Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 439
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Янтре, я кажи, къде ти е акумулатора? Нали С4 пикасо беше твоята?
Очакваш да ти отговоря, че е под предната седалка, ама бъркаш. Моето пикасо е чисто ново, с новата скоростна кутия (не от старите роботизирани) и моя акумулатор е там, където се очаква - отпред в коша, до двигателя.

Или се очаква да не знам? newsm78

# 121
  • някъде ... тук ...
Янтре, даваш ми надежда да работя по убеждаване на мъжа. Само трябва явно да прочета от коя година насам акумулаторът вече не е под седалката Hug
Няма как да е нова, та...
Той е решил да сменяме Сиси със Субару форестър или Хонда CR-V.

# 122
Грам не разбирам от коли, за мен са зелени, сини, червени. Джипове и не джипове  Mr. Green
Един познат вкарва коли и сме поръчали ако мерне нещо изгодно да свирка. На въпроса каква кола искам отговорът беше - малка, автоматик и да не е зелена  Laughing

# 123
  • София
Хондата незнам как е,но със Субарото имайте предвид разхода  PeaceИначе много добро.Не съм обективна,но...

# 124
  • Euskal Herria
Хм, като изключа Дачия и тук служебните рена на мъжа ми, всичките ни возила са все немски. Засега съм много доволна от сегашната ни кола (тук), само дето мъжът ми мърмори, като почна да стягам багажа: "Следващата ще е бус, видяло се е".  Grinning  

# 125
  • някъде ... тук ...
Миднайт, май и хондата е там някъде.
Не сме го решили още, а и парите още не сме заделили. Ще го измислим.

# 126
  • София
Въпреки,че Елит да ти кажа нашето на дълго е падало до 8.Не е болка за умиране чак. Laughing

# 127
  • Пловдив
Моята е голяма, автоматик, води се седемместна, ама..... комфортно пътуват 5 с багаж за 5 човека. И е цвят светлосин-сив металик, цвят серенити ако ви говори нещо. На дълго гори 5 на сто дизел, ако я карам аз, благоверния е с по-тежък крак.

# 128
  • София
Идеален разход за дизела.Ние сме си на бензин.У нас дизел се не тачи. Laughing

# 129
как да не ми говори нещо цвят серенити, та това е най-обсъждания цвят тия дни, роклята на Мелания Тръм е такъв цвят  Laughing

Форестъра нещо не ме кефи мен, всъщност джипове не ме кефят особено

# 130
  • София
Отивам да смотам една салата .Интресна тема зачекнахме.Е то форестъра не е баш джип.Но пък проходим за пътуване е супер.

# 131
Моята е голяма, автоматик, води се седемместна, ама..... комфортно пътуват 5 с багаж за 5 човека. И е цвят светлосин-сив металик, цвят серенити ако ви говори нещо. На дълго гори 5 на сто дизел, ако я карам аз, благоверния е с по-тежък крак.
Говори ми, защото съм я виждала Peace.
Нашата е синя, много специфичен цвят и само на нашата марка кола съм го виждала, разкошен просто и много ѝ отива Heart Eyes. Много си харесвам колата и ще ми е мъчно, когато ще се наложи да се разделя с нея, толкова много спомени и емоции ни свързват с нея Heart Eyes.

# 132
  • някъде ... тук ...
Мдаа, с бокса отгоре се събираме идеално в моята кола, че и 5 човека вътре. Проблемът е, че вече си е дърта (2001) и определено се обаждат разни по-сериозни болежки. Разходът и е 6-8 дизел, зависи колко е натоварена и дали боксът е отгоре.

# 133
  • Пловдив
Та това е Бейби Блу Simple Smile Така се казва, аз си ги кръщавам Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 19:45 от Янтра

# 134
  • някъде ... тук ...
Супер си е Simple Smile
Изчезвам, че докато си пиша тук за коли, Златото наготвил соса за сармите и сложил масата  Crazy
До утре   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт