Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 389
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 75
  • Euskal Herria
Аз писах - за мен темата е тип "Нероден Петко". Колко пари му трябват на автора, че да предложи на една жена, за да създадат семейство и да имат деца. Като тук задава параметри- частна градина, почивки в чужбина, споменава БВМ/ SUV и пр.
Сега погледнах, че си е редактирал началния пост. Това е темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962050;topicrefid=20
Чета я за забавление.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 14:51 от YanaDG

# 76
Тоз конкретно, колкото и да предложи, едва ли има кой да му върже. Затова и във форума пита, не за друго. Ама поне евтинко ще му излезе, няма какво да дели на 3, че и повече, ще е само за себе си.

# 77
  • София
E, много ясно...Без БМВ какви деца, какви пет лева hahaha Ще се ожени тоз момък, скоро...

# 78
  • София
Мен така ми стана смешно онзи ден при фризьорката как разправяше.Като тръгнело дтето й на училище и като го вземела на обяд как по часове щели да идват частни учители в дома й да го обучават.щот нямало как. И това от първи клас почвало. ShockedТова някаква редовно практика ли е или аз имам некви сбъркани виждания newsm78ЗА справка не ходим в частна градина и слава богу нямаме БМВ,че то ще ни излиза по-скъпо от детето със сигурност. Joy

# 79
  • Пловдив
И тук да ви го напиша - къде сте тръгнали и вие, ааааааааааа! Без БМВ няма живот! Това не е живот, обезбеемвени!

# 80
  • Euskal Herria
Имаме роднина, който беше твърдо убеден, че няма българин със заделени настрана едно 20 хиляди. Тази теория я развиваше още по време на соца. Тогава беше 26-27 годишен. Родителите му бяха от номенклатурата, с възможности за доста странични доходи. Е, как да убедиш такъв човек, че при заплата 120 лв (тогава) няма как да спестиш такава сума. Ситият на гладния не вярва.
Същият искаше, когато ни дойде на гости, да поемаме разходите от-до. Примерно - кани ни на заведение в нашия град, но като домакини ние сме били длъжни да поемем сметката. А когато сме отидели в неговия град, той щял да плаща там. Ами, изобщо не съм съгласна. И той беше леко обиден  Grinning.

Янтра, казах ти - ти пък с твоите три, па и без БМВ... Направо вегетираме.

# 81
А аз си мислех, че живея! Каква заблуда!
Спешно трябва да направя нещо по въпроса. Може ли да си взема БМВ, ама играчка като начало. Брои ли се  Praynig

# 82
  • София
Замислих се, newsm78,но  смятам да си остана от тия без БМВ.Твърде лукс е за нас. Close

# 83
  • Пловдив
Още нещо - истинското БМВ има по два ауспуха отзад, ония без такива са някакви половинчати, тук за качество на живот си говорим Naughty Naughty Naughty

# 84
  • Euskal Herria
Хм, за пък за друго се замислих. БМВ-то иди-дойди, ще го нагласим някак. Ма почивката в чужбина - аз кое да смятам за такава, м?  Grinning

# 85
  • София
Да и пише Mpower.  Joy

# 86
  • До морето
Имало една зима трима приятели. Двамата ходели пеша през парка, третият и той имал BMW  Joy Joy Joy

Във фейса е пълно с някакви групи Ауди срещу БМВ и прочие.... Това са пубертетски истории, не вярвам голям човек да се връзва на това с марките.

# 87
  • някъде ... тук ...
Добре се забавлявате Laughing
Аз смятам наличието на БМВ в бг-условията за диагноза, пък кой както иска да го разбира.

Янче, не е лесна твойта с чужбината, хич  Laughing

Сетих се за приказката, че парите никога не стигат.  На един за хляб, на друг за яхта Crazy

# 88
  • София
Пропускате и изключително съществения момент, че освен БМВ, децата ви трябва да са в частна градина (Валдорфска), защото образованието вече е толкова западнало, че не се ли почне от детската градина - изпусната работа.

# 89
  • София
О Марипоса повярвай.Виждала съм го с очите си.Както и приказката Ауди за Луди. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт