Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 415
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 105
Нямам миялна, нямам такъв проблем. Simple Smile
И аз така до скоро, сега се чувствам като първолак  Laughing Сложих я, ще видим.

# 106
Спя до 9 ако не  ставам с детето за училище.И двете сме поспаливи  котки, събота- неделя до 10 откарваме.
Мене пък ми харесва нощницата.  Simple Smile

# 107
аз леко се изривам от драйвърите на бмв-та
някак са ми като ъпгрейда на пернишките голфове
това малко в кръга на шегата де, ма повечето с бмв-та са големи табелки  Laughing

миялната за мен е чудо, измислена е от жена

силиконови форми не ползвам, неща да пека т тях, консервативна съм

# 108
  • София
ако не трябва да ставам рано, изобщо не бързам да си лягам. аз съм нощна птица, така или иначе.
спя, докато ми се спи.

никакви БМВ-та, само Порше Stop Laughing

мдааа, миялната Simple Smile

# 109
Силиконови форми ползвам много, мия в миялната, както всичко останало.

# 110
Аз ставам рано, но с удоволствие си поспивам....особенно детето като го няма лятото, и мъжът ми не е в къщи...си спа на воля.

Ако трябва да гласувам за кола- бих си избрала мазарати. Ами различно вози ( това след като два дни ходих на работа с Мазаратито на съседа ( взе мойта количка , че ходиха на лов). Иначе детето , на крехката възраст от 3 заяви на баща си, че ще си купи Фарари ( не можеше да каже Ферари  Laughing).
Години на ред исках Кайен, като стана време да купуваме се отказах...заради поддръжката в САЩ.

# 111
  • София
На един Джи ти ар най- много ще се зарадвам. Close

# 112
На един Джи ти ар най- много ще се зарадвам. Close
Аз пък не ща, ходих на тест драйв и не съм впечатлена. Сравнявам го с европейски коли де.

# 113
  • Пловдив
Аз явно ще съм фен на френски марки завинаги Simple Smile Въпреки сърбите Simple Smile

Табела на сервиз в Сърбия:
"Аутомобил со Борче, со Мачка и со Пичка...не правим!"

# 114
Аз явно ще съм фен на френски марки завинаги Simple Smile Въпреки сърбите Simple Smile

Табела на сервиз в Сърбия:
"Аутомобил со Борче, со Мачка и со Пичка...не правим!"

Joy Joy Joy Много яко:) Кои са с Борче, че не вдявам?

# 115
  • Sofia
Много ям и много харча тия дни  Blush,ПМС-а ми завзема нови територии-онлайн харченето  Whistling.

# 116
  • Пловдив
Ситроен са с борче, рено са с ромбовидната емблема, и Пежо с лъв (мачка).

# 117
Нямаме кола. Аз не шофирам, и никога не ми е липсвало като емоция. Мъжът ми шофира, но до неотдавна работата му беше свързана с много отсъствия, и кола щеше да седи неизползвана така или иначе. Когато решим да пътуваме с автомобил, наемаме. Взимали сме комбита, ванове, джипове... Нямам отношение и предпочитания, мога да се возя абсолютно във всичко. А и на него не му е кой знае каква тръпка. Разглези се и той - взимаме заредена кола, връщаме заредена кола. Не мислиш за застраховки, винетки, поддръжка... И за драскотини не мислиш - нали си има каско. Досега не се е случвало да закъсаме или да имаме някакви проблеми, включително и в чужбина.
Така сме си построили ежедневието, разстоянията до работата, преди - до градината, после - до едното училище, сега - до другото, че наличието на кола по никакъв начин няма да ни улесни нещата, по-скоро ще ги усложни.
А и обожавам да ходя пеша, винаги когато мога, избирам ходенето пеша пред возенето в каквото и да е.

Сега да взема да се гърмя, освен, по критериите на младежа от онази тема Mr. Green

# 118
  • някъде ... тук ...
То и аз съм като Янтра, ама Златото вече иска друго. Не щял странности, а и Сиси се зори с караваната.
Янтре, я кажи, къде ти е акумулатора? Нали С4 пикасо беше твоята?

# 119
  • София
Аз съм фен на японските коли.И от всички от този тип джи ти ар ми е най на сърце и на возия.
А този лаф аз го знам отдавна за френските марки. JoyВерно си е.

Общи условия

Активация на акаунт