Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 395
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аз истински страдам и намирам, че не може да се каже, че живея, щот нямам БМВ!

# 91
  • Euskal Herria
Не страдай! Колко му е да се пусне приказка, че имаш... мхм, нали така научихме, че имаш джиБ. Само дето ти не си признаваш, ма съфорумецът знае  Joy Joy Joy.

# 92
  • София
Не е късно.Добре е ,че се намират хора тука да ни оСветлът кое е престижно и правилно.Да се почуствувам и аз от елита.

# 93
  • Бургас
Само на мен ли ми се отваря тази тема от линка на Яна, а не тази,за която говорите. Три пъти пробвах и не става! newsm78

# 94
Уточнява ли се колко годишна е колата  newsm78

# 95
  • Пловдив
midnightStar  - имаш БМВ с два ауспуха! О, ти си постигнала целта ми в живота!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962050;topicrefid=19 ТОВА е темата, аз я знаех и не съм цъкала по линковете Simple Smile

# 96
Пфууу, БМВ нямаме, но синът ми от 3годишен е фен на марката. Simple Smile Та не знам, сигурно ще ми се наложи да купувам БМВ като стане на 18г.

То и аз искам да сме с доход по 1000лв. на човек, ама няма...

А от много планиране, съм се убедила, че накрая човек остава често с пръст в устата. Или никак не му се получават нещата точно както е планирал. Все пак...зависи и от човекът, и от плановете.

# 97
  • София
Как с два Янтра с четири ,тия за прошляците с два.Няма се занимаваме с глупости я.

# 98
  • Euskal Herria
lina_bs, благодаря! Върнах се да видя поста си - наистина е друг линка. Не знам защо така се е получило, редактирах, но и Янтра е дала верния линк.

# 99
Стигнах до предлагането на нещо повече от емоционалната част и се отказах да чета. И без друго не съм наясно с нещата от живота.

Пак да питам - силиконови форми мога ли да мия в съдомиялна?

# 100
  • Euskal Herria
Няма ли някакво означение върху формата? Но си мисля, че ако могат да се използват при печене, няма логика да не могат да се мият в съдомиялна. Температурата няма да е по-висока от тази на фурната. Но може и да греша.

# 101
Не пазя указанията, формата е стара и не смея да пробвам. Надявам се някой с опит да сподели.

# 102
Ние ги слагаме в съдомиална, тия от мъфините се обръщат от струята и остава вода в тях, та ги премиваме на ръка после. Пичът от въпросната тема ми е френд, не се гъбаркайте с него. Ще ида да му ударя едно рамо, да хапна кокошо, че огладнях, хохохо ooooh!

# 103
Моите ги мия в миялната...имам принцип, ако нещо не става за миялната, значи не го използвам.

# 104
Нямам миялна, нямам такъв проблем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт