледам.

# 18
Ако можех да спя повече, щях да спя до към 9ч.

mariat, роклите-нощници са много модерни от 2г. Simple Smile Но рядко се носят самостоятелно, отдолу си обличат тениски, блузи, пуловери дори. Simple Smile

Ужасен лед е при нас, пред спирките за ГТ е все едно стъпваш на ледена пързалка.

Довечера съм на рожден ден, мислих какви ли не логистики, реших че от работа направо там отивам. Тъкмо ще помогна на рожденичката. Simple Smile

# 19
Сесил, какво избра за подарък?
Вчера започнах "Кривата на щастието"- още на втория разказ циврих почти с глас. 

# 20
Добро утро!
Не знам вече до колко мога да спя, не ми се случва да няма кой да ме събуди Simple Smile

# 21
  • някъде ... тук ...
Добро утро и успешна седмица!
Благодаря за темата!

За спане - до към 9 мога да се излежавами придремвам, но твърдия сън обикновено е най-късно до 8. Не съм от поспаливите по принцип.

Прочетох за Реденка - никога не сме били в холеските части. Все къщичка сме си вземали, обикновено от най-близките до вътрешния басейн и спа-то. По тази причина и в ресторанта сме стъпвали само веднъж - на закуска (тогава офертата беше със закуска). Не сме ходили лятото, все есента - тогава е спокойно, защото няма летни плажуващи или зимни скиорстващи туристи.

# 22
  • София
Ако можех бих спала до 8-9 часа, но не мога. В последните години много ми се обърка съня, а напоследък се будя направо стресирана с мисълта за задачите на деня.
Искам да си лягам и по-рано, обаче децата дават отпор. А като си легнат късно и ние лягаме късно, защото това е единственото ни време насаме с мъжа ми ииииии отнасяме до 12 часа поне.

Жаклин, за такива внезапни кризи на високо кръвно /ако си сигурна, че е това/ помага да дишаш масло от мента. Може направо от шишенцето да вдишаш, ако не ти се занимава с арома лампа. На мен страшно ми помага. Също пий чай от каркаде, ако обичаш.
Специално подчертавам, че това не е лекарство и не лекува високо кръвно. Това е помощно средство за моментни кризи.

# 23
!Yellow, чак сега като ти видях мнението ми просветна, даже разрових да се убедя  ooooh!
Има потребител Yelllow, и наскоро в една тема докато четях разни врели-некипели, се чудех "Абе какво се е случило, в другите теми си пише съвсем нормално, а тук какво раздвоение на личността"  Mr. Green
И току що осъзнах, че сте различни потребители  Embarassed

# 24
  • До морето
8 часа ми е максимума спане. Никога не съм обичала да спя до късно. За непрекъснат сън пък въобще не си помислям, последно преди около 5 години беше  Laughing Сутрин децата ме будят, то ето в момента всички спят, а аз будалата съм се ококорила  Laughing
Следобед, обаче си полягвам  Laughing

# 25
  • Ямбол
Жаки, беше споделила, че си неразположена. То може и да е минало вече. Но аз съм забелязала при себе си такова циклично появяване на главоболие - в края или малко след приключването на месечното неразположение. На мен личната ми обърна внимание, че е от това. Тогава ми се повишава и леко кръвното. Явно е от хормоните. После всичко си влиза в норми. Нямам представа с какво може да се оправи, освен с аналгетици.

# 26
  • София
Спях до късно,вече не спя,мнооого рядко се случва.ПОсле ми е чоглаво и спикирам като ранен самолет.

# 27
Не мога да спя до късно, а много ми се иска. Имам лош сън и независимо кога съм легнала се събуждам най-късно в 8. Завиждам на хората, които докато легнат и заспиват и могат да откарат така 10 и повече часа. Laughing

# 28
Сесил, какво избра за подарък?

Сет за аромотерапия, че тя постоянно пали разни пръчки и др. подобни. Simple Smile И една много нежна блуза в цвят пепел от рози.

Аз от четвъртък съм с отвратително главоболие...вчера до обяд нямах и после пак се появи. Днес е от сутринта още...

# 29
  • дядовата ръкавичка
Обичам да спя, да се излежавам. Като парцал съм ако спя по-малко от 8 часа. И тъй като рядко ми се удава да спя 8 ч., си ходя все сърдита и гладна.
Децата никога не съм оставяла да лягат късно, точно по причина "и аз съм човек". Макс. до 21.30 бяха по леглата. И сега, особено когато са първа смяна,  лягат рано.

Аз явно съм от дебелокожите родители. Оставяла съм ги сами от малки. Щерката, 5годишна беше, често успяваше да уговори баща си да  не ходи на ДГ и си седеше самичка вкъщи.

Не ми харесва на мен тази "ледена приказка". Мразя мъглата, задушава ме.

Общи условия

Активация на акаунт