Големи размери обувки- къде?

• 2 434
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Привет!

Имам син тийнейджър, който носи голям номер обувки и маратонки- 48. Имаме голям проблем с намирането на такъв размер обувки в българските магазини, където обикновено най-големите номера са 46, затова до момента сме поръчвали маратонки от чуждестранни сайтове, където слава Богу, има размери до 52. Simple Smile

Има ли някъде магазин в София, който стандартно зарежда маратонки, зимни обувки, сандали големи размери?

# 1
  • до най-прекрасния мъж
Мъжът ми носи 47.  Единствено от Декатлон си намира спортни обувки в БГ.  Или поръчваме от sportsdirect. Доволен е.

# 2
Близо до улица Алабин имаше магазине в който зареждаха страхотни обувки и дрехи големи размери.  Peace
Няма голямо разнообразие, но поне не приличаха на травеститски обувки.

# 3
  • Sofia
В Меркари съм виждала големи номера

# 4
  • София
Голям проблем е, аз нося 42+ и никога не нося това, което ми харесва като модел.
Освен това спекулират с недостига на такива обувки и цените са.....
Сега пак обикалях, ама нъцки. Нито ботуши катохората имам, нито обувки, износвам каквото ми е удобно от минали години.
Не знам толкова ли е трудно да се произвеждат големи ходила, за да може във всяка серия обувките да се предлагат поне до 43. Всяка продавачка почти ми казва, че много се търсят над 41, и недоумявам защо няма.
От сайтове вече не смея да поръчвам, защото имам в кутии поръчани обувки, които не отговарят на размера си.

# 5
И аз съм с 42-ри номер. Изобщо не гледам вече какъв номера е посочен, гледам дължината на стелката, защото всяка марка си има различна номерация. И като стъпалото ми е 27 см, съответно, затворената обувка трябва да е с 1см повече, 28 см, значи. Отворената с половин см да е по- дълга от стъпалото. Когато осъзнах това, започнах горе- долу да уцелвам обувки от интернет. Например, в сайта Obuvki.bg има много модели 42 номер, и хубаво, че пишат и дължината на стелката и на каква дължина стъпало отговарят. Но не съм поръчвала оттам все още.

# 6
  • София
София Аутлет Център - зад Метро на Цариградско. Наскоро купихме Найкове номер 49.5, намалени от 120 на 70лв. Има доста добри попадения. Декатлон също, но при повече късмет.

Общи условия

Активация на акаунт